با سلام خدمت دوستان
من فقط بگم که این پست واسه اطلاعات هست و به هیچ وجه هیچ
توصیه ایی نمیشه بلکه با توجه به تجربیات خودم بهترین راه برای کاهش وزن فقط و فقط 3 تا چیزه تغذیه سالم – ورزش مناسب – اراده اگر شما تو چند سال خوردن و
خوابیدن وزن اضافه کردین با یه چند تا قرص مشکل شما حل نمیشه اگه بدتر نشه .......!!!!
و این تجربه شخصیه منه حالا بقیه رو نمیدونم
اما از اونجا که خودم خیلی علاقه دارم که ته و توی همه چیز و در بیارم وقتی دیدم خیلیا از Hydroxycut ******** بحث میکنن و خیلی نقل مسایل
چربی سوزی شده گفتم بریم از سایتش اطلاعات بگیریم تا در موردش با اساتید و دوستان تبادل نظر کنیم
اما یه نکته بگم که یه کم بخندیم میدونید اسم کامل این
مکمل Hydroxycut ******** هستش و از اونجایی که واژه ******** بعضا تو سایتهای غیر ****** !!!! دیده میشه تمام قسمتهای سایت مربوط به
مکمل در دسترس بودن به جز قسمت
هیدروکسی کات که میرسیدی جمله شیرین (( کاربر گرامی دسترسی به سایت مقدور نمی باشد )) ظاهر میشد خلاصه گفتم اینو بگم که شما هم کیف کنید از این پیشرفت ما !!!!!
جالبیش اینجاست که خودم تا یه مدت نفهمیده بودم که ***** شدنش مربوط به همین واژه غریب و نا مانوس ******** !!!!! هستش .......
اما توضیحات به انگلیسی هستش در ضمن من
عکسی که درمورد محتویات
مکمل یا همون Supplement facts هست رو میزارم از اونجایی که این سایت تخصصی هست دوست دارم اساتید و دوستان در مورد عناصر و موادی که در این
مکمل بکار رفته بحث و تبادل نظر کنیم تا ببینیم چیه تو این
مکمل که سایتش ادعا کرده یه انقلابه !!!!!!! در ضمن تو سایت خودش 12 تا سوال متداول در مورد این
مکمل داره با جوابش که اگه دوستان میخواند اون رو هم بزارم
OTHER INGREDIENTS: Sesame oil, silica, gelatin, FD&C red no. 3, FD&C red no. 40, shellac, isopropyl alcohol, butyl alcohol, dehydrated alcohol, propylene glycol, sodium hydroxide, polyvinyl pyrrolidone, titanium dioxide, FD&C yellow no. 5, dimethylaminoethanol, beta cyclodextrin, magnesium carbonate, dextrin, maltodextrin, epichlorohydrin.
انشالله یه بحث خوب و علمی در مورد محتوایت این انقلاب
چربی سوزی!!!!!