پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > انجمن های متفرقه(انجمن گفتگو) > تالارهای عمومی
تالارهای عمومی تاپیک هایی که در این تالار زده می شوند منتظر تایید مدیریت خواهند بود و در صورت صلاحدید مدیران، تاپیک ها تایید خواهند شد!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
معرفی آخرین یا بهترین کتابی که خوندین
قديمي
  (#1)
ahan
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض معرفی آخرین یا بهترین کتابی که خوندین - 12-19-09, 22:45

اسم تاپیک واضحه دیگه, لطف کنین آخرین و بهترین کتابی که خوندین با اسم نویسنده (و مترجم) و ژانرش رو با یه خلاصه ای از داستان بگین که اگه بقیه دوست داشتن و تونستن گیر بیارن و بخونن!
راستی تعداد صفحات رو هم بگین بد نیست

پیشاپیش از پیشنهادات شما متشکرم

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
maximilyanus
مهمان

پيش فرض 12-19-09, 23:25

دکتر ژیواگو...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
ahan
مهمان

پيش فرض 12-20-09, 01:12

من خودم کتاب یگانه (One) از ریچارد باخ رو به دوستان پیشنهاد میکنم, فکر کنم 9 امین رمان نویسنده باشه که در سال 1988 نوشته و خب به دلیل سبک نگارش متفاوتش من خوشم اومد و ....

یگانه سفری فراز ِ اقیانوس ِ بی کران ِ انتخاب های متفاوت زندگی است. سفری به راه درک و روشن بینی ...
از مترجم

ریچار باخ : تصادفی یکی از کتابهایم را بردار, انگشت روی صفحه ای بگذار و آنرا بخوان. این کار را 3 بار انجام بده , اگر کلمه به کلمه و سطر به سطر آن علاقه و کششی در تو ایجاد کرد کتابم را بخوانی, آنرا در آغوش بگیر و بخر, اما اگر با هر بار خواندن آن سر در گم یا بی تفاوت شدی, بدان که این کتاب تو نیست وآن را دوست نخواهی داشت, پس پولت را هدر نده.

قديمي
  (#4)
Test 1
مهمان

پيش فرض 12-20-09, 01:31

بیوشیمی عمومی "شهبازی ملک نیا"

دارم می خونم واقعا کامله و به همه بدنسازها پیشنهاد می کنم.
همه چیز را در مورد بدن کامل توضیح داده فقط کمی سنگینه

قديمي
  (#5)
behkar5
مهمان

پيش فرض 12-20-09, 01:40

دمت گرم این شد تاپیک عمومی.
البته تعریه از خود *.. خوری هست ولی من زیاد کتاب خوندم بیشتر رمان های خارجی. ایرانی هم میخونم ار صادق هدایت و چوبک بگیر فهیمه رحیمی.
ولی یه کتابی هست که بنظر من هرکی حد اقل سری کاملش رو 3 بار دوره نکنه چیز بزرگی رو از دست داده. بگم شاید بخندین ولی مهم نیست چون این کتاب و نویسندش یکی از اسطوره های زندگی منه.
هری پاتر...:hug:
من سری اول رو که سال 79 ترجمه شد 12 بار و این آخری هارو 9 بار خوندم وهر بار کف کردم از اینکه چرا هنوز چیز جدید توش پیدا میکنم.
از کتاب های دیگه : سری کامل کات های سیدنی شلدون که الان کو یاب شده.جان گریشام که کتاب کمپانی شاهکار بود ولی گیر نمیاد.فردریک فور ساید.استفن کینگ.بعضی از کارهای ماری کلارک. کافکا. اکثر کار های آلبر کامو. یاستین گرودر و مخصوصا" شاهکار دنیای سوفی .
شاهکار های میچ آلبوم مخصوصا" برای یک روز بیشتر که مو به بدن سیبزمینی ترین آدم هام سیخ میکنه. جند مورد از کتاب های ویرجنیا ولف. کتاب های سلامی.
ولی در مورد آخرین کتاب : 1- کافه پیانو که از شخصیت نویسنده متنفر شدم .2- یک میلون تکه کوچک اثر نویسنده نه چندان شناخته شده جیمز فری که واقعا" تکان دهنده بود مخصوصا" پاراگراف آخر.

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال