برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
پستها: 13
تشکرها: 6
|
نمی دونستم اسم تاپیک را چی بنویسم اگه جمله دیگه ای مناسبه مدیران جایگزین کنند.دوستان من یه تصمیم اساسی گرفتم می خوام با کمک شما دوستان یکبار برای همیشه بساط مکمل تقلبی را جم کنیم بره پی کارش !!!!!! - خرید از سایتهای آمریکایی گزینه خوبیه ولی مکافات تحریم و گمرک و کارت اعتباری ، بهداشت و اینجور بساط ها را داره و کار همه کس نیست و نمی شه به عنوان یک روش ، براش حساب باز کرد. -خرید از سایتهای اروپایی هم که بعضا مشکل تحریم را ندارند اکثرا قیمتشون 50% به بالا بیشتره ! و مشکل ترخیص گمرک و بهداشت ، پرداخت پول و این مسائل را کماکان دارند. و اما راه حل من به وسیله رابطی که در چین دارم یه فروشگاه پیدا کردم که نمایندگی بعضی از شرکت های آمریکایی را داره و خرده فروش هم هست و هم جنس تقلبی داره و هم جنس اصلی (البته طبق گفته دوست ما در چین). قیمت جنسهای آمریکاییش هم تقریبا 20 تا 30 درصد از سایت بادیبیلدینگ bodybuilding.com بیشتره . اما خوب حسنی که داره اینه که چین دوست ماست d: و هیچ مشکلی از لحاظ تحریم و این صحبت ها با ایران نداره و هر روزه چند تا کشتی از اون توی بندرعباس می آیند و البطه با پست هم به ایران مشکلی نداره. و اگه جنسش اصل باشه همه می تونند ازش راحت خرید کنند. حالا نتیجه گیری : من تصمیم گرفتم چند تا محصول را که معمولا مصرفش زیادتره بین بچه ها و جزء محصولات تاپ بازاره را از سایت bodybuilding.com بخرم و از طریق پست ارسال کنم به ایران البته از طریق واسطه (فاملیمون) و همزمان همین محصولات را هم از فروشنده چینی سفارش بدم تا دریایی بیاد و بعد مقایسه کنم از هر لحاظ ببینم آیا واقعا طرف چینی جنسش اصله یا نه ؟ البته تا آزمایشگاه هم پاش وایسادم . نهایتش اینه که چینیه تقلبیه و من ضرر کردم ولی اگه طرف چینی جنسش اصل باشه فوق العاده می شه چون خرید و ارسال ازش کاری نداره و حتی می شه تعداد وارد کرد. البته گمرک رفتم گفت برای تعداد مجوز و این بساطها را می خواد اما می شه لابلای کانتینرهایی که میاد آورد.! حالا سوالی که از شما دارم اینه که به نظرتون این کارو بکنم ؟ این که می بینم اینقدر همه دارند برای اصل و تقلبی توی سرشون می زنند واقعا اعصابم می ریزه بهم و به فکر چاره می افتم . کس دیگه ای که تو مملکت خراب شده فکر ما نیست . پس باید خودمون به فکر خودمون باشیم . نظر شما چیه ؟ |
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 2 نفر |
| تبليغات | |
|
|
#3 |
|
سلطان مرام و معرفت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2008
پستها: 4,450
تشکرها: 12,261
|
![]() وقتی کسی در تالار گفتگو تبلیغ فروش می دهد یقینا از سلامت اجناس خود اطمینان صد در صد دارد!
جستجوی بهنیه پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی با استفاده از موتور جستجوی گوگل کار خوب امروز شما را ممکن است مردم فردا فراموش کنند، با این حال به کار خوب خود ادامه دهید. اگر مهربان باشید، ممکن است بگویند که تظاهر می کنید و انگیزه های پنهان دارید، با این حال مهربان باشید. سال روز تاسیس پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی خدمت مدیریت محترم کل سایت و همه عزیزان تبریک و تحنیت عرض می کنم
|
|
|
|
| تشکر کننده |
|
|
#4 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
پستها: 13
تشکرها: 6
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread7193.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| جدیدترین روش تشخیص مکمل اصل از تقلبی - صفحه 3 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 10:34 | |