وزنه بردارهای یک ضرب و دو ضرب رو هم تحویل نمی گیرند. اگه درست یادم باشه اسم اش عباس نجاتی بود. در جریان مسابقات بین المللی در رقابت نزدیک با حریف عرلیق وزنه می زد که قطع نخاع شد و الان هم تو مرودشت زندگی می کنه. چندین مرحله جراحی بر روی کمر انجام داده همه رو با هزینه خودش. اصلا شاید بیمه هم نباشه. وزنه بردارها هم بدبختند. پای درد دل حسین رضا زاده بشینید هم دادش بلنده و می گه یاو
فوتبالیست دسته سه که اصلا در دنیا کسی نمی شناسدش سه برابر اون چیزی که من تو طول عمرم در اوردم برای یک فصل بازی می گیره و در میاره و اون وقت منی که سنگین ترین وزنه جهان رو بردم بالای سر و رکورد دار دو ضرب و یک ضرب و مجموع حال حاضر جهان هستم وضعم اینه. همه تو این مملکت می نالند. از نون سنگکی بگیر تا بالا
Bump:
نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله habib
حالا اگر از رضا زاده بپرسی می گه بعد از خداحافظی دیگه کسی تحویلم نمی گیره
این رسم ورزش ایرانه
در رشته های پاراالمپیکی هم وضعیت خیلی خیلی بدتر هستش
من تا چند ماه پیش تا وقتی آقای سلامی نگفته بود نمی دونستم در شهر ما یکی از پر افتخار ترین ورزشکار های پاراالمپیکی هستش
تقصیر این صدا وسیما وسیاست های غلط کشوره
|
سیامک صالح فرج زاده قهرمان پرتاب دیسک معلومیلن المپیک آتن و کسی کهدر کسابقت جایزه بزرگ دو و میدانی جهان رکورد جهان و المپیک را شکست بخوانید که در مسابقات پارالمپیک پکن که صد در صد رکورد می شکست چه بر سرش آوردند: