نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله ms.shams
سلام.
من خواهش می کنم که استاد محترم و دوستان با تجربه در این تاپیک همکاری کنند.
من بعد از مصرف چند نوع مکمل و پروتئین ۲ شرکت مختلف این سوال های مهم برام پیش آمده که خواهش می کنم از استاد توجهی کنند:
- واقعا بدن چقدر به پروتئین احتیاج دارد! هر کسی عددی می گوید و اگر بخواهی به هشدار خود شرکت تولید کننده گوش کنی ماهی ۴ کیلو پروتئین مورد نیازته! مثلا روی پاکت پروتئین وی شرکت اپتیمم نوشته برای یک فرد ۱۸۰ پوندی یعنی ۸۰ کیلویی طبق این سایت به ازای هر پوند ۱ گرم پروتئین. یعنی ۱۸۰ گرم پروتئین در روز. اونوقت هر اسکوپ پروتین وی اپتیمم ۳۰ گرم هست. یعنی روزی ۶ وعده مصرف پروتئین ایده آل هست!! لطفا در این رابطه طوری که برای همه مورد توافق باشه عددی رو اعلام کنید. در تاپیک های دیگر اصلا نمی توان نتیجه گرفت. مثلا یک فرد مبتدی از کجا نیاز بدن خود را بفهمد! آیا استاندارد یا میانگینی برای مصرف پروتئین نیست؟
- پروتئین شرکت pvl رو که مصرف می کنی با حدود ۲۴ گرم اسکوپش، تقریبا حجم شیر رو پس از میکس ۲ برابر می کنه!! شاید مقدار خیلی زیادی کف! در صورتی که اپتیمم با ۳۰ گرم اسکوپ اصلا این خاصیت رو نداره. و مثل کاکائو به راحتی حل میشه و به حجم شیر جز اندکی زیاد نمیشه. علت اختلاف این ۲ در چیه؟
- احتمال وجود استرویید های خوراکی حتی در محصولات اصل شرکت های معروف چقدره؟ شاید بخاطر محبوبیت و جوابدهی بیشتر استفاده کنند. چرا که با مصرف پروتئین برخی شرکت ها بدن خیلی گیز گیز می کنه و جوش میزنه. در واقع بدن میریزه بیرون
- آیا مصرف پروتئین وی ها به تنهایی پاسخگوی نیاز های حداقل یک ورزشکار غیر حرفه ای هستند؟ اگر خیر، پس علت اضافه کردن آمینو، bcaa یا گلوتامین ها به فرمول پروتئین ها در چیست؟
- برای پدیده های علمی می توان دلیل علمی ذکر کرد. لطف می کنید علت مصرف پروتئین در اول صبح، آخر شب و ساعات دیگر را بیان کنید؟ (این را به این دلیل می پرسم که دوستانی نظرات استادان رو بدون پشتوانه علمی و هر طور که دلت می خواد مصرف کن استنباط نکنند.)
- حقیقتا پروتئین برای که پیشنهاد می شود؟ آیا این را بعنوان غذای عضلات به هر ورزشکار می توان پیشنهاد کرد؟ آیا کسانی که در دوره حجم به سر می برند باید مصرف کنند یا کسانی که می خواهند عضله خود را نگهداری کرده و چکش کاری کنند؟ اگر در همه موارد لازم است قطعا نحوه مصرف در هر مورد متفاوت خواهد بود.
از بقیه اعضا هم خواهش می کنم سوال های حیاطی خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند. از الآن دارم به تهیه کردن یک رساله از مطالب فقط انجمن های گفتگوی سایت فکر می کنم! خیلی مطالب مفید توش گیر میاد که میشه جمع و جور کرد و یک جا منتشر کرد. 
|
نیاز بدن افراد ورزشکار به
پروتئین بین یک گرم تا 6 گرم به ازاء هر کیلو وزن بدن متغیر و بسته به موارد زیر است:
1- کیفیت و کامل بودن
پروتئین
2- زمان بندی صحیح استفاده
3-قدرت جذب بدن
4- نوع و شدت
تمرینات
5-استفاده از
استروئید نیاز به
پروتئین را به شدت بالا می برد.
6-اهداف ورزشکار از نظر تغییر حجم
وی به تنهائی
پروتئین کاملی برای
بدنسازی نیست و از نظر آمینو اسید های شاخه ای و آرجنین و غیره ضعف دارد. اگر مقدار کافی بادام زمینی، کنجد یا انواع دیگر آجیل همراه آن مصرف شود این ضعف پوشش داده می شود.
مکمل پروتئبن می توان محلول یا نامحلول یا ترکیبی از این دو باشد. اگر محلول باشد حجم زیاد نمی شود. اگر همراه آن
کربوهیدرات هم باشد باز ممکن است محلول باشد یا نامحلول
مصرف
پروتئین زود جذب اول صبح برای جلوگیری از کاتابولیسم و جایگزینی ذخیره
پروتئین است که طی شب مصرف شده.
مصرف
پروتئین دیر جذب آخر شب برای تامین نیاز شب تا صبح است.
خیلی بهتر است که
پروتئین مورد نیاز از طریق غذا تامین شود تا
مکمل بجز موارد زیر:
1-در موارد خاصی که نیاز به جذب سریع پروتئبن هست مثل بعد از
تمرین یا صبح زود در
دوره کات
2- افرادی که به دلائل شغلی نمی توانند 5 یا شش وعده در روز غذا بخورند و نیاز به خوراک فشرده و سریع دارند.
3- افراد واقعاً حرفه ای که در روز چندین ساعت ورزش می کنند و نیاز به کالری خیلی زیادی دارند و اگر بخواهند همه آنرا از طریق غذا تامین کنند،
شکم خیلی بزرگی پیدا می کنند. چنین افرادی در ایران انگشت شمار هستند.
4- استفاده از
پروتئین های ایزوله در دوران کات برای بالا بردن سهم
پروتئین در درصد کالری دریافتی که از طریق غذا مشکل است.
حالا چرا غذا مناسبتر است؟ چون نیاز بدن فقط به
پروتئین نیست و همراه آن املاح، چربی های اساسی و خیلی چیزهای ناشناخته دیگر هم برای بدن لازم است که در غذای طبیعی وجود دارد ولی در
مکمل خیر.
مثلا آجیل بو نداده علاوه بر
پروتئین مقدار زیادی روی و منیزیوم و سایر املاح و اسید های چرب اساسی و
ویتامین ای و غیره هم دارد.
جوش زدن همیشه به دلیل وجود
استروئید نیست. هر گونه فشار به کبد می تواند منجر به
جوش زدن شود مثلاً:
1-مواد نگه دارنده شیمیائی
2-مواد شیمیائی که در حین فرایند بکار رفته و به خوبی تصفیه نشده
3-طعم دهنده ها و رنگ های شیمیائی