پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکمل هـاي غـذایـی متفرقه
مـکمل هـاي غـذایـی متفرقه مکمل ها عرضه وسیعی بوده و از تنوع بسیار بالایی برخوردار است. در این قسمت در مورد مکمل های متفرقه بحث می کنیم.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
پیش هورمون های ساترن
قديمي
  (#1)
کاربر ویژه

آواتار keivan

آفلاين
پستها: 31
تشکرها: 61
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض پیش هورمون های ساترن - 06-01-07, 12:50

با سلام خدمت آقای سلامی عزیز و سایر دوستان محترم
من می خواستم از دو پروهورمون که نام میبرم و محصول ساترن هست استفاده کنم لطفا نظر بدین و راهنمایی کنید.
tribex 700 :حاوی 7 عامل محرک تستوسترون تریبوس تراسین DHEA ، دی هیدرو ، آندرستن دیو ، یوهیبن ، ZINC ،آرژنین آلفا ، آرژنین آلکاتل .

HGH : حاوی 8 عامل محرک رشد آرژنین ، اورنتین ، لیزین ، ال گلوتامین ، گلسترون ، AKG ،
ال گلیسین ، اکسترکت .

سازنده تاکید کرده که مصرف هر دو با هم بهتر جواب میده . به نظر شما استفاده از اینها عوارض جانبی داره ؟ برای کبد ضرر داره ؟ تولید هورمون زنانه میکنه ؟ میشه بلافاصله بعد از اتمام یک دوره مصرف استرویید از اینها استفاده کرد؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار پوریا

آفلاين
پستها: 44
تشکرها: 3
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 06-01-07, 13:02

دوستم از اینا گرفته بود 1 ماه بود امده بود بدنسازی جفتش رو گرفت با 7 وعده ی غذای
فقط 5 کیلو اضافه کرد تازه انم تو یک ماه اون 5 کیلو هم که گرفته بود ازغذا ها بوده به نظره من

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 06-01-07, 13:34

هیچ کدام از این دو که نام بردید پیش هورمون نیست و افراد و نمایندگی ها از پایین بودن دانش عمومی مردم استفاده کرده و چنین مهملاتی را به نان پیش هورمون جا بزنند. لیست و توضیح کامل در مورد پیش هورمون ها در این قسمت از تالار هست. ببینید که این دو محصول اصلا قرابتی با پیش هورمون ها دارند؟
-----------------------------------------------------
پیش هورمون ماده ای است که در بدن وارد شده و در اثر برخورد با آنزیم هایی که در خود بدن یافت می شود به هورمون هایی نظیر تستوسترون و بولدنون و غیره تبدیل می شود. این در حالسی است که محصولات تجارتی این چینی که پیش هورمون نیز جا زده می شوند گفته می شود که بدن را تحریک به ترشح هورمون می کنند. توجه داشته باشید که تبدیل شدن پیش هورمون به هورمون اثبات شده است به گونه که ای این دسته از ترکیبات امروزه در لیست داروهای ممنوعه قرار دارد ولی در مورد این محصولات که دو نمونه از آنها را نام بردید تنها گفته می شود که موجب افزایش میزان ترشح هورمون در بدن می شوند که این گفته و این ادعا نیز در اغلب موارد نادرست و غیر واقعی است و گذشته از این، حتی اگر واقعی باشد نیز افزایش میزان ترشح هورمون ناشی از مصرف این مکمل ها شاید به درد پیرمردان نود ساله بخورد ولی به اندازه ای نیست که بتوان آن را قابل بحث دانست.
ساترن هیچ پیش هورمونی ندارد و محصولاتی که به نام پیش هورمون قالب می کند از ترکیباتی که خودتان نیز از آنها نام برده بودید تششکیل شده است.
همین چند ماه قبل بود که دکتر جکول مقاله پشت سر مقاله از خودش در می کرد که تریبولوس پیش هورمون است و خودش نیز این عضاره علف هرز را به قیمت 45000 تومن می فروخت!!!! نمونه مقاله های کوتاهی که در مورد پیش هورمون نبودن تریبولوس نوشته شده است و در این قسمت می بینید برای از بین بردن این باور غلط که دکتر جکول و دیگران برای فراهم بودن امکان سوء استفاده آن را رواج داده بودند و نوشته شد و در نشریات نیز چاپ شد.
http://www.sadeghsalami.com/forums/showthread.php?t=598

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#4)
عضو

آواتار hamedwolf

آفلاين
پستها: 72
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 06-01-07, 14:00

سلام به همه دوستان و ورزشکاران
به نظر من دور این شرکت رو خط بکشی بهتره ! ( چون کاملا محصولات تبلیغاتی دارند )
من دو محصول این شرکت رو مصرف کردم که می گفتند بهترین محصولات این شرکت هم هستند . 1- نیترواکسید (Raw) و2- کراتین پاکتی ( 3لایه ) .
من از شرکت پویان پی ان سی جواب گرفتم ولی از این شرکت هیچی !
راستی من این رو هم باید بگم که دوستان من از این محصولاتی که گفتید مصرف کرده بودند و هیچ تغییری در بدنشون حاصل نشد .

(¯`·._.HAMED._. ´¯)
دانلود برترین ها
سایتی متفاوت
حتما بازدید کنید
http://www.ultradl.ir

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
کاربر ویژه

آواتار parsa

آفلاين
پستها: 95
تشکرها: 68
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض 06-10-07, 14:36

حتي كراتين ساترن هم .....!!!!
محصولي كه اين همه باهاش مانور تبليغاتي ميدهند !!!!!

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال