قانون شگفت انگیز 80/20 در دنیای بدنسازی
چگونه ده سال تلاش برای حل کردن معمای
بدنسازی را حفظ کنیم؟
آیا تا کنون افرادی را دیده اید که سال ها و سال ها
بدنسازی میکنند ولی هیچ تغییری در آنها مشاهده نمیشود؟ افرادی که ظاهرا خیلی مداوم هستند، هر روز به
باشگاه میروند و شما را با پشتکارشان متعجب میکنند؟ آنها تقریبا در هر ساعتی در
باشگاه هستند و تمام اعضای
باشگاه، آنها و پشتکارشان را بخوبی میشناسند. اما اینگونه افراد آیا واقعا پیشرفتی کرده اند؟ آیا به اهدافشان رسیده اند؟ شاید تعداد کمی پاسخشان مثبت باشد. برای خیلی از افراد،
تمرین با وزنه یک معمای پیچیده است. اینگونه افراد همواره در عجبند که چگونه بسیاری از افراد دیگر، اینگونه درشت و عضلانی میشوند.
من هم زمانی یکی از این افراد بودم. شاید من ثابت ترین عضو
باشگاه بودم که هر روز در آنجا حاضر میشدم. خیلی پشتکار زیادی داشتم ولی با این وجود پیشرفتی نمیکردم. البته قدرتم کمی زیاد شده بود ولی از لحاظ حجمی تغییری نمی کردم.
در این باره، مجلات
بدنسازی بهترین دوستان من بودند. من همیشه مشتاقانه منتظر بودم تا شماره بعدی این مجلات چاپ شود تا بتوانم
برنامه های نوشته شده در آنها را در
باشگاه انجام دهم. اینگونه فکر میکردم که: بالاخره هرچه باشد این مطالب را افراد قوی هیکل و درشت اندام
توصیه کرده اند.
چقدر در اشتباه بودم!!! کاش آن موقع کسی بود که به من اطلاع درست میداد. اطلاعاتی که واقعا موثر باشد نه آنهایی که صرفا جهت
فروش ارائه شده باشد، حرکاتی که بر بدن تاثیر بگذارد، نه حرکاتی که خیلی زیبا بنظر بیاید ولی تاثیر کم داشته و یا اصلا تاثیری نداشته باشد.
و اینجاست که قانون 80/20 وارد عمل میشود. طبق این قانون:
" 80% از نتایج
تمرینتان، مربوط به 20% از فعالیت
تمرینی تان است".
به بیان ساده تر، بیشتر نتایج زمانی بدست می آیند که بر چند حرکت اصلی و چند روش
تمرینی موثر تمرکز کنید.
شما نمیتوانید مجلات
بدنسازی را بخاطر
برنامه های همیشه در حال تغییرشان مقصر بدانید. اگر قرار باشد آنها در هر شماره، همان
تمرینات و
برنامه ها را معرفی کنند، چه کسی مجلات آنها را میخرد؟
من چیزهای زیادی از این مجلات یاد گرفتم ولی باید بگویم که این مجلات به همان اندازه مرا سردرگم هم کردند.
در این سری مقالات که انشالله بتدریج ارائه میشود، قصد است چند روش
تمرینی موثر که به شما بهترین نتایج را می رسانند معرفی شود.
در این سری مقالات، بهترین روش های
تمرینی که توسط بهترین مربیان دنیا استفاده میشوند و چند
تکنیک پیشرفته برای طراحی
برنامه تمرینی که رشد عضلاتتان را به مراحل
جدیدی می رساند، ارائه خواهد شد.
بیاد داشته باشید که افراد بیشماری در سرتاسر دنیا از این روش ها برای ساختن اندامی عضلانی و زیبا استفاده کرده اند، پس شما هم میتوانید.