پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > مباحث متفرقه ورزش های قدرتی
مباحث متفرقه ورزش های قدرتی هر آنچه که به ورزش های قدرتی مربوط می شود و انجمنی مخصوص به آن نیافتید را می توانید در این قسمت مطرح کنید.

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
پرسش از شما پاسخ از صادق سلامی!
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض پرسش از شما پاسخ از صادق سلامی! - 09-23-09, 01:01

«پرسش از شما پاسخ از من!» عنوان ستون جدیدی است که در نشریه البرز فعال است و در این ستون پرسش هایی از مخاطبین این نشریه و البته این سایت که جنبه عام داشته و شاید پرسش خیلی از افراد باشد را پاسخ می دهم و استقبال خیلی خوبی هم از این ستون شده است.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 40 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/ 1
قديمي
  (#2)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/ 1 - 10-05-09, 03:36

پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي
سوال: در طول دوره حجمي که رفته بودم براي جلوگيري از عارضه نوک سينه از آنتي استروژن استفاده مي کردم و مشکلي هم نداشتم ولي يکي دو ماه پس از اتمام دوره و زماني که فکر مي کردم خطر رفع شده است درد و تورم نوک سينه شروع شد و به اين عارضه مبتلا شدم. لطفا راهنمايي کنيد.
پاسخ: آنتي استروژن ها تفاوت هاي عمده اي از نظر مکانيسم اثر دارند به اين معني که برخي از اين داروها با بلوکه کردن گيرنده هاي استروژن که عمدتا در نوک سينه ها وجود دارند از تاثير گذاشتن استروژن بر بدن جلوگيري مي کنند و برخي ديگر از اين داروها با مهار کردن آنزيم تبديل کننده استروئيد به استروژن از توليد شدن استروژن در بدن جلوگيري مي کنند! زماني که شما در طول دوره از داروهاي نوع اول استفاده مي کنيد تا زماني که اثرات اين دارو در بدن هست از نوک سينه در امان هستيد ولي زماني که با قطع اين دارو گيرنده هاي استروژن دوباره فعال شدند درست فکر مي کنيد خطر رفع شده است استروژني که در طول دوره در بدن توليد شده است بر گيرنده هاي نوک سينه اثر مي کند و شما مبتلا به اين عارضه مي شويد. اشتباهي که مرتکب شده ايد عدم توجه به نوع مکانيسم اثر آنتي استروژني است که مصرف کرده ايد!
سوال: مکمل هاي Beta-Alanine چه کاربردي مي تواند در پرورش اندام و ورزش هاي قدرتي داشته باشد؟
پاسخ: اين دسته از مکمل موجب افزايش ماده اي موسوم به carnosine در توده هاي عضلاني مي شوند. سازندگان اين دسته از مکمل ها ادعا مي کنند که با افزايش ميزان carnosine در توده هاي عضلاني مي توان به افزايش قدرت و افزايش حجم کمک کرد ضمن اينکه گفته مي شود مصرف اين دسته از مکمل ها به کاهش دردهاي عضلاني هم در حين تمرين و هم پس از تمرين کمک مي کند.
سوال: حس مي کنم غلظت خونم بالاست و دچار مشکل شده ام براي رقيق تر کردن خون چه بايد کرد؟
پاسخ: معمولا در اثر استفاده از داروهاي استروئيدي تعداد گلبول هاي قرمز خون افزايش يافته و غلظت خون بالاتر مي رود و ساده ترين روش براي کاستن از غلظت خون استفاده از دزهاي بسيار پايين آسپرين در طول روز است. براي اين کار معمولا از آسپرين بچه استفاده مي شود. از روش هاي گياه درماني و طب سنتي هم مي توان به مصرف آلوي تازه و سياه دانه و عدس اشاره کرد.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 33 نفر
پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/2
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/2 - 10-05-09, 03:39

