پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > رویدادها و اخبار
رویدادها و اخبار رخدادها و اخبار جدید مرتبط با پرورش اندام را اینجا بخوانید

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
رکورد جهان در اختیار یک ایرانی
قديمي
  (#1)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض رکورد جهان در اختیار یک ایرانی - 09-03-09, 15:20

رکورد جهان در اختیار یک ایرانی

تیم پرس سینه ایران هفته گذشته قهرمانی خود را در سطح آسیا تکرار کرد و بار دیگر قدرت خود را به رخ حریفان آسیایی کشید.
در این میان اتفاقی که جالب توجه بود، شکستن رکورد دنیا توسط یک ایرانی آن هم بعد از 7 سال بود. رکوردی که طی این سال‌ها کسی نتوانسته بود به آن نزدیک شود.

مرتضی متقیان 45 ساله ساکن شهر ری با سابقه 8 ساله در رشته پاورلیفتینگ رکورددار جهان محسوب می‌شود. او توانست با مهار وزنه 191 کیلوگرمی رکورد جهان را به مقدار یک کیلو بهبود بخشد و عنوان بهترین جهان در دسته 49-40 سال را از «هیده‌نوری نوزاکی» ژاپنی بگیرد.
حسن طالب‌لو قهرمان آسیا و مربی مرتضی متقیان در مورد این افتخار می‌گوید: مرتضی متقیان مدیون همت و تلاش خودش است. با استعدادی که در او دیدم مطمئن بودم که در این رقابت‌ها می‌تواند رکورد جهان را ب***د و حتی می‌توانم قول بدهم که در صورت حضور در رقابت‌های جهانی باز هم بتواند رکورد جهان را که در حال حاضر در دست خودش است دوباره افزایش دهد. مرتضی با شدت و انگیزه بسیار بالا تمرین می‌کند. به طوری که جوانان باشگاه به انرژی و روحیة او حسودی می‌کنند. امیدوارم که مسئولین فدراسیون و استان تهران از این قهرمان حمایت کنند.
مرتضی متقیان درباره این موفقیت به خبرنگار بشیر گفت: علاوه بر رکورد جهان، رکورد پرس سینه آسیا در وزن 75 کیلوگرم با مهار وزنه 210 کیلوگرم در اختیار من است. همچنین در وزن 5/82 کیلوگرم رکورد کشور با وزنه 200 کیلوگرمی در کارنامه من به ثبت رسیده است، این رکورد را در مسابقات فیلیپین زدم.
من ورزش پاورلیفتینگ را 8 سال پیش زیر نظر سعید هداوند و حسن طالب‌لو شروع کرده و ادامه دادم.
تا به حال 3 دوره مسابقات برون‌مرزی اعزام شدم. سال 2006 مسابقات فیلیپین نایب قهرمان شدم. سال 2008 مسابقات هنگ‌کنگ قهرمان قهرمان قهرمانان آسیا و رکورددار آسیا شدم امسال هم که در هندوستان رکورد جهان را شکستم.
در مسابقات هند یازده کشور آسیایی حضور داشتند و رقابت سختی را با رقبایم داشتم. در تهران توانستم وزنه 210 کیلوگرمی را پرس کنم، ولی متأسفانه تغییر ساعت و تغذیه و پرواز باعث شد که 191 کیلوگرم را پرس کنم. جالب اینجاست که از بین تمام شرکت‌کنندگان فقط از من تست دوپینگ گرفتند چرا که رکورد دنیا را زدم و قرار است که آن را ثبت کنند.
متقیان دربارة برنامه آیندة خودش گفت: در صورتی که سال بعد مسابقات جهانی برگزار شود و فدراسیون تیم اعزام کند، قصد دارم که در این رقابت‌ها شرکت کنم و انگیزة زیادی برای حضور دارم.
وی در انتها افزود: از مسئولین فدراسیون و آقای فرشید سلطانی کمال تشکر را دارم و از مسئولین می‌خواهم با توجه به اینکه تیم پرس ایران هر سال بیش از 40 مدال طلا، نقره و برنز کسب می‌کند توجه بیشتری به این رشته داشته باشند و ما در سایه پرورش‌اندام باقی نمانیم. همچنین از مربی‌ام آقای طالب‌لو تشکر می‌کنم و از دوستانم مجید بزرگی، مجتبی ملکی، حمید رحمتی، محسن استخری و مجید تلخابی که زحمات زیادی را در مسابقات هندوستان متحمل شدند قدردانی می‌نمایم.

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 13 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
انتظامات پایگاه تخصصی پرورش اندام

آواتار تندر

آفلاين
پستها: 1,736
تشکرها: 11,570
تاريخ عضويت: Jan 2008
پيش فرض 09-03-09, 22:18

فلانی میره ، تو تکواندو یک برنز می گیره ، کلی مصاحبه و عکس و گزارش تلویزیونی و ... ، اما نمی توانیم حتی عکس چنین قهرمان هائی رو تو نشریات بدنسازی خودمون پیدا کنیم ....

خواهشاً تاپیک هامو ، قبول کنید .

ويرايش توسط تندر : 09-04-09 در ساعت 02:40

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
قديمي
  (#3)
am1r
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 09-04-09, 03:55

امروز بشیر گرفته بودم باهاش مصاحبه کرده بودن

قديمي
  (#4)
عضو نیمه فعال

آواتار بهبود سلامي

آفلاين
پستها: 301
تشکرها: 41
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 09-04-09, 19:48

واقعا یه افتخار است واقعا جای تبریک دارد

هميشه آرزو ميكنم كاش تو هرجابه دنيا ميومدم جز ايران

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
عضو

آواتار body_class ic

آفلاين
پستها: 97
تشکرها: 111
تاريخ عضويت: Jun 2009
پيش فرض 09-05-09, 15:44

ایران فقط فوتبال........... بقیه قاقن

http://partian-archery.blogfa.com/

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال