پاكيزه جم: 2 هفته آينده وزنه برداران ركوردگيری می شوند/غيبت يك هفته ای در اردوها به د -
05-25-10, 02:03
مربي تيم ملي وزنه برداري گفت: در ركوردگيري كلي كه طي 2 هفته آينده از ملي پوشان به عمل مي آوريم از مجموع 7 وزنه بردار جوانان، 5 نفر را براي حضور در رقابتهاي جهاني بلغارستان انتخاب مي كنيم.
"علي پاكيزه جم" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: چهارشنبه هفته گذشته يك ركوردگيري از وزنه برداران حاضر در اردو به عمل آورديم كه در مجموع از آمادگي آنها راضي بوديم اما به طور كلي طي 2 هفته آينده در يك ركوردگيري كلي از مجموع 7 نفر جوانان وزنه بردار 5 نفر انتخاب و 2 نفر نيز خط مي خورند.
وي در ادامه اضافه كرد: بعد از پايان اردوي قزوين اردوي آمادگي ملي پوشان از هفته پيش در آزادي تهران برگزار شده و اين اردو تا زمان اعزام به مسابقات قهرماني جوانان جهان در صوفيه بلغارستان ادامه خواهد داشت.
مربي تيم ملي وزنه برداري تصريح كرد: مسابقات جهاني بلغارستان از 23 خرداد ماه آغاز مي شود، ضمن اينكه تمركز ما بر روي اين مسابقات نخواهد بود و بيشتر تلاش مي كنيم تا با جوانگرايي براي كسب مدال رنگين در مسابقات گوانگجو و كسب سهميه در رقابتهاي المپيك 2010 لندن فعاليت كنيم.
پاكيزه جم با تكذيب شايعاتي مبني غيبت يك هفته اي وي از اردوهاي تيم ملي به دليل عدم همكاري وزنه برداران با برنا مه هايش تاكيد كرد: هرگز چنين مسئله اي وجود نداشته و غيبت يك هفته اي من قهر نبوده بلكه با هماهنگي با رضازاده و رياحي و به دليل مشكلات شخصي يك هفته در مرخصي بودم و در حال حاضر در اردوي آمادگي در آزادي هدايت ملي پوشان را بر عهده دارم.
مربي تيم ملي وزنه برداري با اشاره به عملكرد "زولا" سرمربي تيم ملي وزنه برداري و تكذيب مجدد از *****يتي ملي پوشان از عملكرد وي تصريح كرد: زولا بهترين قهرمان المپيك است و طبق تشخيص حسين رضازاده كه قهرمان المپيك است وي هدايت اين تيم را بر عهده گرفته است و خوشبختانه تا كنون با برنامه هاي هدفمندي كه در دستور كار قرار داده است ما به كسب مدال در رقابتهاي بين المللي اميدوار خواهيم بود.
وي در خاتمه در خصوص تست هاي دوپينگ از ملي پوشان از سوي فدراسيون پزشكي از ملي پوشان اذعان داشت: وزنه برداران حاضر در اردو كاملا پاك هستند، ضمن اينكه فدراسيون پزشكي تاكنون هماهنگي هاي لازم را براي انجام تست هاي آمادگي از آنها به عمل آورده اند و خوشبختانه تاكنون به مشكل خاصي بر نخورده ايم.
کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...
پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی صرفاً یک سایت ورزشی بوده و با رعایت کامل قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می شود. متن کامل قوانین جرائم رایانه ای
احترام به مالکیت معنوی و قانون کپی رایت در این سایت شدیداً الزامی است و کاربران در ارسال هایی که در تالار دارند باید به این مسئله توجه داشته باشند!