سوال: چگونه در عضلات ژيمناست ها بدون مصرف سوما وigf-1 پديده ي هايپرپلازي رخمي دهد؟ آيا تنها كشش دادن به عضلات و هورمون رشد طبيعي بدن مي تواند بههايپرپلازي ختم مي شود؟
پاسخ: هيپرتروفي به معني افزايش قطر تارهاي عضلاني موجود در بدن و هايپرپلازي به معني افزايش تعداد تارهاي عضلاني است. تحقيقاتي که اخيرا در مورد هيپرپلازي صورت گرفته به اين نتيجه رسيده است که کشش طولاني مدت موجب بروز پديده هيپر پلازي در بافت هاي عضلاني مي شود و شايد تکامل يافته ترين و در عين حال شديدترين و ممتد ترين نوع کشش نيز هماني است که در تمرينات ژيمناستيک رخ مي دهد و همانگونه که مي بينيد ژيمناست ها بدن هاي فوق العاده شکيل و تمايز يافته اي دارند. البته پاک بودن بدن در تست هاي کنترل دوپينگ الزاما به معني عدم استفاده ورزشکار از دارو هم نيست و خيلي از تيم هاي طراز اول جهان اولا از داروهايي که همگان در دسترس دارند استفاده کرده و در نزديکي هاي روز رقابت با ترفندهاي خاص که همگان به آنها دست نيافته اند بدن را پاک مي کنند و در ثاني از نسل جديد داروها که هنوز در فهرست ترکيبات ممنوعه که از سوي وادا اعلام مي شود وارد نشده است و فرمول اختصاصي و سري دارند نيز استفاده مي کنند!
سوال: در مورد masking agent لطفا توضيح دهيد.
پاسخ: تيم هاي طراز اول دنيا که فقط و فقط به قصد درو کردن مدال به ميدان هاي جهاني و المپيک گام مي گذارند گذشته از اينکه در زمينه استعداد يابي سرمايه گذاري هاي کلان و هدفمند کرده و هزينه هاي سنگيني را صرف يافتن و تربيت استعداد هاي درخشان مي کنند از تمامي ترفندهاي نوين براي تربيت و آماده سازي ورزشکاراني که در اختيار دارند نيز بهره مي گيرند. از جمله اين ترفندها استفاده از داروها و ترکيباتي است که حتي برخي از اين ترکيبات در فهرست داروها و ترکيبات ممنوعه که هر ساله از سوي وادا (آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ) اعلام مي شود قرار دارند و پزشکان و متخصصين اين تيم ها از داروها و ترکيباتي براي پوشش دادن اين ترکيبات غير مجاز استفاده مي کنند تا اين ترکيبات در تست هاي کنترل دوپينگ قابل رديابي نباشد. به اين دسته از داروها و ترکيبات که براي پوشاندن داروهاي غير مجاز استفاده مي شود اصطلاحاًً masking agent اطلاق مي شود. استفاده از اين دسته از داروها که خود در فهرست داروهاي ممنوعه قرار دارند عملا به معني راه رفتن بر لبه تيغ است به اين معني که استفاده درست از اين داروها به فرار موفقيت آميز از تست هاي کنترل دوپينگ کمک مي کند و اين در حالي است که کمترين بي احتياطي در مصرف اين داروها علاوه بر اينکه به پوشيده ماندن استفاده فرد از داروهاي نيروزا کمترين کمکي نمي کند بلکه ممکن است تست فرد به دليل استفاده از خود اين داروها مثبت اعلام شود! به اين نکته نيز بايد اشاره کنم که استفاده از اين ترکيبات دانش عميق در مورد داروها و فارماکولوژي دوپينگ و آشنايي با آخرين متدهايي که وادا از اين متدها براي ردگيري دارو در نمونه ها استفاده مي کند را طلب مي کند و با داشتن سطحي که در طريقه مصرف سوستاتون و اومادرين!!! و اکسيد متانول!!! و غيره خلاصه مي شود ورود به اين حيطه عين بي احتياطي است!
سوال: آيا استفاده از انسولين در پرورش اندام مفيد است يا نه؟ در مورد خطرات استفاده از انسولين کمی بیشتر توضيح دهيد.
پاسخ: در مورد اينکه انسولين به تشديد رشد در توده هاي عضلاني کمک مي کند شکي نيست ولي خطر *** همواره در کمين کساني است که از اين هورمون براي اهداف ورزشي استفاده مي کنند. در مورد اينکه مصرف انسولين به افت شديد قند خون ختم شده و افت قند خون نيز منجر به بيهوش شدن فرد مي شود بارها و بارها شنيده ايد ولي اصلي ترين دليل *** و مير کساني که از اين دارو استفاده مي کنند شوک انسوليني نيست چرا که با افت قند خون که با دزهاي معمول اين هورمون رخ مي دهد مصرف کمي قند و يا استراحت و دراز کشيدن، خطر را تا حدودی برطرف مي کند و اصلي ترين دليل *** کساني که از انسولين استفاده مي کنند ايست قلبي است! موضوعي که کمتر به آن پرداخته شده است و عموم نيز اطلاعي در اين زمينه ندارند! مصرف انسولين به بر هم خوردن بالانس سديم و پتاسيم در بدن ختم مي شود و بر هم خوردن اين بالانس نيز به ايست قلبي منجر مي شود و ايست قلبي نيز در کمتر از دو دقيقه فرد را راهي ديار باقي مي کند. به همين راحتي!

