پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > انجمن های متفرقه(انجمن گفتگو) > تالارهای عمومی
تالارهای عمومی تاپیک هایی که در این تالار زده می شوند منتظر تایید مدیریت خواهند بود و در صورت صلاحدید مدیران، تاپیک ها تایید خواهند شد!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
راهنمای تحصیل در خارج از ایران
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض راهنمای تحصیل در خارج از ایران - 02-01-10, 00:51

در این تاپیک کسانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران را دارند می توانند در مورد چگونگی اخذ پذیرش و همچنین چگونگی اخذ ویزیای تحصیلی و در مورد سایر مسائل مرتبط سوال کنند و کسانی هم که در خارج از ایران تحصیل کرده و یا می کنند پاسخ دهند.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 10 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
55555
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 02-01-10, 00:58

جالبه اتفاقا من تازه کارت پایان خدمتمو گرفتن ودنبال شرایط تحصیل تو کشوری مثل مالزی بودم دوستان بیان از تجربیات استفاده کنیم

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
Test 1
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 02-01-10, 01:04

چه تاپیک توپی

به عنوان اولین راهنمایی

1- اگه همین الان 10 میلیون نقد ندارید . اصلا فکرشم نکنید .
البته این برای شروعه

2- زبانتون را هم از همین الان شروع کنید به تقویت . فکر اینکه می رم اونجا درستش می کنم را هم از ذهنتون بیرون کنید

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#4)
مدیر مالی سایت

آواتار علی

آفلاين
پستها: 178
تشکرها: 621

حالت امروز من
زن ذلیل

تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض 02-01-10, 01:08

مالزی جای مناسبی برای تحصيل نيست. به علت رواج خريد و فروش مدرک هم وزارت علوم خودمون پارسال يه قانونی گذاشت که اکثر مدارک اخذ شده از دانشگاه های مالزی رو قبول نميکنند
چند تا از رفقای خودم مالزی بودند که همشون دست از پا دراز تر برگشتند ايران. گول اين شرکت ها و آژانس های اعزام دانشجوی روباه صفت رو نخوريد

غرور بيجا، با لحن تند حرف زدن با ديگر کاربر ها، پر رويی و اين قبيل رفتار ها =اخراج

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)
کاربر ویژه

آواتار Mohammad0515

آنلاين
پستها: 527
تشکرها: 1,735

حالت امروز من
تو دوره حجمم

تاريخ عضويت: Dec 2008
پيش فرض 02-01-10, 01:09

من پسر عمم 5 ماه رفت مالزی زبان خوند دست از پا درازتر برگشت.تو این 5 ماه 9 میلیون خرج کردو اومد اینجا داره کلاس زبان میره.من شاید بعد از خدمتم برم.

امیدوارم سال 90 سال خوبی برای همه باشه.عید همگی مبارک.

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
فاطمه خان محمدی, فرانک اشرفی, فرانسه, فرانسه در سفر, فرجاه فر, فرزانه فرحزاد, مهوش قویمی, مهرگان نظامی زاده, میدون غاز, مجید یوسفی بهزادی, مجتبی کتبی, محمد تقی راشد محصل, محمد تقی غیاثی, مسعود سلامی, مصطفی حکمت پور, مظاهر مصفا, معصومه میرزاجان سمسار, ناصرالدین شاه حسینی, هومن هایدی, ژیلا تسوجی, کار در فرانسه, کاری, کاظمی اسفه, کباری, کتاب نور, کریم حیاتی آشتیانی, گروه فرانسه, پذیرش اقامت فرانسه, پذیرش اقامت کانادا, پری ستایش فر, پری ستایشفر, امیرمحمود انوار, ابراهیم دیباجی, ادبیات مدرن فرانسه, ارسلان گلفام, تافل, تحسینی, حکمت پور, دلف, دانشکده زیان, دانشکدخ زبان های خارجه, رادگان, سماکار, سپیده نواب زاده, سپیده نواب زاده شفیعی, شهرام صحاوی, شرایط اقامت فرانسه, شرایط تحصیل در فرانسه, شرایط تحصیل در انگلستان, شرایط تحصیل در اوکراین, شرایط تحصیل در ایتالیا, شرایط تحصیل در اروپا, شرایط تحصیل در باکو, شرایط تحصیل در ترکیه, شرایط تحصیل در سوئیس, شرایط زندگی در پاریس, صادق سلامی, علامه طباطبایی, عابدی, عشقی, غلامرضا ذات علیان

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال