پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > رشته های ورزشی متفرقه
رشته های ورزشی متفرقه فوتبال، بسکتبال، کشتی، دو و میدانی، والیبال، هندبال و ...

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: آیا مایل به شرکت در این تورها هستید؟
بله 55 77.46%
نه 16 22.54%
راي دهنده: 71. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#241)
بانوی موسیقی

آواتار Mahnaz

آفلاين
پستها: 96
تشکرها: 531
تاريخ عضويت: Aug 2009
پيش فرض 02-09-10, 22:36

من که میام خیلی هم خوش میگذره..همین که استاد هست بچه ها هستن..خانمها هستن ...همه هستن...هستن...خ دش کلی خوبه:))

Hey you, out there beyond the wall
Can you help me

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#242)
عضو فعال

آواتار koorosh_800

آفلاين
پستها: 794
تشکرها: 2,604
تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض 02-09-10, 22:58

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله YOUnos نمايش پست
برای من یک چیزی خیلی جالبه ما با کسی می خوام همسفر بشیم که اگر بصورت حضوری می خوایم ایشون را ببینیم (حداقل برای برنامه گرفتن) بالای 250 تا پیاده شیم! آن وقت ما که ادعای صادق جون نوکرتم و از این چرت و پرت ها یا میگید *** بر ممد کول یا جعفر بازو ........ برای 24 یا 48 ساعت نمی تونید کارتان را ول کنید!
برای من مهم نیست که شما کار دارید بچه ام شلوار لی نداره کرایه خونه عقب افتاده قراره فردا من سرطان بگیرم یا هر چیزی صادق سلامی با ما هست واقعا که شما منو یاد ایرانی هایی می اندازید که امیر کبیر و بابک و خیلی ها را تنها گذاشت!!!
آقا یونس داداش کوتاه بیا . شاید یکی واقعا مشکل داره و گرنه ما هم به همین موضوع واقف هستیم . در ضمن مگه قراره ما بیایم اونجا هم به جون استاد بیوفتیم برا برنامه و سوال پیچش کنیم که شما با جلسه مشاوره مقایسه میکنی .

IM BACK

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#243)
عضو نیمه فعال

آواتار YOUnos

آفلاين
پستها: 532
تشکرها: 794
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 02-09-10, 23:02

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله koorosh_800 نمايش پست
آقا یونس داداش کوتاه بیا . شاید یکی واقعا مشکل داره و گرنه ما هم به همین موضوع واقف هستیم . در ضمن مگه قراره ما بیایم اونجا هم به جون استاد بیوفتیم برا برنامه و سوال پیچش کنیم که شما با جلسه مشاوره مقایسه میکنی .
منظور این نبود منظورم این بود که خیلی ها برای دیدن استاد اینقدر خرج می کنند ولی ما مفت مفت ایشون را می بینیم! اگر طرف واقعا مشکل داره بره دنبال مشکلش حل کنه چرا میاد اینجا بدنسازی یاد بگیره چرا میره باشگاه؟ چون نیم ساعت هم نیم ساعت هست بره مشکل خودش ایران تمام دنیا را حل کنه

به هیچ عنوان در تاپیک عمومی شرکت نمی کنم!

دوستان واقعی موقعه ای خودشان را نشان می دهند که دوستش تو مشکل باشه!!

[SIGPIC][/SIGPIC]

تشکر کننده
قديمي
  (#244)
ehsan1310600
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 02-10-10, 16:34

بروبچ سلام
مهم ثبت نام تور یکروزه نمک آبرود، اختصاصی اعضای سایت، آغاز شد! رعایت شئونات اسلامی هم در این تور شدیدا الزامی است!
ای بدبختی!!!!!!!!!!!
منم فکر کنم بیام
دارم فکر میکنم ببینم چطور باید جمع و جور شم...

قديمي
  (#245)
کاربر ویژه

آواتار parsa

آفلاين
پستها: 95
تشکرها: 68
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض 02-10-10, 17:17

آخه مشكل اينه كه آزمون كارشناسي ارشد تو روزهاي 28 و 29 و 30 بهمن برگزار ميشه و امتحان گروه فرانسه جمعه هستش بعضي ها از جمله خودم و همسرم نميتونيم بيايم فقط به اين دليل

دارم از ایران میرم

تشکر کننده
گفتگو قفل شد

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال