پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > اصول تمرين با وزنه براي مبتديان
اصول تمرين با وزنه براي مبتديان خشت اول چون نهاد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
فرامین ده گانه بدنسازی
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 6
تشکرها: 2
تاريخ عضويت: Mar 2010
پيش فرض فرامین ده گانه بدنسازی - 06-13-10, 03:11

انشالله مطالب بتدریج ارائه خواهد شد

* اهداف بدنسازی – تغییر بدن، تغییر زندگی
* قانون شگفت انگیز 80/20 در دنیای بدنسازی.
* راز بزرگ در بدنسازی و دنیای تمرین با وزنه
* ده فرمان بدنسازی
1. فرمان اول: گرم کردن و کشش
2. فرمان دوم: تنفس و استراحت کافی
3. فرمان سوم: تمرین با فرم ثابت
4. فرمان چهارم: جلسات تمرینی کوتاه و شدید
5. فرمان پنجم: انجام حرکات ترکیبی با وزنه های آزاد
6. فرمان ششم: یادگیری بهترین حرکات
7. فرمان هفتم: عبور از تمام موانع، نکات پیشرفته تمرین
8. فرمان هشتم: چرخه ای کردن تمرینات
9. فرمان نهم: برنامه ریزی تمرینات و تمرین کردن برنامه ها
10. فرمان دهم: یادگیری از متخصصین
11. تقویت فرامین: تغذیه قدرتی
12. فرمان آخر: مداوم بودن

اهداف بدنسازی – تغییر بدن، تغییر زندگی
آیا اهدافتان را در بدنسازی مشخص کرده اید؟ اکنون زمان آن رسیده که خودتان از نتایج کار خودتان تعجب کنید.
تمرین با وزنه بدون شک بهترین راه برای افزایش حجم عضلات، سریع کردن متابولیسم بدن و زیبایی اندام است.
امروزه مربیان ورزشی در سرتاسر دنیا دریافته اند که تمرین با وزنه بهترین راه قوی تر شدن است و بهمین خاطر تمرین با وزنه در برنامه های ثابت ورزشکاران خود قرار داده اند. از رزمیکاران حرفه ای نظیر فیلهو گرفته تا بازیگران سینمایی نظیر جان کلود ون دام، برای تمام این افراد، تمرین با وزنه به یک نورم تبدیل شده است. بیاد داشته باشید که تمرین با وزنه فعالیت شماره یک ورزشی مکمل در سرتاسر دنیاست.
بدنسازی اینگونه پیشرفت کرده است. اما آیا تمام این افراد طبق قواعد تمرین میکنند؟

ويرايش توسط razmikar : 06-13-10 در ساعت 03:25

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 6 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو جدید

آفلاين
پيش فرض 06-14-10, 04:27

قانون شگفت انگیز 80/20 در دنیای بدنسازی

چگونه ده سال تلاش برای حل کردن معمای بدنسازی را حفظ کنیم؟

آیا تا کنون افرادی را دیده اید که سال ها و سال ها بدنسازی میکنند ولی هیچ تغییری در آنها مشاهده نمیشود؟ افرادی که ظاهرا خیلی مداوم هستند، هر روز به باشگاه میروند و شما را با پشتکارشان متعجب میکنند؟ آنها تقریبا در هر ساعتی در باشگاه هستند و تمام اعضای باشگاه، آنها و پشتکارشان را بخوبی میشناسند. اما اینگونه افراد آیا واقعا پیشرفتی کرده اند؟ آیا به اهدافشان رسیده اند؟ شاید تعداد کمی پاسخشان مثبت باشد. برای خیلی از افراد، تمرین با وزنه یک معمای پیچیده است. اینگونه افراد همواره در عجبند که چگونه بسیاری از افراد دیگر، اینگونه درشت و عضلانی میشوند.

من هم زمانی یکی از این افراد بودم. شاید من ثابت ترین عضو باشگاه بودم که هر روز در آنجا حاضر میشدم. خیلی پشتکار زیادی داشتم ولی با این وجود پیشرفتی نمیکردم. البته قدرتم کمی زیاد شده بود ولی از لحاظ حجمی تغییری نمی کردم.

در این باره، مجلات بدنسازی بهترین دوستان من بودند. من همیشه مشتاقانه منتظر بودم تا شماره بعدی این مجلات چاپ شود تا بتوانم برنامه های نوشته شده در آنها را در باشگاه انجام دهم. اینگونه فکر میکردم که: بالاخره هرچه باشد این مطالب را افراد قوی هیکل و درشت اندام توصیه کرده اند.

چقدر در اشتباه بودم!!! کاش آن موقع کسی بود که به من اطلاع درست میداد. اطلاعاتی که واقعا موثر باشد نه آنهایی که صرفا جهت فروش ارائه شده باشد، حرکاتی که بر بدن تاثیر بگذارد، نه حرکاتی که خیلی زیبا بنظر بیاید ولی تاثیر کم داشته و یا اصلا تاثیری نداشته باشد.

و اینجاست که قانون 80/20 وارد عمل میشود. طبق این قانون:

" 80% از نتایج تمرینتان، مربوط به 20% از فعالیت تمرینی تان است".
به بیان ساده تر، بیشتر نتایج زمانی بدست می آیند که بر چند حرکت اصلی و چند روش تمرینی موثر تمرکز کنید.
شما نمیتوانید مجلات بدنسازی را بخاطر برنامه های همیشه در حال تغییرشان مقصر بدانید. اگر قرار باشد آنها در هر شماره، همان تمرینات و برنامه ها را معرفی کنند، چه کسی مجلات آنها را میخرد؟
من چیزهای زیادی از این مجلات یاد گرفتم ولی باید بگویم که این مجلات به همان اندازه مرا سردرگم هم کردند.

در این سری مقالات که انشالله بتدریج ارائه میشود، قصد است چند روش تمرینی موثر که به شما بهترین نتایج را می رسانند معرفی شود.

در این سری مقالات، بهترین روش های تمرینی که توسط بهترین مربیان دنیا استفاده میشوند و چند تکنیک پیشرفته برای طراحی برنامه تمرینی که رشد عضلاتتان را به مراحل جدیدی می رساند، ارائه خواهد شد.

بیاد داشته باشید که افراد بیشماری در سرتاسر دنیا از این روش ها برای ساختن اندامی عضلانی و زیبا استفاده کرده اند، پس شما هم میتوانید.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
راز بزرگ در دنیای بدنسازی و تمرین با وزنه
قديمي
  (#3)
عضو جدید

آفلاين
پيش فرض راز بزرگ در دنیای بدنسازی و تمرین با وزنه - 06-16-10, 02:23

راز بزرگ در دنیای بدنسازی و تمرین با وزنه
راز بزرگ در بدنسازی این است که هیچ رازی وجود ندارد. خوشبختانه این قانون قابل خرید یا فروش نیست. ولی میتوان با یک سری از اصول تمرینات و تغذیه صحیح بدان دست یافت.
اگر قرار باشد یک راز باشد (البته اگر بتوان آن را راز نامید)، قانون مقاومت فزاینده خواهد بود. مقاومت فزاینده یا اضافه بار، تنها روشی است که با آن بدنمان رشد میکند. این قانون را درک کنید، آن را به باشگاه ببرید، در هر جلسه وزنتان را افزایش دهید تا به زیربنا و راز بدنسازی آگاه شده باشید.
اکنون زمان آن رسیده که "ده فرمان بدنسازی" که توسط تمام افرادی که از طریق طبیعی بدن های زیبا و عضلانی ساخته اند را یاد بگیرید و از هدر رفتن وقت زیادی در باشگاه با انجام حرکات و روش های نادرست جلوگیری کنید.
وقتی نکاتی را که در اینجا گفته خواهد شد، رعایت کنید، از ابتدا تمرینی را شروع خواهید کرد که از همان هفته اول شروع به پس دادن نتایج به شما میکند.

همچنین خواهید دید که چگونه بسیاری از هم باشگاهی هایتان در حال انجام روش های نادرست و پرخطر هستند. مهم تر از هرچیز این است که میتوانید به این افراد کمک کنید و بدن در حال رشدتان، گواهی بر این خواهد بود که آنها باید به حرف شما گوش کنند وگرنه همانگونه خواهند ماند.
اکنون زمان یادگیری روش های درست و از یاد بردن روش های غلط است. اکنون زمان تجربه کردن بدنسازی بروشی است که تا کنون هرگز تجربه نکرده اید.
امیدوارم این سری مقالات برایتان مفید باشد.

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال