پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > رویدادها و اخبار
رویدادها و اخبار رخدادها و اخبار جدید مرتبط با پرورش اندام را اینجا بخوانید

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
مستر المپیای 2009: پایانی حیرت انگیز
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار mehranrahmani

آفلاين
پستها: 191
تشکرها: 638
تاريخ عضويت: Jun 2008
پيش فرض مستر المپیای 2009: پایانی حیرت انگیز - 09-27-09, 17:29

مسابقات مسترالمپیای 2009 ساعاتی پیش به پایان رسید و نتایجی بسیار عجیب و حیرت انگیز به جای گذاشت. نتیجه این مسابقه را در زیر مشاهده می کنید:

1. جی کاتلر

2. برانچ وارن

3. دکستر جکسون

4. کای گرینی

5. *** هید

6. ویکتور مارتینز

7. رانی راکل

8. تونی فریمن

9. هیده تا یاماگیشی

10. مو الموسوی

11. ملوین آنتونی (امتیاز برابر)

12. سیلویو ساموئل (امتیاز برابر)

13. گوستاو بادل

14. دنیس جیمز

15. مارکوس رول

16. تروی آلوز

16. دارم چارلز

16. مارتین کالستروم

16. بیل ویلمور

16. دنیس ولف

16. خوئل استابز

16. مایکل کفالیانوس

16. احمد حیدر

کاتلر: تاریخ ساز و رکوردار

جی کاتر با بدنی استثنایی، حجیم و کاملا کات با اقتدار توانست عنوان قهرمانی را از دکستر جکسون پس گرفته و خود را به عنوان سلطان بدنسازی جهان معرفی نماید. او اولین مسترالمپیایی است که توانسته عنوان خود را پس بگیرد.

برانچ وارن: نایب قهرمانی شایسته

با بدنی کاملا حجیم و کات آنچنان قدرتمندانه روی صحنه ظاهر شد که حتی ناامیدی در چشمان مدعیان قهرمانی مشخص بود. هیچ یک از کارشناسان قبل از مسابقه او را حتی بین شش نفر پیش بینی نکردند اما او مقتدرانه در جایگاه دوم ایستاد.

دکستر جکسون: تیغ شکسته

دکستری که امسال تنها رقیب خود را *** هید می دانست آنچنان بهت زده بود که کاملا در چشمنانش مشهود بود. به طور اجمالی او از سال گذشته بدن بهتری را به نمایش گذاشته بود اما تغییر نظر داوران به بدن های حجیم باعث شد که او پشت خط جی کاتلر استثنایی و برنچ وارن فوق العاده بماند.

کای گرینی: نتیجه ای عجیب

تنها کسی که می توانست در جایگاه بهتری قرار بگیرد همین کای گرینی بود. بدنی فوق العاده آماده با فیگورهایی کاملا مسلط که نمی توان او را شایسته این مقام دانست. خیلی ها او را نفر دوم مسابقه می دانستند.

*** هید: خوش شانس مسابقه

شاید سر و صدا و تبلیغاتی که مجلات معتبر بدنسازی برای او به راه انداخته بودند این مقام را به او هدیه داد. چرا ویکتور مارتیز بسیار شایسته از او بود. *** هید در مقایسه حجم و کات عضلانی با کای گرینی یک بازنده مطلق بود اما در مقایسه با ویکتور مارتینز می توان گفت که مورد لطف داوران قرار گرفت. در تمامی فیگورهای از پشت ویکتور مارتینز کاملا برتر بود.

ویکتور مارتینز: امیدوار

با کسب مقام ششم بازهم راضی بود چرا که با آسیب دیدگی شدید زانو و غم از دست دادن خواهرش بازهم نتیجه خوبی کسب کرد. هر چند که می توانست در مقامی بالاتر قرار بگیرد. او کسی است که به آینده کاملا امیدوار است و می تواند روزی پیش بینی رونی کلمن را محقق کند.

دنیس ولف: سقوط غول ژرمن

در نمایشی ناامید کننده او در بدترین جایگاه مورد تصور قرار گرفت. هیچ کس باور نمی کرد که او حتی در بین شش نفر نباشد اما او به پایین ترین مقام سقوط کرد.

من روز اول این مسابقات رو دیدم اما روز فینال رو از دست دادم. قیمت مشاهده این مسابقه برای هر دو روز جمعا حدود 27 دلار بود(از طریق آنلاین). به نظر من که این نتایج به هیچ وجه عادلانه نبود.

ويرايش توسط mehranrahmani : 09-27-09 در ساعت 17:32

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 17 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو نیمه فعال

آواتار lipo

آفلاين
پستها: 334
تشکرها: 265
تاريخ عضويت: Jul 2009
پيش فرض 09-27-09, 18:16

دنیس وولف تا اونجایی که من میدونم آلمانی نیستش! بلغاره

راستی پیروزی غرور افرین جی کاتلر رو به خانواده محترم و تمامی امت شهید پرور ایالت متحده تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند منان طلب موفقیت روز افزون برایشان طلب میکنم.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 8 نفر
قديمي
  (#3)
عضو

آواتار mehranrahmani

آفلاين
پيش فرض 09-27-09, 22:24

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله lipo نمايش پست
دنیس وولف تا اونجایی که من میدونم آلمانی نیستش! بلغاره

راستی پیروزی غرور افرین جی کاتلر رو به خانواده محترم و تمامی امت شهید پرور ایالت متحده تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند منان طلب موفقیت روز افزون برایشان طلب میکنم.
این جمله ای که با این تعجب گفتید کاملا اشتباه هست. دنیس ولف اصلیتی قرقیزستانی داره و به واسطه تابعیت آلمان از طرف آلمان شرکت می کنه

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
قديمي
  (#4)
عضو

آواتار Mohammad_b

آفلاين
پستها: 108
تشکرها: 45
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض 09-27-09, 22:36

واقعا بدن کاتلر امسال بسیار عجیب بود دوباره تونست خودشو ثابت کنه و پشتکارشو به همه نشون بده و بگه که بهترینه.

کاش میشد اما نمیشه...

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)
عضو

آواتار mehranrahmani

آفلاين
پيش فرض 09-27-09, 22:42

جالبه که جز رکوردداران مسترالمپیا قرار گرفت. تنها کسی که 5 بار نایب قهرمان المپیا شده. تنها مسترالمپیایی که تونسته مقامشو پس بگیره. تنها کسی که توانسته دو مسترالمپیا رو شکست بده. ضمنا تنها مسترالمپیایی هست که دستش به وسیله بن ویدر بالا نرفت.

ويرايش توسط mehranrahmani : 09-27-09 در ساعت 22:44

تشکر کننده مجموعاً 7 نفر
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
نتایج مستر المپیا 2010

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال