پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > اصول تمرين با وزنه براي مبتديان
اصول تمرين با وزنه براي مبتديان خشت اول چون نهاد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
یک حرفه ای خوب یک مبتدی خوب بوده
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار mohammad

آفلاين
پستها: 183
تشکرها: 465
تاريخ عضويت: Feb 2009
پيش فرض یک حرفه ای خوب یک مبتدی خوب بوده - 06-26-09, 19:57

یک حرفه ای خوب یک مبتدی خوب بوده
کسی که نمیتواند مبتدی خوبی باشد محال است حرفه ای خوبی بشود در هر کاری باید قدم به قدم جلو رفت کسی که سعی میکند میان بر بزند لااقل در پرورش اندام کم میاورد و بالاخره عقب

می افتد.

نباید از روز اولی که وارد باشگاه میشویم ادای حرفه ای ها رو در باریم و مانند انهاتمرین کرد غذا خورد و یا دارو مصرف کرد پله به پله باید شدت تمرین رو افزایش داد پروتین غذا رو افزایش داد و بعد مکمل ها وارد بازی میشوند نه از همان روز اول روند حرفه ای شدن طولانی است و کسی که صبر و تحمل ندارد نمیتواند در این رشته ی ورزشی موفق شود.
شدت تمرین برای کسی که تازه به این رشته امده و کسی که 1 سال سابقه ی تمرینی دارد فرق میکندو هر دوی انها با یک حرفه ای که سال ها در این ورزش خاک خورده فرق میکند.

اولی با تمرینی از حرکات پایه ای و مادر تشکیل بدون هیچ سیستم بخصوصی تنظیم میشود.

تغزیه ای کهشامل 1/5 گرم پروتین به ازای هر کیلو گرم وزن بدن بدون استفاده از مکمل به اندازه ی کافی رشد خواهد کرد.

با شش تا یکسال سابقه است که میتوان سیستم ها رو وارد برنامه ی تمرینی کردو مقدار پروتین

رو هم به 2 گرم افزایش داد در اواخر سال اول است که احتیاج به مصرف مکمل هاست.

ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که چه مشکلی دارد که از همان ابتدا پروتین زیاد و تمرین سنگین و مکمل و دوپینگ هم با هم شروع شود ؟

مگر نه این است که پیشرفت ورزشکار سریع تر خواهد بود؟

بله این درست است اما شما توجه داشته باشد که اگر به طور مثال دو نفر با هم بدنسازی رو شروع کرده باشند اولی مقید است و همه چیز را به موقع مصرف میکند ولی دومی از همان روز

اول دارو مکمل و... مصرف میکنه ممکنه که در سال اول نفر دومی از اولی جلو بزند ولی

نفر اولی کهاز تمام ظرفیت بدن خود برای رشد استفاده کرده و چیزی هم از دومی کم ندارد

در سال دوم با وارد شدن به یک دوره ی جدید و مصرف موادی که ذکر شد به اندازه ی

6
سر وگردن از دومی جلو میافتد .

اگر از همان روز اول بخواهیم حرفه ای تمرین کنیم در سال سوم و چهارم با چه محرکی میخواهید عضلات رو رشد دهید ؟

پیشرفت تا 1 سال متوقف میشود و جای تاسف دارد که بعضی مربی نما ها برای سود خود و یا معروف شدن (که فلونی ظرف چند ماه بدن فلونی رو ساخت )نه تنها باعث میشوند که فلونی هیچ گاه به هدفش نرسه بلکه بدن فلونی رو هم به یک داروخانه ی متحرک تبدیل میکنند.

جایی که من تنها شدم، شب قبله گاه اخره
اینجا،تو این قطب سکوت،کابوس طولانی تره

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 6 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
Braveheart7
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 06-29-09, 16:00

آقا تکلیف من نوعی که نمیخوام حرفه ای بشم ، و فقط میخوام هیکلم رو فرم باشه اونم بصورت همیشگی چیستا ؟!

بقولی برنامه نگه دارنده میخوام نه یک برنامه که باعث پیشرفت بشه! هرچیم مقاله میبینم همش راه های پیشرفته تر شدن و اینا رو گفته !

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
مدال آوران

آواتار habib

آفلاين
پستها: 764
تشکرها: 1,153
تاريخ عضويت: May 2007
پيش فرض 06-29-09, 16:34

با این حساب شما پیشرفته هستید وبا توجه به پیشرفته بودنتوت راه خودتون رو به راحتی پیدا می کنید !!!

البته شوخی کردم

منظورت رو واضح تر بگو تا دوستان بیشتر کمکت کنن

فراموش کردن دوستان بزرگ لطمه زدن به قانون خاطره هاست

قديمي
  (#4)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 1
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Jun 2009
پيش فرض 06-29-09, 16:51

با سلام خدمت دوستان من به علت اینکه فوتبال بازی می کردم پایین تنه عضلانی ولی بالا تنه ضعیفی دارم بنده وسایل لازم بدنسازی مانند هالتر دمبل و میز بدنسازی را دارم اگه ممکنه یه برنامه برای بالا تنه لطف کنید ممنون

قديمي
  (#5)
Braveheart7
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 06-30-09, 00:29

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله habib نمايش پست
با این حساب شما پیشرفته هستید وبا توجه به پیشرفته بودنتوت راه خودتون رو به راحتی پیدا می کنید !!!

البته شوخی کردم

منظورت رو واضح تر بگو تا دوستان بیشتر کمکت کنن
این چه حرفیه برادر !

من حرفه ای نیستم ، نمیخوامم باشم !

فقط میخوام یک جوری باشه که هیکل نه رشد صعودی کنه و نه نزولی ؛ یک جورایی نگه دارنده !

اگه ول کنیم میریزه بهم اگه ادامه هم بدیم ممکنه بزرگ بشه و ... که من خوشم نمیاد !

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال