پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > مباحث عمـومی و متفرقه ی تغـذیه
مباحث عمـومی و متفرقه ی تغـذیه درشت مغذی ها و ریز مغذی ها اساس کار تغذیه را تشکیل می دهند اما تغذیه و مخصوصا تغذیه ورزشی مبحث گسترده ای است.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
چرا خواب دوباره بعد صبحونه؟
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آواتار bahman.66

آفلاين
پستها: 10
تشکرها: 5
تاريخ عضويت: Jan 2010
پيش فرض چرا خواب دوباره بعد صبحونه؟ - 01-28-10, 15:29

سلام،من صبحها که چیزهای شیرین میخورم مثل عسل یا مربا ،بدنم سست میشه و خوابم میگیره خیلی هم خسته میشم،علتش میتونه چی باشه،من باید الان چی کار کنم؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو فعال

آواتار messi_68

آفلاين
پستها: 985
تشکرها: 4,767
تاريخ عضويت: Sep 2008
پيش فرض 01-28-10, 15:46

شبها به اندازه كافي ميخوابي؟
تمريناتتو عصرها انجام ميدي؟

ولي دلم واسه نگات تنگ ميشد/آخرين لحظه ها يادم نميره/حتي باورش سخته ببينم/يكي ديگه دستاتو ميگيره

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
عضو فعال

آواتار koorosh_800

آفلاين
پستها: 794
تشکرها: 2,604
تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض 01-28-10, 15:46

فکر نمیکنم برای ایم سوال نیاز به تاپیک جدید باشه .

اما من یه جا خوندم یادم نیست کجا بود ؟ که افرادی که بعد از خوردن قند در صبحانه احساس خواب آلودگی میکنند ، بدن این افراد استعداد برای ذخیره چربی دارد مثل خود من ولی اگر بعد از خوردن قند در اول صبح احساس شادابی کردید یعنی بدن شما به سختی چربی ذخیره میکند .

فکر کنم علت این پدیده تولید انسولین در خون باشه

IM BACK

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#4)
carmelo
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 01-28-10, 21:15

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله koorosh_800 نمايش پست
فکر نمیکنم برای ایم سوال نیاز به تاپیک جدید باشه .

اما من یه جا خوندم یادم نیست کجا بود ؟ که افرادی که بعد از خوردن قند در صبحانه احساس خواب آلودگی میکنند ، بدن این افراد استعداد برای ذخیره چربی دارد مثل خود من ولی اگر بعد از خوردن قند در اول صبح احساس شادابی کردید یعنی بدن شما به سختی چربی ذخیره میکند .

فکر کنم علت این پدیده تولید انسولین در خون باشه
اره درست ميگي
من وقتي صبحانه چيزاي شيرين ميخورم احساس شادابي ميكنم ، بدنم هم به سختي چربي ذخيره ميكنه

قديمي
  (#5)
کاربر ویژه

آواتار amir sh

آفلاين
پستها: 768
تشکرها: 1,720
تاريخ عضويت: Jun 2009
پيش فرض 01-28-10, 21:31

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله bahman.66 نمايش پست
سلام،من صبحها که چیزهای شیرین میخورم مثل عسل یا مربا ،بدنم سست میشه و خوابم میگیره خیلی هم خسته میشم،علتش میتونه چی باشه،من باید الان چی کار کنم؟
زمانی که ماده ی غذایی شیرین مخصوصا صبح یا بامعده خالی مصرف میکنیم قند خونمون زیاد میشه......بدن برای حفظ تعادل قند بدن انسولین رو به طور طبیعی نرشح میکنه.....از عوارض انسولین کسل شدن و بی حالی هست...مقدار مصرفشون رو تو صبح محدودتر کن.....یک مقدار ماده ی شیرین کفایت میکنه..

هر جا هستی عزیزم بدون منتظرم....تولد عشقمونو تنها میخوام جشن بگیرم

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال