پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ارکان پرورش اندام (انجمن گفتگو) > اصول تمرین با وزنه > سیستم ها و تکنیک های پیشرفته

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 04-28-09, 13:41   #1
عضو فعال

آواتار mostafait

تاريخ عضويت: Apr 2007
پستها: 670
تشکرها: 937

حالت امروز من
مشغول

عضلات زیر بغلم کوتاهه - چه حرکتی مناسبه که تمرین کنم؟

سلام.

دوستان عزیز عضلات زیر بغل من خوبه اما کوتاهه چیکار کنم که بلند و کشیده بشه؟!
mostafait آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 04-28-09, 15:04   #2
عضو

تاريخ عضويت: Dec 2008
پستها: 73
تشکرها: 260
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله mostafait نمايش پست
سلام.

دوستان عزیز عضلات زیر بغل من خوبه اما کوتاهه چیکار کنم که بلند و کشیده بشه؟!
یک عکس بزار و با فلش نشون بده که می خواهی کجاش اصلاح بشه یا با خط نازک روی عکس بکش که می خواهی چطوری بشه.
برنامه تمرینی فعلی ات روی این عضله را هم بزار و چه مدت است که با این برنامه کار می کنی.
البته این موضوع بیشتر مربوط به تکنیک اجرای حرکت است تا نوع حرکت.
raminayat آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 04-28-09, 16:30   #3
کاربر ویژه

آواتار KEVIN IROONI

تاريخ عضويت: Feb 2009
پستها: 1,428
تشکرها: 7,505
پيش فرض

زیر بغل با دمبل و زیر بغل سیم کش از جلو دست برعکس ( دست باز)
KEVIN IROONI آفلاين است  
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي 04-28-09, 21:49   #4
عضو فعال

آواتار mostafait

تاريخ عضويت: Apr 2007
پستها: 670
تشکرها: 937
مصطفی

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله raminayat نمايش پست
یک عکس بزار و با فلش نشون بده که می خواهی کجاش اصلاح بشه یا با خط نازک روی عکس بکش که می خواهی چطوری بشه.
برنامه تمرینی فعلی ات روی این عضله را هم بزار و چه مدت است که با این برنامه کار می کنی.
البته این موضوع بیشتر مربوط به تکنیک اجرای حرکت است تا نوع حرکت.
دوست عزیز من هم اکنون 4 ست زیر بغل دوبل می زنم 4 ست زیر بغل سیم از پشت و 3 ست هم بارفیکس که برای بارفیکس دیگه انرژی نمیمونه و اکثرا همینطوری آویزون میشم!با پرس سینه هم در یک روز انجام میدم!

این عکس از بدن خودمه!

اون قسمتی رو که مشخص کرده ام می خوام پر تر بشه!
mostafait آفلاين است  
قديمي 04-28-09, 22:19   #5
عضو

تاريخ عضويت: Dec 2008
پستها: 73
تشکرها: 260
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله mostafait نمايش پست
دوست عزیز من هم اکنون 4 ست زیر بغل دوبل می زنم 4 ست زیر بغل سیم از پشت و 3 ست هم بارفیکس که برای بارفیکس دیگه انرژی نمیمونه و اکثرا همینطوری آویزون میشم!با پرس سینه هم در یک روز انجام میدم!

این عکس از بدن خودمه!

اون قسمتی رو که مشخص کرده ام می خوام پر تر بشه!
شما احتمالاً به دلیل سنگین بودن تمرینات و وزنه مورد استفاده یک سوم آخر دامنه حرکت را درست انجام نمی دهید. همین زیر بغل سیم کش از پشت یکی از بهترین حرکات برای این ناحیه است ولی در صورتی که قسمت آخر حرکت که میله به گردن می رسد را کامل و با تمرکز انجام دهید.
برای اصلاح آن می توانید به صورت زیر عمل کنید:
در شروع تمرینتان حرکت زیر را انجام دهید. چون در شروع تمرین بدن انرژی کافی دارد و بهتر می توان روی نقطه ضعف ها کار کرد.
در حرکت سیم کش از پشت فقط نصف یا یک سوم آخر حرکت را با تمرکز کامل به طوری که میله تا حد ممکن پائین بیاید در همان چهار ست خودتان انجام دهید.فرض کنید که یک گردو 10 سانت بالای کمربند روی ستون فقرات شما قرار دارد و می خواهید آنرا بشکنید. می توانید در انتهای حرکت یک مکث کوچک هم انجام دهید. اگر وزنه آنقدر سنگین است که این قسمت را نمی توانید با تکنیک صحیح اجرا کنید، وزنه را کاهش دهید. تعداد تکرار در هر ست هم باید بالا باشد. تکرار کم بیشتر روی ناحیه فوقانی موثر است.
اگر نمی توانید بارفیکس را بطور کامل و تا آخر انجام دهید، حرکت دیگری را جایگزین آن کنید. حرکت سیمکش یا بارفیکس پشت گردن بیشتر روی این ناحیه موثر است ولی حرکات دیگر زیر بغل هم کم و بیش موثرند به شرطی که با تکنیک صحیح و با تمرکز روی قسمت نهائی انجام شوند.
raminayat آفلاين است  
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 08:07 است.