تشکر کننده مجموعاً 33 نفر
پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/3
قديمي
  (#4)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض پرسش از شما، پاسخ از صادق سلامي/3 - 10-05-09, 03:40

پرسش: چند سالي بود که از انواع و اقسام استروئيدهاي خوراکي و تزريقي استفاده مي کردم و جوابدهي خوبي هم داشتند ولي الان مدتي است که هر چه دز مصرفي استروئيدها را زياد مي کنم و هر چه از استروئيدهاي قوي تر استفاده مي کنم هيچ جوابي نمي گيرم. به نظر شما علت چيست؟
پاسخ: زماني که بدن را در دوره هاي طولاني مدت با داروهاي استروئيدي بمباران کرده و فرصت استراحت به بدن نمي دهيد از يک سو ميزان ترشح هورمون تستوسترون طبيعي که در خود بدن به مقدار لازم ترشح مي شود رفته رفته کم شده و حتي در موارد حاد به نزديک صفر مي رسد به اين معني که **** ها کاملا آتروفي شده و تحليل مي روند و از سوي ديگر بمباران شدن بدن با دارو در طولاني مدت نجر به کاسته شدن از حساسيت گيرنده هاي آندروژني نسبت به دارو مي شود به گونه اي که ديگر افزودن بر دز مصرفي داروها نيز عملا بي حاصل مي گردد. در اينگونه موارد پاکسازي اساسي و استراحت مطلق دارويي و انجام آزمايشات پزشکي به منظور اندازه گيري ميزان ترشح هورمون تستوسترون در بدن ضروري خواهد بود و در کنار استراحت دارويي که مي کنيد بايد با شيوه هاي درماني مناسب، ميزان ترشح تستوسترون طبيعي در بدن را به حد نرمال برسانيد!
پرسش: به نظر شما ژنتيک در مقوله پرورش اندام و فيتنس چه جايگاهي مي تواند داشته باشد؟
پاسخ: اگر واقع بين باشيم بايد اعتراف کنيم که اگر ژنتيک اصلي ترين فاکتور و عامل در ساختن بدن هاي زيبا نباشد بي شک يکي از اصلي ترين فاکتورهاست. برخي از افراد حتي با ديدن پوکه خالي استروئيدهاي آندروژن نيز به عارضه نوک سينه مبتلا مي شوند ولي برخي از افراد عليرغم اينکه استروژن خونشان سه و نيم برابر ماکزيموم استروژن مجاز موجود در خون مردان است به اين عارضه مبتلا نمي شوند! برخي از افراد با وجود خوردن انبوهي از چربي و قند در طول روز نيز با عارضه تجمع چربي زايد در بدن مواجه نمي شوند و در اين ميان زيادند کساني که حتي عليرغم داشتن رژيم هاي غذايي کنترل شده نيز روز به روز چاق تر و چرب تر مي شوند! پيشرفتي که برخي از افراد به واسطه داشتن ژنتيک برتر در کمتر از دو ماه حاصل مي کنند گاه براي کساني که ژنتيک چندان به درد بخوري ندارند حتي تا پايان عمر نيز آرزويي محال دست نيافتني باقي مي ماند. پس بايد اعتراف کرد که در اين مقوله ما به شدت تحت سيطره ژنتيک هستيم و جالب است بدانيد که دستکاري ژن ها و تغيير ويژگي هاي ژنتيکي هم پس از تولد ناممکن است و قبل از تولد هم فقط در برخي از کشورهاي جهان اول و به صورت آزمايشي انجام مي شود و بس!
