پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > انجمن های متفرقه(انجمن گفتگو) > تالارهای عمومی
تالارهای عمومی تاپیک هایی که در این تالار زده می شوند منتظر تایید مدیریت خواهند بود و در صورت صلاحدید مدیران، تاپیک ها تایید خواهند شد!

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
جشن مجازی تولد صادق سلامی، سال 1388
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آنلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض جشن مجازی تولد صادق سلامی، سال 1388 - 08-24-09, 03:50

برای کسی که زندگی را سرگردانی عظیم بین دو عدم (تولد و ***) می داند تولد، رخداد چندان فرخنده ای نمی تواند باشد و سالروز تولد هم به اندازه باقی روزهایی که بی وقفه از پس هم می آیند و می روند بی معنی است ولی به هر حال روز 14 شهریور هر سال از قرار معلوم سالروز تولد من (صادق سلامی) می باشد و به همین مناسبت نیز تاپیکی واحد برای جشنی مجازی باز کردم تا ابراز احساسات همه شماهایی که بسیار بیشتر از آنچه که استحقاق اش را دارم تا به امروز در حق من ابراز محبت کرده اید ضبط و ثبت شود.

سال های قبل در کنار جشن های مجازی که داشتیم با حضور خواص و مقربین درگاه، جشن های حقیقی مختصری نیز به این مناسبت برگزار می کردیم و امسال مفتخرم به عرض برسانم که تمام جشن تولدم به همین تاپیک بی تزئین و ساده ای که می بینید مختصر خواهد بود. آدم اینجا تنهاست و در این تنهایی سایه نارونی تا ابدیت جاری است با این وجود هر چه باشد همین جشن های ولو مجازی است که شاید آدمی را دست کم برای مدت کوتاهی دچار این توهم زیبا بکند که ممکن است خلاف به عرض رسانده باشند و امکان دارد که آدم اینجا تنها نباشد و به جز سایه نارونی که تا ابدیت جاری است سایه های دیگری نیز مستدام باشند!

شنبه چهاردم شهریور سالروز تولد من (صادق سلامی) است و این تاپیک که فعلا بسته است دقیقا ساعت 12 شب مورخ 12 شهریور و در نخستین دقایق ورود به جمعه 13 شهریور باز می شود تا هر آنچه می خواهد دل تنگتان در آن بنویسید و دوباره در اولین دقایق ورود به روز 15 شهریور بسته می شود تا اگر عمری باقی بود که بود و نبودش دست کم برای خود من توفیر چندانی نمی کند تا سال بعد!

در ضمن از همین ساعت (دقیقا ساعت 12 شب مورخ 12 شهریور و در نخستین دقایق ورود به جمعه 13) و از همین تاریخ نیز موبایل من 09122191394 مثل هر سال آماده دریافت اس ام اس های تبریک و دل نوشته ها و احیانا سایر موارد خواهد بود و همه اس ام اس های رسیده را همانند سال های قبل یک به یک خواهم خواند و لذت خواهم برد!

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 82 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 09-04-09, 00:11

چتونه 61 یه نفر تشکر کردین؟ مگه تولد گرفته؟! هر وقت کیک و !@#$ به راه بود، اون وقت تشکر در کنین.
رفته بودم تولد دوستم، درو که باز کرد، خواستم باهاش دست بدم و چاق سلامتی کنم، دستمو بردم جلو، گفت دست خالیتو میخوام چیکار؟ اون یکی دستت که کادو توشه رو بیار جلو!

Bump: در ضمن، اینکه جای تاپیک در بخش"" ورزش های قدرتی > رویدادها و اخبار "" انتخاب شده، کاملا درسته. ای رویداد ورزشهای قدرتی

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 11 نفر
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آنلاين
پيش فرض 09-04-09, 00:42

اولندش برای تو که فرقی نمی کنه جاش کجا باشه هر جا که باشه گیرت رو می دی در ثانی تو چی می گی؟ تو که اصلا ایران نیستی. من بر فرض مثال از این !@#$چیزها برگزار هم می کردم هم که تو نمی تونستی بیایی!

Bump: خب تولد من در نوع خودش رویداده دیگه؟ چیه رویداد نمی شه که همه اش شیرین باشه! در مورد ربط اش به قدرتی هم نه اینکه بچه هایی که تو این تولد شرکت می کنند همه قدرتی هستند به خاطر همین تو بخش اخبار و ورزش های قدرتی این جشن برگزار می شه تا چشمت در آد

Bump: اون روز این دیوانه علی پاکدل ور داشته بود تاپیک محسن حیدری که زده بود رو همه رو در هم ادغام کرده بود خدایی اش نیم ساعت طول کشید درستش کردم. امشب هم می دونم بلا ملا سر این تاپیک نیاره اصلا خوابش نمی بره

Bump: اس ام اس ها از الان شروع شد. لطفا نام خودتون رو در اس ام اس هایی که می زنید ذکر کنید البته اگه ممکنه

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 9 نفر
قديمي
  (#4)
قهرمان پرس سینه کشور و مدیر انجمن

آواتار mnilsaz

آفلاين
پستها: 186
تشکرها: 549
تاريخ عضويت: Feb 2008
پيش فرض 09-04-09, 00:59

استاد عزیز تولدتون مبارک
به امید موفقیت در تمامی مراحل زندگی

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آنلاين
پيش فرض 09-04-09, 00:59

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
گفتگو قفل شد

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال