برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2009
پستها: 78
تشکرها: 52
|
خدمت دوستان دوپینگ خونی چیست . میشی توضیح بدین
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#2 |
|
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 2,357
تشکرها: 1,770
|
روش های مختلف داره
يکيش افزايش تعداد گلبول های قرمزه جديد ترين روشی که شنيدم اين بود که از خون خودش استفاده ميکردن ورزشکار رو به قله کوه ميبردن اونجا چون هوا کمه خود به خود تعداد گلبول های بدن زياد ميشه تيم پزشکی خونش رو همون جا ميگرفتن بعد قبل از مسابقه همون خون رو بهش تزريق ميکردن واسه ورزش های استقامتی استفاده ميشه و فکر کنم تو المپيک پيش بود که دوپينگ يکی اينجوری در اومد
|
| تشکر کننده مجموعاً 8 نفر |
|
|
#3 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,081
تشکرها: 9,068
|
به من باشه از هورمون های پپتیدی که افزایش محسوس گلبوبل قرمز رو رقم می زنند استفاده می کنم. در پزشکی از این داروها برای نارسایی های کلیه استفاده می شه. البته تست کنند از بالا بودن تعداد گلبول قرمز می تونند تست ات رو در بیارند
|
| تشکر کننده مجموعاً 7 نفر |
|
|
#4 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
پستها: 334
تشکرها: 632
|
EPO isthe best!
دوستانه عزیزی که قصد دارین تشریف بیارین خارج ، لطف کنین برین از سفارته همون کشوری که میخاین برین بپرسین که چجوری میتونین این کارو بکنین، همچنین من از اینجا نمیتونم واسه کسی مکمل بفرستم، چند بار این کارو کردم ولی موفقیت آمیز نبوده ، هی ادد نکنین این سوالارو بپرسین، دیگه خسته شدم انقد هر روز دارم این سوالارو جواب میدم!سرچ درپایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی |
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 2 نفر |
|
|
#5 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jun 2009
پستها: 78
تشکرها: 52
|
یعنی مشکلی برای ادم پیش نمی یاد .دوستان
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread6940.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| دوپینگ خونی - صفحه 2 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 15:24 | |