پرسش: بدني بسيار چرب دارم! قد: 175 سانتي متر، وزن97 کيلوگرم! يک دوره هيدروکسي کات هاردکور مصرف کردم و روزانه 5 کيلومتر هم مي دويدم. وزنم تا 89 کيلوگرم پايين آمد اما مدت هاست که در اين وزن متوقف شده ام. لطفا راهنمايي کنيد.
پاسخ: لازمه کاهش وزن و لازمه زدودن چربي هاي زايد رژيم هاي غذايي کنترل شده و تمرينات هوازي و صد البته مصرف مکمل ها و احيانا داروهاي چربي سوزي است. زماني که ميزان کالري دريافتي شما در طول روز از ميزان کالري سوخته شده در طول روز بيشتر باشد با افزايش بي رويه وزن و با تجمع توده چربي رو در رو مي شويد و وقتي اين موازنه را بر هم زده و از يک سو با رژيم هاي کنترل شده، ميزان کالري وارد شده به بدن را کاهش دهيد و از سوي ديگر با تمرينات هوازي ميزان کالري مصرف شده در طول روز را افزايش دهيد به مرور با کاهش وزن و با از دست رفتن توده چربي مواجه خواهيد شد و صد البته مکمل ها و داروها نيز در اين ميان کمک حال شما خواهد بود. شما هر سه را به جاي آورديد ولي به اين مهم توجه نداشتيد که يکنواخت شدن برنامه و رژيم به زودي به استوپ منجر مي شود. هوازي خود را بايد در سيستم اينتروال اجرا کنيد و هر ده روز يک بار هم رژيم غذايي خود به مدت يک وعده شکسته و تقلب کنيد و رژيم غذايي را نيز مرتبا بايد تغيير دهيد تا بدن به اين رژيم و به اين روند تمرين عادت نکند. کلا زماني که شرايط براي بدن قابل پيش بيني باشد تغييري اعم از رشد و يا چربي سوزي رخ نخواهد داد. منظور از اينتروال اين است که شما بر روي سرعت مثلا 4 الي 6 در حدود 3 دقيقه بدن را گرم مي کنيد و سپس سرعت را بسته به تواني که داريد بين 10 الي 12 بالاتر مي بريد و در حدود سه دقيقه در اين سرعت مي دويد به گونه اي که شديدا افزايش تعداد ضربان قلب و افزايش تعداد تنفس در دقيقه را تجربه کنيد سپس سرعت را تا 6 الي 8 کم کرده و دو دقيقه در اين سرعت دويده و سپس به مدت سه دقيقه سرعت را تا 10 الي 12 بالاتر برده و در اين سرعت مي دويد و الي آخر!!!

تشکر کننده مجموعاً 32 نفر
قديمي
  (#5)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 12
تشکرها: 15
تاريخ عضويت: May 2009
پيش فرض 10-09-09, 22:58

- آیا برنامه تمرینی برای مبتدی ها وجود دارد که بهترین اثر را داشته باشد و به وضعیت جسمی و سنی ربطی نداشته باشد؟
- سینه مرغ یکی از بهترین منابع پروتئینی است. آیا خوردن آن بیشتر از 200 گرم در روز با توجه به وجود هورمون های رشد که به مرغ ها می دهند و در سینه مرغ به وفور یافت می شود مضر است؟

تشکر کننده مجموعاً 9 نفر
گفتگو قفل شد

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال