پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > اصول تمرين با وزنه براي مبتديان
اصول تمرين با وزنه براي مبتديان خشت اول چون نهاد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
کمک در مورد عضلات سینه
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 10
تشکرها: 2
تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض کمک در مورد عضلات سینه - 02-20-10, 02:36

سلام
دوستان من به خاطر فرم سینه هام یک سالی بدنسازی کار کردم تا بتوانم سینه هام فرم مطلوبی بگیرد ولی اصلا به خواستم نرسیدم و بدنسازی رو کنار گذاشتم و الان من با وزن 78 و قد 176 سینه های کمی بزرگ و نوک سینه هام اصلا برآمده نیست و باید کمی فشار بدی تا برآمده بشه دوستان من حتی زمانی که وزن 74 کیلو هم بودم سینه هام همین فرم رو داشتن گمون نکنم از وزنم باشه در صورتی که دوسته من با وزن 86 و قد کوتاه تر از من همچین مشگلی رو نداره و اصلا انگار سینه نداره
دوستان من باید چی کار کنم واقعا دیگه خسته شدم

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
dmx
مهمان

پستها: n/a
02-20-10, 03:10

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله prance666 نمايش پست
سلام
دوستان من به خاطر فرم سینه هام یک سالی بدنسازی کار کردم تا بتوانم سینه هام فرم مطلوبی بگیرد ولی اصلا به خواستم نرسیدم و بدنسازی رو کنار گذاشتم و الان من با وزن 78 و قد 176 سینه های کمی بزرگ و نوک سینه هام اصلا برآمده نیست و باید کمی فشار بدی تا برآمده بشه دوستان من حتی زمانی که وزن 74 کیلو هم بودم سینه هام همین فرم رو داشتن گمون نکنم از وزنم باشه در صورتی که دوسته من با وزن 86 و قد کوتاه تر از من همچین مشگلی رو نداره و اصلا انگار سینه نداره
دوستان من باید چی کار کنم واقعا دیگه خسته شدم
دوست عزیز همه میان بدنسازی کار می کنن تا عضلاتشون رشد کنه چه عضله سینه ، پا و ... حالا شما انتظار داری با تمرین سینت کوچیکتر بشه؟
بعدشم هیچکسی دلش نمی خواد نک سینه داشته باشه اما مثل اینکه شما برعکسی

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 10
تشکرها: 2
تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض 02-20-10, 03:16

شما گمونم متوجه نشدی من چی میگم
من گفتم باشگاه میرفتم تا بهش فرم بدم و اگر چربی داره آب بشه کجا من گفتم دوست دارم

قديمي
  (#4)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 4
تشکرها: 7
تاريخ عضويت: Nov 2009
پيش فرض 02-23-10, 00:29

در این مورد من هم این مشکل و دارم...! الان 5..6 ماهه کار میکنم ولی سینه هام تقریبآ چرب و خیلی بد حالت...هر کی هم مبیینه میگه خیلی قشنگ میشه کار کنی! هر کاری میکنیم والا بدتر میشه! خیلی ها رو دیدم وزنشون از من خیلی بیشتر ولی این مشکل و ندارن!

قديمي
  (#5)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آنلاين
پستها: 1,769
تشکرها: 2,427
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 02-23-10, 00:33

خيلی ها هم هستن وزنشون کمتره اما از مال شما بدتره
واسه کم کردن چربی سينه تنها راه تمرين هوازيه نه تمرين با وزنه
با وزنه ميتونی يکی بهش فرم بدی اما وقتی چربی داشته باشه و وزنه بزنی حجمش از قبل هم بيشتر ميشه (چون عضله سينه رشد ميکنه)
واسه تمرين هوازی تاپيک داريم

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال