پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > اصول تمرين با وزنه براي مبتديان
اصول تمرين با وزنه براي مبتديان خشت اول چون نهاد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
"داخل و خارج سینه" صحیح یا غلط؟
قديمي
  (#1)
Eagle Hunter
مهمان

پستها: n/a
"داخل و خارج سینه" صحیح یا غلط؟ - 03-07-10, 22:20

این موضوع هنوز هم برای من یه سواله که آیا واقعا میشه دو قسمت داخلی ( جناق ) و خارجی عضله سینه رو به صورت مجزا تمرین داد؟
یادمه خیلی وقت پیشا تو یه فروم انگلیسی یه سوال در مورد "یه تمرین خوب برای خارج سینه" مطرح کردم؛ تقریبا همه میگفتن که به دلیل شکل رشته های عضلات سینه که افقی هستند این رشته ها رو میشه به صورت بالا - پایین و وسط سینه تمرین داد ولی داخل و خارج نداره. در واقع هر حرکتی که روی سینه فشار بیاره حتما به داخل و خارج سینه به یه اندازه فشار میاره.

ولی با هر بدنساز کهنه کاری که تو باشگاه صحبت کردم تقریبا مطمئن بوده که مثلا حرکت جناق با دستگاه روی داخل سینه فشار میاره یا مثلا دمبل فلای بیشتر واسه خارج سینه ست .(توی همین سایت هم نظر بعضی از پیشکسوت ها همین بوده).

به نظر من اینکه سینه داخل و خارج نداره منطقی تره. توی تجربیات خودم هم واقعا به همین رسیدم.
پیشکسوتا لطفا روشنمون کنن؟
اگه صادق خان هم نظری به این تاپیک بندازن منت میذارن.
زیاده عرضی نیست.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076

حالت امروز من
مهربون

تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 03-07-10, 22:45

تمرین بر روی داخل سینه
کمک در مورد عضلات سینه
برای پر شدن بالاسینه چه حرکی خوبه ؟
پرس سینه+پرس سینه+پرس سینه
حرکتی برای حجیم کردن بالا سینه
برنامه های رشد ناگهانی – هایپرتروفی سینه

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 9 نفر
قديمي
  (#3)
Eagle Hunter
مهمان

پيش فرض 03-08-10, 01:23

سوال من دقیقا اینجاست که:
همونطور که میشه بالا و پایین و وسط سینه رو به صورت مجزا تمرین داد؛ آیا میشه داخل و خارج سینه رو هم جدا جدا تمرین داد؟

تشکر کننده
قديمي
  (#4)
Eagle Hunter
مهمان

پيش فرض 03-09-10, 16:43

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Eagle Hunter نمايش پست
سوال من دقیقا اینجاست که:
همونطور که میشه بالا و پایین و وسط سینه رو به صورت مجزا تمرین داد؛ آیا میشه داخل و خارج سینه رو هم جدا جدا تمرین داد؟

قديمي
  (#5)
عضو جدید

آواتار آریانا

آفلاين
پستها: 21
تشکرها: 144

حالت امروز من
بی تفاوت

تاريخ عضويت: Mar 2010
پيش فرض 04-24-10, 22:38

عضله سینه ای بزرگ pectoralis major عضله ای پهن و مثلثی شکلیه که دارای دو سر * که در حرکت شناسی ما به اون سر ثابت و سر متحرک میگیم . سر ثابت این عضله به سطح قدامی نیمه داخلی ترقوه و نیمه سطح قدامی جناغ سیته تا محل چسبندگی ششمین یا هفتمین غضروف دنده ای و نیام عضله مایل خارجی شکم متصل شده و سر متحرکش به لبه خارجی ناودان دو سر استخوان بازو متصل شده . بر طبق کتاب حرکت شناسی دکتر رواسی و کتاب دکتر تند نویس شکاف باریکی بین تارهای ترقوه ای و تارهایی که از روی نواحی دیگر شروع میشن وجود داره> بدلیل وجود دو دسته تار مختلف دو بخش حرکتی نیز برای این عضله در نظر گرفته میشه (همون بخش بالایی و پایینی)
بخش ترقوه ای این عضله در جهت و همسو با بخش ترقوه ای عضله دلتوئیده و در اعمال تا شدنflexion
تا شدن افقی horizontal flexion و چرخش داخلی بازو + نزدیک کردن بازو به تنه addaction شرکت داره با انجام حرکت دور شدن و قرار گیری خط کشش بخش ترقوه ای در بالای محور حرکتی مفصل شانه این عضله بعنوان یک عضله دور کننده مفصل شانه وارد عمل میشه و هر چقدر دامنه حرکتی بیشتر و بزرگتر بشه این عمل بخش ترقوه ای موثر تر میشه تا دامنه حرکتیه 110 درجه به اوج میرسه این موضوع در تقویت این بخش عضله سینه ای در بدنسازی بسیار حائز اهمیته
وقتی این عمل توسط بخش ترقوه ای عضله در حال انجامه بخش دیگر عضله یعنی قسمت جناغی دنده ای به عنوان عضله مخالف وارد عمل میشن !
سرتونو درد نمیارم اما از لحاظ علمی تا اونجا که من میدنم ما میتونیم اینجوری روی عضله کار کنیم و اطلاعاتم محدوده ولی نظر خودم اینه که با توجه به نکات مذکور و جهت نیرو ها و آناتومی نمیشه داخل و خارج رو از هم تفکیک کرد و مطلقا جداگانه کار کرد اما دو بخش بالا و پایین عضله کاملا تعریف شده اس !
باز درباره اش سرچ میکنم و اگه نکته مهمی بود به اطلاع میرسونم!

یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است:sadwalk:!

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال