پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکـمـل هـای چـربـي سوز
مـکـمـل هـای چـربـي سوز مکمل های چربی سوز از جمله مکمل های پر مصرف در بین مردان و مخصوصا در بین زنان و دختران بوده است با این وجود استفاده نادرست از این مواد سلامت جسمی و روحی افراد را به شدت تهدید می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
کنکاشی در باره هیدروکسی کات هاردکور
قديمي
  (#1)
mehdi709
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض کنکاشی در باره هیدروکسی کات هاردکور - 05-25-07, 18:04

با سلام خدمت دوستان

من فقط بگم که این پست واسه اطلاعات هست و به هیچ وجه هیچ توصیه ایی نمیشه بلکه با توجه به تجربیات خودم بهترین راه برای کاهش وزن فقط و فقط 3 تا چیزه تغذیه سالم – ورزش مناسب – اراده اگر شما تو چند سال خوردن وخوابیدن وزن اضافه کردین با یه چند تا قرص مشکل شما حل نمیشه اگه بدتر نشه .......!!!!
و این تجربه شخصیه منه حالا بقیه رو نمیدونم

اما از اونجا که خودم خیلی علاقه دارم که ته و توی همه چیز و در بیارم وقتی دیدم خیلیا از Hydroxycut ******** بحث میکنن و خیلی نقل مسایل چربی سوزی شده گفتم بریم از سایتش اطلاعات بگیریم تا در موردش با اساتید و دوستان تبادل نظر کنیم

اما یه نکته بگم که یه کم بخندیم میدونید اسم کامل این مکمل Hydroxycut ******** هستش و از اونجایی که واژه ******** بعضا تو سایتهای غیر ****** !!!! دیده میشه تمام قسمتهای سایت مربوط به مکمل در دسترس بودن به جز قسمت هیدروکسی کات که میرسیدی جمله شیرین (( کاربر گرامی دسترسی به سایت مقدور نمی باشد )) ظاهر میشد خلاصه گفتم اینو بگم که شما هم کیف کنید از این پیشرفت ما !!!!!
جالبیش اینجاست که خودم تا یه مدت نفهمیده بودم که ***** شدنش مربوط به همین واژه غریب و نا مانوس ******** !!!!! هستش .......

اما توضیحات به انگلیسی هستش در ضمن من عکسی که درمورد محتویات مکمل یا همون Supplement facts هست رو میزارم از اونجایی که این سایت تخصصی هست دوست دارم اساتید و دوستان در مورد عناصر و موادی که در این مکمل بکار رفته بحث و تبادل نظر کنیم تا ببینیم چیه تو این مکمل که سایتش ادعا کرده یه انقلابه !!!!!!! در ضمن تو سایت خودش 12 تا سوال متداول در مورد این مکمل داره با جوابش که اگه دوستان میخواند اون رو هم بزارم

OTHER INGREDIENTS: Sesame oil, silica, gelatin, FD&C red no. 3, FD&C red no. 40, shellac, isopropyl alcohol, butyl alcohol, dehydrated alcohol, propylene glycol, sodium hydroxide, polyvinyl pyrrolidone, titanium dioxide, FD&C yellow no. 5, dimethylaminoethanol, beta cyclodextrin, magnesium carbonate, dextrin, maltodextrin, epichlorohydrin.

انشالله یه بحث خوب و علمی در مورد محتوایت این انقلاب چربی سوزی!!!!!

ويرايش توسط mehdi709 : 05-25-07 در ساعت 18:21

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو نیمه فعال

آواتار armiin

آفلاين
پستها: 370
تشکرها: 9

حالت امروز من
در شرف مرگ

تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 05-26-07, 19:11

پست خوبي هست حتما استقبال ميشه. ولي توي دنياي چربي سوزي هيچي افدرين+آسپرين +كافيين نميشه ... البته تپش قلبي كه ميگيري يكم با مزست.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
عضو نیمه فعال

آواتار حسین موسوی

آفلاين
پستها: 480
تشکرها: 3,516

حالت امروز من
تو دوره حجمم

تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 02-25-08, 15:55

يكي از مزاياي اين مكمل اين هست كه افدرين نداره..

مردانی به غایت خاله زنک که هر چند با تزریق استروئید تستسترون خونشان به غایت بالاست ولی به دلیل بالا بودن استروژن بدنشان افعال جنس اناث که همانا خاله زنک بازیست از ایشان سر می زند .ای کاش مرحوم ایرج میرزا بود تا در وصفشان شعری در می کرد تا در هر کوی و برزن نشینند و هر حرفی را بر زبان نیاورند از مردی به داشتن یک چیز اکتفا نکنند و انچه در خفا میگویند جلوی خودت بر زبان بیاورند

قديمي
  (#4)
عضو نیمه فعال

آواتار حسین موسوی

آفلاين
پستها: 480
تشکرها: 3,516

حالت امروز من
تو دوره حجمم

تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 02-25-08, 16:08

هيدروكسي كات هاردكور مقدار ترشح هورمون نور اپي نفرين را بالا مي برد. اين هورمون يكي از موثرترين هورمونهاي چربي سوزي مي باشدكه هنگام تهييج و برانگيختگي ترشح مي شود .
وهيدروكسي كات باعث مي شود كه مقدار نوراپي نفرين در سطح بالا بماند و از عملكرد آنزيمهايي كه مقدار نور اپي نفرين را كاهش مي دهند جلوگيري مي كند.
هيدروكسي كات همچنين بر گيرنده هاي آلفا 2 اثر گذاشته و آنها را بلوكه مي كند.
ترجمه بخشي از مسخصات مكمل

مردانی به غایت خاله زنک که هر چند با تزریق استروئید تستسترون خونشان به غایت بالاست ولی به دلیل بالا بودن استروژن بدنشان افعال جنس اناث که همانا خاله زنک بازیست از ایشان سر می زند .ای کاش مرحوم ایرج میرزا بود تا در وصفشان شعری در می کرد تا در هر کوی و برزن نشینند و هر حرفی را بر زبان نیاورند از مردی به داشتن یک چیز اکتفا نکنند و انچه در خفا میگویند جلوی خودت بر زبان بیاورند

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#5)
کاربر ویژه

آواتار Nima_BSN

آفلاين
پستها: 218
تشکرها: 32
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 02-25-08, 22:57

نقل قول:
هيدروكسي كات همچنين بر گيرنده هاي آلفا 2 اثر گذاشته و آنها را بلوكه مي كند.
این گیرنده های آلفا 2 همون گیرنده های آلفا آدرنرژیک هستند ؟

اگه پول داشتم ...

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
هیدروکسی

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال