پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > سیستم ها و تکنیک های پیشرفته
سیستم ها و تکنیک های پیشرفته استفاده از سیستم ها و تکنیک های تمرین با وزنه در تمرینات و برنامه های تمرینی برای کسانی که در سطوح بالاتر تمرین و ورزش می کنند حکم ضرورت را دارد.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قوز، گودی کمر
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار ms.shams

آفلاين
پستها: 32
تشکرها: 11
تاريخ عضويت: Dec 2008
قوز، گودی کمر - 05-03-09, 00:32

سلام

من ۱ سالی هست که تمرین می کنم. از ۱۰۵ کیلو ۲۵ کیلو کم کردم. بعد از این مدت احساس قوز کمر کردم. به دکتر ارتوپد مراجعه کردم و بعد از انواع تست گفت که قوز داری و در سن تو هم تقریبا ثابته. اما خودم قبول ندارم چون وقتی صاف می ایستم قوزی در کار نیست. اما وقتی دولا می شم یا میشینم یه چیزهایی پیدا میشه. (دقیقا مثل تصویر زیر) دکتر می گفت عاملش چاقی و پوزیشن بد نشستن و ... بوده

همچنین من گودی کمر هم دارم. طوری که وقتی به دیوار تکیه میدم دقیقا یک دست از گودی کمرم رد میشه.
از استاد و دیگر دوستان با تجربه خواهش می کنم که اگر تمرین های اصلاحی برای رفع قوز و گودی کمر سراغ دارند اینجا بنویسند. همچنین اگر توصیه ای برای تمرین با وزنه برای پیشگیری از تشدید این حالت نیز می شناسید بفرمایید.
ممنون از پاسختون.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار hamed rezaei

آفلاين
پستها: 132
تشکرها: 995
تاريخ عضويت: Feb 2008
پيش فرض 05-03-09, 01:12

منم دقیقا همین مشکلو داشتم...........

قوزو راحت میتونی از بین ببری.... به نشستنت خیلی دقت کن... خم میشی قیقاا از کمر خم شو..... راه رفتنی شونه هاتو صاف نگه دار...... wc فرنگی استفاده کن.....

اگه سعی کنی همیشه صاف راه بری یا بشینی خیلی بهت کمک میکنه...... همیشه پشته سرتو با ستون فقراتتو تو یه خط نگه دار..

اینا که گفتم واسه قوز بود....

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 7 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 05-04-09, 23:10

واسه گودی کمر، شکم خلبانی می تونه کمک کنه.

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

تشکر کننده مجموعاً 6 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#4)
عضو

آفلاين
پستها: 53
تشکرها: 260
پيش فرض 05-05-09, 15:11

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله ms.shams نمايش پست
سلام

من ۱ سالی هست که تمرین می کنم. از ۱۰۵ کیلو ۲۵ کیلو کم کردم. بعد از این مدت احساس قوز کمر کردم. به دکتر ارتوپد مراجعه کردم و بعد از انواع تست گفت که قوز داری و در سن تو هم تقریبا ثابته. اما خودم قبول ندارم چون وقتی صاف می ایستم قوزی در کار نیست. اما وقتی دولا می شم یا میشینم یه چیزهایی پیدا میشه. (دقیقا مثل تصویر زیر) دکتر می گفت عاملش چاقی و پوزیشن بد نشستن و ... بوده

همچنین من گودی کمر هم دارم. طوری که وقتی به دیوار تکیه میدم دقیقا یک دست از گودی کمرم رد میشه.
از استاد و دیگر دوستان با تجربه خواهش می کنم که اگر تمرین های اصلاحی برای رفع قوز و گودی کمر سراغ دارند اینجا بنویسند. همچنین اگر توصیه ای برای تمرین با وزنه برای پیشگیری از تشدید این حالت نیز می شناسید بفرمایید.
ممنون از پاسختون.
این مشکل به دلیل ضعف عضلات پشت به خصوص فیله ها بوجود می آید و تا حد زیادی فابل اصلاح است بخصوص اگر چندین سال از بروز آن نگذشته باشد.
احتمالاً به دلیل کاهش وزن غیر اصولی بخشی از عضلات پشت خود را هم از دست داده اید. مشاغلی مثل پشت میز نشینی و رانندگی هم این وضعیت را تشدید می کند.
حرکات زیادی برای اصلاح این وضع وجود دارد ولی اجرای غیر اصولی همین حرکات هم می تواند باعث آسیب شود. بنابراین نیاز به اطلاعات بیشتری هست. به شرح زیر:
شغل
در این یک سال چگونه تمرین می کرده اید؟ برنامه تان چه بوده و حدود وزنه های مورد استفاده.
عکس از پهلو

قديمي
  (#5)
عضو

آواتار ms.shams

آفلاين
پستها: 32
تشکرها: 11
پيش فرض 05-07-09, 01:35

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله raminayat نمايش پست
این مشکل به دلیل ضعف عضلات پشت به خصوص فیله ها بوجود می آید و تا حد زیادی فابل اصلاح است بخصوص اگر چندین سال از بروز آن نگذشته باشد.
احتمالاً به دلیل کاهش وزن غیر اصولی بخشی از عضلات پشت خود را هم از دست داده اید. مشاغلی مثل پشت میز نشینی و رانندگی هم این وضعیت را تشدید می کند.
حرکات زیادی برای اصلاح این وضع وجود دارد ولی اجرای غیر اصولی همین حرکات هم می تواند باعث آسیب شود. بنابراین نیاز به اطلاعات بیشتری هست. به شرح زیر:
شغل
در این یک سال چگونه تمرین می کرده اید؟ برنامه تان چه بوده و حدود وزنه های مورد استفاده.
عکس از پهلو

سلام. بچه ها ممنون از پاسختون.
شغلم برنامه نویسی هست. بنابراین ۲۴ ساعت پشت کامپیوتر هستم
۲۰ سالم هست و حدود ۱ و نیم ساله که از ۱۰۵ کیلو وزن کم کردم تا ۸۵ کیلو
قدم حدود ۱متر و ۸۰ سانت ولی متاسفانه الان دسترسی به دوربین ندارم که عکس بزارم

این رو هم اضافه کنم که حرکاتی مثل هاگ اسکات روی فیله کمرم خیلی فشار میاره. به طوری که الان حدود ۳ روزه کمرم خشک شده و اصلا نمی تونم راستش کنم. شدیدا درد میکنه. انواع پماد های ضد اسپاسم رو مصرف کردم اما تنها چیزی که کمرم رو نرم می کنه جکوزی آب داغ هست. البته بعد از خشک شدن بدنم دوباره همون آش و همون کاسه
سال پیش چون همراه با رژیم تمرین می کردم تقریبا سیستم چربی سوزی یعنی تکرار های زیاد در هر ست تمرین می کردم. مثلا ۲۰-۱۵-۱۲-۱۰

چون رژیم هم بودم طبیعتا زوری برای تمرین نمی موند. مثلا اسکات ۲۰ الی ۳۰ کیلو و سرشانه از پشت با هالتر ایستاده ۱۰ کیلو تقریبا
اما ۲-۳ ماه اخیر که شروع به مصرف پروتئین کردم و رژیم رو کنار گزاشتم وزن سنگ ها هم افزایش پیدا کرده. مثلا اسکات ۴۰-۶۰ کیلو یا پرس سینه دمبل، ۲۵ کیلو

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال