پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#21)
عضو فعال

آواتار hossein-arm-man

آفلاين
پستها: 708
تشکرها: 135
تاريخ عضويت: Sep 2010
پيش فرض 09-07-10, 01:14

منظورم اینه که شخصی که فروشگاه داره و آدرسش دست آدمه و اگه جنس تفلبی بده میشه رفت یقشو گرغت تقلبی میده کسایی که اغلب معرفی میشن فقط 1 شماره تماس دارن و آدرسیم ازشون نیست پس راحت تر میتونن تقلبی بدن

در مورد همین داروخانه توکلیان امروز دقت کردم دیدم 2 تا up your mass که ازش گرفتمو بدکم نبود پیمونه هاش باهم فرق دارن!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین mhp هم که روشون آدرس و تلفن وارد کننده ای به اسم شرکت بازرگانی نوری رو زده زنگ میزنی میگه اشتباه گرفتی یعنی تلفن و آدرس وارد کنندش اشتباست!!!!!!

در مورد عصر بدنم 1 مکمل فروشی تو خیابون ولی عصر هست که ازش زیاد تعریف شنیدم خاستم ببینم کسی خرید داشته؟؟؟؟محص لاش چطورن؟؟؟

خلاصه آدم از خریدن مکمل ترس داره

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#22)
عضو فعال

آواتار davod_danger666

آفلاين
پستها: 653
تشکرها: 1,139
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض 09-07-10, 09:16

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله hossein-arm-man نمايش پست
منظورم اینه که شخصی که فروشگاه داره و آدرسش دست آدمه و اگه جنس تفلبی بده میشه رفت یقشو گرغت تقلبی میده کسایی که اغلب معرفی میشن فقط 1 شماره تماس دارن و آدرسیم ازشون نیست پس راحت تر میتونن تقلبی بدن

در مورد همین داروخانه توکلیان امروز دقت کردم دیدم 2 تا up your mass که ازش گرفتمو بدکم نبود پیمونه هاش باهم فرق دارن!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین mhp هم که روشون آدرس و تلفن وارد کننده ای به اسم شرکت بازرگانی نوری رو زده زنگ میزنی میگه اشتباه گرفتی یعنی تلفن و آدرس وارد کنندش اشتباست!!!!!!

در مورد عصر بدنم 1 مکمل فروشی تو خیابون ولی عصر هست که ازش زیاد تعریف شنیدم خاستم ببینم کسی خرید داشته؟؟؟؟محص لاش چطورن؟؟؟

خلاصه آدم از خریدن مکمل ترس داره

داداش بعضی از بچه ها از مکمل فروش هایی که تو این سایت تبلیغ میشه خرید میکنند و راضی هستند ... کسی که اینجا تبلیغ میده از کیفیت مکمل هاش مطمیین هست...اگه میخوای با این ذهنیت مکمل بگیری مطمیین باش هیچ وقت نمیتونی مکمل بگیری...

اگه تقلبی بود میتونی به استاد گزارش بدی حسابشو میرسه

دلم بدجور شکسته!!!بهش نرسیدم.......
بسوزد پدر عشق.....
خدایا با خاطره هایش چه کنم

جستجوی بهنیه پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی با استفاده از موتور جستجوی گوگل

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#23)
عضو فعال

آواتار hossein-arm-man

آفلاين
پستها: 708
تشکرها: 135
تاريخ عضويت: Sep 2010
پيش فرض 09-07-10, 11:15

نمیدونم والا اینقدر تقلب دیدم که..........

قديمي
  (#24)
عضو جدید

آواتار مجتبی mc

آفلاين
پستها: 4
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Oct 2010
پيش فرض 10-06-10, 16:07

من الان یه دوره کامل ترو مس رفتم 2 روز دیگه تموم میشه البته به همراه یه دونه آمینو و پلاسما جت کلا 2 کیلو بیشتر وزن نگرفتم اصلاً ازش راضی نبودم نصبت حالا نمیدونم تقلبی بوده یا اصل ولی پولمو ریختم دور

قديمي
  (#25)
عضو فعال

آواتار davod_danger666

آفلاين
پستها: 653
تشکرها: 1,139
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض 10-06-10, 16:55

[

[/quote]

از یکی از بچه ها شنیدم بنداز هستند......شخصا ازشون خرید نکردم.....
یه بار از جلوی مغازه شون رد شدم....خواستم یه سری بزنم ....جنساشو ببینم امار قیمتارو هم.....حوصله نداشتم رفتم

دلم بدجور شکسته!!!بهش نرسیدم.......
بسوزد پدر عشق.....
خدایا با خاطره هایش چه کنم

جستجوی بهنیه پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی با استفاده از موتور جستجوی گوگل

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
بی اس ان, ترومس

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال