بیت پورت
پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > ورزش های قدرتی > رشته های ورزشی متفرقه

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: آیا مایل به شرکت در این تورها هستید؟
بله 55 77.46%
نه 16 22.54%
راي دهنده: 71. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

گفتگو قفل شد

LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#231)
55555
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 02-07-10, 21:06

شب بیا پش خودم بریم تهرانگردی حالشو ببری

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

پاورشاپ

قديمي
  (#232)
mahyar_bt
مهمان

پيش فرض 02-07-10, 21:44

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله 55555 نمايش پست
شب بیا پش خودم بریم تهرانگردی حالشو ببری
اره ببرش ایران زمین اندرزگو... اغفال شه :p

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#233)
Test 1
مهمان

پيش فرض 02-07-10, 22:40

خیر
این قبری که ما داریم بالاسرش فاتحه می خونیم . گویا کسی توش نیست !!!!

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
قديمي
  (#234)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,990
تشکرها: 8,867

حالت امروز من
نفس کش

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 02-08-10, 23:34

زمان حرکت: جمعه مورخ 30 بهمن ماه ساعت 5:30 صبح
بازگشت: 10 الی 11 همان شب
محل حرکت: ستارخان، نبش بازارچه سنتی (یه پارکینگ بزرگ اونجا هست هر کی ماشین داره می تونه همونجا پارک کنه)
هزینه: 27000 تومان برای ترانسفر، راهنما، تغذیه (صبحانه، ناهار، عصرانه)، تله کابین
آوردن همراه آزاد است. به نظر خود من هم ترجیحا به همراه همسر یا همسر آینده خودتان تشریف بیاورید! پس از واریز هزینه به شماره حساب زیر از طریق پیام خصوصی شماره فیش را اطلاع داده و ثبت نام کنید! به هر عنوانی که پس از واریز کردن وجه از سفر منصرف شدید هزینه ای که پرداخت کرده اید عودت داده نخواهد شد پس قبل از ثبت نام تصمیم خود را بگیرید!
ظرفیت پذیرش با توجه به اینکه اولین تور است محدود است و به محض اتمام ظرفیت مراتب در همین تاپیک اعلام می شود. در صورتی که ثبت نامی ها به حد نصاب که حداقل 30 نفر است نرسید پولی که واریز کرده اید عینا عودت داده می شود.
شماره حساب: 1-1229990-800-227
شماره کارت: 1854 2714 0610 6221
بانک پارسیان به اسم صادق سلامی

الان شاید شش روزی می شه که اطلاعیه رو زدم. هی می گید تور بذارم تور بذارم و دیدی که گذاشتم ولی تو این مدت حتی یک نفر هم ثبت نام نکرده! تور و این بازی ها از این پس تو این سایت از بیخ تعطیله! دیگه نشنوم کسی صحبت از تور و دور هم بودن و اینها بزنه

تشکر کننده مجموعاً 11 نفر
قديمي
  (#235)
عضو فعال

آواتار koorosh_800

آفلاين
پستها: 651
تشکرها: 2,132

حالت امروز من
ریلکس

تاريخ عضويت: Oct 2009
پيش فرض 02-09-10, 10:29

خیلی دلم می خواد بیام ولی : 30 بهمن میشه جمعه . من باید 5 شنبه و شنبه قید کارو و بارو بزنم تا بتونم جمعه با شما باشم خیلی سخته . خوش باشین

راستی یه سری عکس دسته جمعی چیزی هم بگیرین بزارین تو همین تاپیک تا دیگر دوستانی که نتونستن بیان هم لذت ببرن .

• مشغله زیاد کاری + فشار شدید عصبی + 2 سفر پیاپی به تهران باعث شد در طول 3 هفته ، 4 کیلو عضله خالص از دست بدم
به معنی واقعی کلمه ...

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
گفتگو قفل شد

Bookmarks

برچسب ها
قایق رانی, م آی تای, مو آی تای, موتای, مشت زنی, نین جوجسو, نینجا, نازی, هیگر, هیربد, ووشو, والیبال, وزنه برداری, یوگا, ژیمناستیک, کونگ فو, کونگ فوتوآ, کیک بوکس, کاراته, کشتی, پیاده روی, پارکور, پرتاب دیسک, پرش ارتفاع, پرش طول, اسکی, اسکیت, اسکیت برد, بولینگ, بولینگ عبده, بوکس, بوکس تایلندی, بیلیارد, بانجی, باشگاه هیگر, باشگاه اکسیژن, بدنسازی, بروس لی, بسکتبال, تور, تیر اندازی با کمان, تای بوکس, جوجیتسو, جامپینگ, حمله, دفاع, دو میدانی, دوچرخه سواری, سفر, سومو

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال