پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > سیستم ها و تکنیک های پیشرفته
سیستم ها و تکنیک های پیشرفته استفاده از سیستم ها و تکنیک های تمرین با وزنه در تمرینات و برنامه های تمرینی برای کسانی که در سطوح بالاتر تمرین و ورزش می کنند حکم ضرورت را دارد.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
دو جلسه تمرین در یک روز + تخلیه آب زیر پوست
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار Shapur_Sassani

آفلاين
پستها: 51
تشکرها: 467
تاريخ عضويت: Mar 2009
پيش فرض دو جلسه تمرین در یک روز + تخلیه آب زیر پوست - 03-07-10, 14:45

درود دوستان؛

با توجه به اینکه حداکثر تمرین هفته چهار روز بیشتر نباید بشه و همینطور بیشترین زمان تمرین نباید از 45 دقیقه فراتر بره، میشه در یک روز دو جلسه تمرین کرد؟ (همراه با تغذیه خوب)
مثلا صبح روی ماهیچه های شکم و پهلو کار کنیم و حدود ساعت 6 عصر، تمرین اصلی رو انجام بدیم.
یعنی از طرفی تمرین هوازی صبح رو با تمرینات شکم هماهنگ کنیم تا چربی های شکم و پهلوها به بهترین نحو سوخته بشه. چون از طرفی نمی خوام ماهیچه های شکمم حجم بگیره، فقط میخوام عضلانی، خشک و بدون چربی باشه. (نمایان شدن 8 تیکه شکم )
این شیوه چاره ساز هست؟

مسئله دیگه این که برای تمرین شکم و تخلیه آب زیر پوست این منطقه و بهتر نمایان شدن عضلات، میشه نایلون بزرگی رو به دور شکم و پهلو پیچید و سپس تمرین هوازی مثل طناب زدن رو انجام داد؟ تا آب زیر پوست این ناحیه به بهترین نحو تخلیه بشه؟ من این شیوه رو امتحان کردم و در حین طناب زدن ناحیه شکم و پهلو به شدت خیس عرق می شد. ولی در مورد نتیجه این کار جواب های متفاوتی شنیدم. بعضی ها میگن که این شیوه موقتی هست و تخلیه این چنینی آب زیر پوست تنها باعث هدر رفتن آب بدن میشه و به سرعت بازگشت پذیره و گروه دیگه میگن چون این آب در واقع آبی زائد و تقریبا غیر قابل استفاده برای بدن هست، اگر نوشیدن آب بالا باشه و از طرف دیگه مصرف نمک کم، بازگشت ناپذیره و شکم همونطور خشک خواهد موند. (البته در کنار ورزش)

پیشنهاد دوستان چیه؟

و آخرین مورد: من که فقط قصد خشک کردن شکم و نمایان کردن عضلات 8 تکه اش رو دارم، ست های شکم رو با تکرارهای بالای 20 اجرا کنم بهتر نیست؟ چون تا جایی که می دونم، چنین تکرارهایی (بالای 15) در درجه اول منجر به از بین رفتن چربی زائد اون نواحی میشه...

سپاس پیشاپیش از راهنمایی شما.
تیپ بدنی من هم به گمان خودم 80 درصد اکتومورف، 15 درصد مزومورف و 5 درصد آندومورف هست.
قد 190

وزن 88

چنین شیوه ای پاسخگوی من خواهد بود؟

با سپاس.

عرب هر که باشد به من دشمن است...
کژاندیش و بد خوی و اهریمن است...
ز شیر شتر خوردن و سوسمار....
عرب را به جایی رسیده است کار....
که تاج کیانی کند آرزو.....
تفو بر تو ای چرخ گردان، تفو!....

ويرايش توسط Shapur_Sassani : 03-07-10 در ساعت 14:51

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
کاربر ویژه

آواتار ahytech

آفلاين
پستها: 2,770
تشکرها: 14,672
تاريخ عضويت: Jul 2009
03-07-10, 15:04

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله shapur_sassani نمايش پست
درود دوستان؛

با توجه به اینکه حداکثر تمرین هفته چهار روز بیشتر نباید بشه و همینطور بیشترین زمان تمرین نباید از 45 دقیقه فراتر بره، میشه در یک روز دو جلسه تمرین کرد؟ (همراه با تغذیه خوب)
مثلا صبح روی ماهیچه های شکم و پهلو کار کنیم و حدود ساعت 6 عصر، تمرین اصلی رو انجام بدیم.
یعنی از طرفی تمرین هوازی صبح رو با تمرینات شکم هماهنگ کنیم تا چربی های شکم و پهلوها به بهترین نحو سوخته بشه. چون از طرفی نمی خوام ماهیچه های شکمم حجم بگیره، فقط میخوام عضلانی، خشک و بدون چربی باشه. (نمایان شدن 8 تیکه شکم )
این شیوه چاره ساز هست؟

مسئله دیگه این که برای تمرین شکم و تخلیه آب زیر پوست این منطقه و بهتر نمایان شدن عضلات، میشه نایلون بزرگی رو به دور شکم و پهلو پیچید و سپس تمرین هوازی مثل طناب زدن رو انجام داد؟ تا آب زیر پوست این ناحیه به بهترین نحو تخلیه بشه؟ من این شیوه رو امتحان کردم و در حین طناب زدن ناحیه شکم و پهلو به شدت خیس عرق می شد. ولی در مورد نتیجه این کار جواب های متفاوتی شنیدم. بعضی ها میگن که این شیوه موقتی هست و تخلیه این چنینی آب زیر پوست تنها باعث هدر رفتن آب بدن میشه و به سرعت بازگشت پذیره و گروه دیگه میگن چون این آب در واقع آبی زائد و تقریبا غیر قابل استفاده برای بدن هست، اگر نوشیدن آب بالا باشه و از طرف دیگه مصرف نمک کم، بازگشت ناپذیره و شکم همونطور خشک خواهد موند. (البته در کنار ورزش)

پیشنهاد دوستان چیه؟

و آخرین مورد: من که فقط قصد خشک کردن شکم و نمایان کردن عضلات 8 تکه اش رو دارم، ست های شکم رو با تکرارهای بالای 20 اجرا کنم بهتر نیست؟ چون تا جایی که می دونم، چنین تکرارهایی (بالای 15) در درجه اول منجر به از بین رفتن چربی زائد اون نواحی میشه...

سپاس پیشاپیش از راهنمایی شما.
تیپ بدنی من هم به گمان خودم 80 درصد اکتومورف، 15 درصد مزومورف و 5 درصد آندومورف هست.
قد 190

وزن 88

چنین شیوه ای پاسخگوی من خواهد بود؟

با سپاس.
ماشاا... چه دل پری داری ...
دوست خوبم سوالاتتان نیاز به بحث فراوان دارند ولی به طور کلی بله می شود دو جلسه در طول روز تمرین کرد . به طوری که فاصله تمرین نوبت اول با نوبت دوم تمرین در طول روز حداقل 8 ساعت فاصله داشته باشه چون تو جذب و سوخت وساز بدنت مشکل ایجاد نشه .

نباید در یک روز روی یک گروه عضلانی دو مرتبه تمرین کرد و یک جلسه تمرینت در طول روز می تونه شامل هوازی هم بشه و نیاز نیست تعداد جلساتت رو بیشتر از 2 بار در طول روز کنی .

یه نکته دیگه در مورد نایلون بستن اینه که وقتی هنگام تمرین هوا و اکسیژن کافی به سلولهای قسمتی از پوستت نرسه بسیار برای پوست مضره و عوارض گاها و خیم و جبران ناپذیری داره پس فکر اینو از سرت بیرون کن .بهترین راه تغذیه با وعده های متعدد و حجم کم است تا اولا حجم معد * ات که زیاد شده کوچک بشه دو ما هوازی و باز هم هوازی تنها راهه مفید و لازمه برای این کار هست. و هزار و یک نکته دیگه...

آرنولد مي گويد :
فرانک زين در واقع صاحب فيگور وکيوم مي باشد او عضلات سراتوس و عضلات دو سر بازو را به بهترين شکل ممکن نشان مي دهد ، او حداکثر قرينه گي بدن را نشان مي داد.

ويرايش توسط ahytech : 03-07-10 در ساعت 15:07

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
عضو

آواتار Unleash Animal

آفلاين
پستها: 106
تشکرها: 200
تاريخ عضويت: Dec 2009
پيش فرض 03-07-10, 15:09

منم كل 6 روز تمرينم رو دوبار تمرين ميكنم صبح 7 8 كه بيدار ميشم گرم ميكنم ميرم ويبراتور بعدشم ميدوئم عصري هم تو باشگاه قبل تمرين يه الپتيكالي يا تريدميلي ميزنم 10 مين تا خوب بدنم گرم شه ميرم واسه تمرين با وزنه مشكلي هم پيدا نكردم
كلا هر جور با بدنت تا كني اونم عادت ميكنه بدن عين گل ميمونه و ادمم كوزه گر خيلي قواعد توي بدنسازي شايد علمي هم باشه اما به نطر من ديگه خيلي دست و پا گيره

من از ايستادن نمي ترسم
همه بيايد و دستهاتون رو بديد به من
ما با هم اين راه رو تو طوفان ميريم
تحت هر شرايطي كه باشه
فقط ميخوام بدوني تنها نيستي
خوشبختم اگه تو هم فكر ميكني كه تو اين راه بودي
Eminem - Not Afraid

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#4)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 03-07-10, 18:07

2 بار تمرین در روز (صبح و عصر)

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

تشکر کننده مجموعاً 6 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال