پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن
رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن رژیم های غذایی چربی سوزی و رژیم های غذایی افزایش وزن و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
برنامه و رژیم و دارو... برای لاغری لطفا
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 9
تشکرها: 17
تاريخ عضويت: Dec 2008
پيش فرض برنامه و رژیم و دارو... برای لاغری لطفا - 05-06-10, 04:59

سلام دوستان هومان هستم خرداد میشه 20 سالم 190 قدم هست 210 بودم الان فک کنم 165 باشم میخواستم کمک کنین که بقیش هم زود تر از دست بدم:hug:....راستی من این مقدار رو تو یک سال و نیم کم کردم...ورز ش هوازی و رژیم دربو داغون و همچنین دکتری که رفتم بعد انالیز گفت تو 110 بشی عالی هست....** 120 گفتا اما من میخوام حدودا 90 !! بشم...:sadwalk:} دلیلش هم وزن استخوان ها و عضلات گفت...
2 تا عکس هم میزارم لذت ببرین !
راستی این دوست کروات زدمون داداشه منه فکر بد نکنین ااا !!!

برای اینکه بدن ام معلوم باشه

اینم برای اینکه صورت ام معلوم باشه

Bump: همچنین به احتمال زیاد امسال تابستون ایران عمل پوست کشی یه شکم سینه و پهلو داشته باشم ... خسته شدم از خودم کممممممک !! :sadwalk::sadwal k: :poster_spam:

Bump: خوب دوستان چند تا چیز بود یادم رفت بگم....
اول اینکه از نظر جسمی مشکلی ندارم...کلا مشکلی ندارم
مشکل هرمونی هم ندارم...
فقط دریچه میترال قلب ام مقداری نشتی !!!!!! داره که ژنتیکی هست...+ کم خونی مانور... اینم مثل قبلی...

یک سری دارو مصرف میکنم روزانه که این ها هستن :
algomed , pharmaton , sibutramine HCl monohydrate 15 mg ,melatonin 3mg , and some times : venustat

خوب ونوستات مثل زنیکال هست... پس گاهی مصرف میکنم... ملالتونین هم که میدونین... من برای خواب میخورم... که اثر هم نمیکنه !!! بقیه هم که میدونین اساتید...

خوب من از نظر رووحی مقداری که نه کلا لهه هستم و عصبی... و شدیدن با جسم ام مشکل دارم...
خوب مشکلات و داروهارو گفتم که چربی سوز معرفی کنین لطفا
راستی من شکم و ران هام بزرگ مونده... صورت ام هم که همینطور دیدین اویزون شده ! :sadwalk:

خودم به این نتیجه رسیدم که از افدرین استفاده کنم 300 400 میل !!!!!!!!!!!! که یا برم یا لاغر شم .... میدونم الان اینو میگین اما خوب خارج از شوخی خودتون و بزارین جای من... عکس اول رو نگا کنین ... میدونین من چقر زجر کشیدم تو ایران !!!! وقتی تو خیابون با این هیکل باشین متوجه میشین... خوب فک کنم میتونین متوجه شین که من چه از نظر روحی خورد شدم تو ایران..... عوارض رو حم یک توضیح کامل لطف کنین ممنون میشم...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آفلاين
پستها: 1,769
تشکرها: 2,427
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 05-06-10, 08:42

سلام
خوبه به اندازه کافی توضيح دادی راجع به رژيم و نحوه ورزش کردنت هم توضيح بده تا ايراد هاش رو بهت بگم

کسی فعلاً اين تاپيک رو پاک نکنه خودم بعداً پاکش ميکنم

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 9
تشکرها: 17
تاريخ عضويت: Dec 2008
پيش فرض 05-06-10, 16:44

خوب من زیاد رژیمم جدی نبود... کلا کم میخورم یعنی با توجه به وزن ام اندازیه یک ادم طبیعی شاید کمی بیشتر البته بعضی مواقع ام کم تر میخورم.. اما رژیم خاصی ندارم فست فود ام خیلی کم امکانش هست بخورم.... شیرینی جات ام از قند شکر .... خیلی خیلی کم... تنقلات ام خیلی کم....
ورزش قبلا هوازی بود حدود 3 کیلو متر شنا میکردم....د * حال حاظر ام دوباره هوازی شرو کردم که معمولا شب انجام میدم حدود 20 دیقیقه....هفته دیگه میشه نیم ساعت... البته از رو برنامس.... :sadwalk:
نمیدونم اسمی از slim in 6 شنیدین ؟ یک برنامه ویدویی برای ایروبیک.....

ببخشید اگر غلت املایی دارم....:whistling:

قديمي
  (#4)
عضو فعال

آواتار Amin khan

آفلاين
پستها: 926
تشکرها: 788
تاريخ عضويت: Mar 2010
پيش فرض 05-06-10, 17:13

اساتید محترم باید نظر بدن هورمون های سنتتیک تروئید برای ایشون مناسب نیستند؟

قرن ها میان و میرن ، یک چرا بدون پاسخ ، من و تو هزار سال بعد عشق، زندگی، تناسخ...

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
عضو

آواتار mani_foot

آفلاين
پستها: 72
تشکرها: 123
تاريخ عضويت: Apr 2010
پيش فرض 05-06-10, 20:03

اول از همه ایول به ارادت واقعا عالی کم کردی اگه خسته نا امید نشی ایشالا بقیه اش رو هم کم میکنی
در مورد رژیمتم بیشتر توضیح بده خوب عادی یکم بیشتر یعنی چی؟ برنامه غذایی یک روزت بگو کامل

……./…./..|….|
……../…./.|….|
…__.*;…./|….|
..;…/…/__`…{
…/…/..(..`/…|
…\/_\/_/…/…|
…|………/…./|
….|…-’…\.’….)
…../…..`…..\
……|……….|
بر ذات هرچی تجزیه طلب لعنت بشمر(زشته امضا ادم ویرایش نکنید)

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال