پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > انجمن های متفرقه(انجمن گفتگو) > تالارهای عمومی
تالارهای عمومی تاپیک هایی که در این تالار زده می شوند منتظر تایید مدیریت خواهند بود و در صورت صلاحدید مدیران، تاپیک ها تایید خواهند شد!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
اسباب بازی های مدل
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آنلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض اسباب بازی های مدل - 08-11-09, 02:41

شاید بگید که صادق سلامی هم آخر سر دیوانه شده است ولی مهم نیست. این روزها با هواپیماهای مدل حال می کنم. ماشینش هم هست، هواپیماش هم هست هلی کوپترش هم هست و ...! اغلب مدل هایی که تو ایران پیدا می شه جنس های چینی درجه یک هستند و کار هم می کنند!

من این نمونه رو دارم. بد نیست البته نمونه های خیلی پایین تر از این هم هست و نمونه های بالاتر از این هم هست ولی این یکی نمونه ایده آلی به نظر می رسه:

ek034%5B1%5D-jpg

هر وقت بیکار می شم حتی شده نصف شب اینو پرواز می دم یه نموره همچین تمدد اعصاب می شم!!! اینو هم بگم که تقیربا می شه گفت پر هزینه است چون قطعاتش زودی می ***ه! مخصوصا منی که زیاد وارد نیستم و می کوبم به در و دیوار. قطعاتش هم نسبتا گرون هست.

lama-jpg
تو این عکس تمام تجهیزاتش هست. رادیو کنترل اش! خود هلی کوپتر و ملخ های اضافی و ....
باطری هاشون لیتیوم پلیمر خیلی قوی هستند، شارژ خاص می خواد برای شارژ این نوع از باطری ها، باطری های رادیو کنترل اش هم قلمی معمولی هست که من خودم قلمی شارژی انداختم خوب جواب داده. برد کنترل اش خوبه. یعنی تا جایی که چشم کار می کنه بردش می رسه و می گن حوالی 700 متر رو جواب می ده.
تصمیم دارم بعد یه مدت که دستم روان شد یه دونه هواپیمای ملخ دار سوختی بگیرم. البته قبلش یه هلی کوپتر سوختی می گیرم بعد

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 18 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار ali_system

آفلاين
پستها: 190
تشکرها: 276
تاريخ عضويت: May 2007
پيش فرض 08-11-09, 03:47

استاد اتفاقا تفریح بسیار خوب و بقول خودتون اعصاب ادمو ریلکس میکنه من که عاشقه این کارام ..
راستی حال میده زیرش یه دوربین ببندی ببریش بالای خونه ممد کول ببینی چه امپولی میزنه ! :vbsatirize:
استاد من یدونه ملخ دارشو دیدم صداش زیاد بود فکر نکنم بشه شب بالا پشت بوم راه انداخت !؟

بعد از 2 دوره سبک استروئیدی دیگه تا اخر عمر توبه کردم .

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#3)
عضو

آواتار king

آفلاين
پستها: 106
تشکرها: 300
تاريخ عضويت: Jul 2009
پيش فرض 08-12-09, 00:00

آقای سلامی اگر میشه در مورد قیمت این مدل ها هم کمی ما رو روشن کنید

قديمي
  (#4)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آنلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 08-12-09, 05:00

قیمت ها از 30 هزار تومن که البته به درد نخور هست شروع می شه تا بالای 7 میلیون هم هست. البته اینی که در تصویر می بینید و من دارم اینها موتورشون الکتریکی هست و مبتدی تر هستند نمونه هایی که موتورهای سوختی دارند هم بزرگ تر هستند هم گرون تر هستند هم اینکه حرفه ای تر هستند. ولی در کل اولا یاد گرفتن پرواز با اینها سخته و در ثانی وقتی قاطی می کنه و پرواز نمی کنه یا بلد نیستی بپرونی و می خوره به در و دیوار و می ***ه و کلی هزینه می ذاره رو دستت اعصاب ات خورد می شه. به نظر من که آدم عاقل دنبال این کارها نمی ره اون هم تو این اوضاع بد اقتصادی که همه دارن ضرر می دن صرف هزینه های این ریختی حرامه! قیمت خرید اولیه ممکنه زیاد به نظر نرسه ولی هزینه نگهداری اینها خیلی خیلی بالاتر از هزینه خرید اولیه است.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
قديمي
  (#5)
انتظامات پایگاه تخصصی پرورش اندام

آواتار تندر

آفلاين
پستها: 1,736
تشکرها: 11,570
تاريخ عضويت: Jan 2008
پيش فرض 08-12-09, 10:59

می گم ، بادبدک بازی کیفش بیشتره ، خرجش هم کمتره .. ( البته از این قلابی ها رو نمی گم )

خواهشاً تاپیک هامو ، قبول کنید .

تشکر کننده مجموعاً 9 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال