پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن
رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن رژیم های غذایی چربی سوزی و رژیم های غذایی افزایش وزن و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
تمرین هوازی به همراه چربی سوز برای کاهش وزن
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 1
تشکرها: 3
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض تمرین هوازی به همراه چربی سوز برای کاهش وزن - 03-28-09, 01:38

با سلام.
من 21 سالمه و 175 قدم هست و 105 کیلو وزنم
تقریباً.
میخواستم شروع کنم به لاغر کردن.برای رسیدن به این هدف چنین برنامه ای چیدم:
1-صبح ها از ساعت 6 یا 6.30 دویدن به مدت 1 الی 2 ساعت
2-عصر ها شنا به مدت 1 الی 1.5 ساعت
3-استفاده از مکمل چربی سوز هیدروکسی کات
حالا چند تا مشکل دارم.اگه لطف کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم.
اول اینکه اگر بخوام چربی سوز استفاده کنم کی باید بخورم؟قبل از دو؟اگه قبل از دو بخورم و بعد از دو بیام و صبحانه بخورم مشکلی پیش میاد یا نه؟
آیا هر روز دویدن و شنا کردن ضرری که نداره احیاناً؟
در مورد چربی سوز آیا استفاده از هیدروکسی کات به تنهایی کافیه؟
به نظر شما به این برنامه میشه ماهی 5 6 کیلو کم کرد؟؟
آیا این دو ورزش کافیه؟چه ورزش دیگه ای رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
ببخشید اگه جای درستی سوال نکردم.تازه کارم دیگه!
مرسی.

ويرايش توسط odise2004 : 03-28-09 در ساعت 01:41

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
zoobin
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 03-28-09, 01:48

دربار چربی سوزها و تمرینات هوازی تاپیک هست میتونی مطالعه کنی برنامه شنات خوبه ولی 2ساعت دویدن در روز زیاده چیزی ازت نمیمونه فکر کنم حداکثر 30 دقیقه کافی باشه قبل از تمرین هوازی بهتر گلوتامین هم استفاده کنی
کم کردن وزن هم بیشتر 3تا4 کیلو به صلاح نیست چون بیشتر بشه عضله از دست میدی اگه میخوای واقعا چیز یاد بگیری میتونی ویژه بشی

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 03-28-09, 02:03

1- پیشنهاد می کنم گلوتامین هم بگیری. باعث میشه عضلاتت کمتر نابود بشن. قبل از تمرین 5 الی 10 گرم بخور.
2- صبحانه بخور. مشکلی نداره.
3- در ماه بیش از 4 کیلو کم کن. پوستت می افته و هیچ کاریش نمیشه کرد بجز عمل. اون وقت بیشتر از چاق بودن اذیت می شی.
4- یه روز درمیون برو باشگاه بدنسازی. یه روز درمیون بدو و شنا کن.

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

تشکر کننده مجموعاً 8 نفر
قديمي
  (#4)
عضو

آواتار emperor of body

آفلاين
پستها: 167
تشکرها: 1,125
تاريخ عضويت: Feb 2009
پيش فرض 03-28-09, 15:05

میتونی روزی سی دقیقه بدوی و بعدش یک ساعت پیاده روی کنی اگه میخوای زود نتیجه بگیری ولی اینکه روزی دو ساعت بودویی نمیشه مگه میخوای کماندو بشی؟
من یه دفه به تجویز دکتتتتتتتتر البته یه دگزا زدم طوری تحریک شدم که یک ساعت و چهل دقیقه یه نفس پشت سر هم دویدم اخر خودمم نفهمیدم برای چی اون همه دویدم فقط میدونم داشت قلبم میومد تو دهنم و اگه نمیدویدم سکته میزدم. بدنم خیلی به دگزا حساسه بیشتر ادامه نمیدم چون دیگه تابلو اسپم میشه.
اگه خواستی یه سری هم به تایپیک لوتیروکسین بزن.

ماهی از سر گنده گردد نی ز دم

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
قديمي
  (#5)
عضو

آواتار ashkan3043

آفلاين
پستها: 102
تشکرها: 167
تاريخ عضويت: Jan 2008
پيش فرض 05-12-09, 01:16

به نظر من الان چربی سوز مصرف نکن.وزنت بالا هست و حالا حالاها میتونی راحت بدون دارو چربی بسوزونی.چربی سوز رو بزار برا آخر کار.از تغذیه هم غافل نشو.حتما 6 وعده ای بخور.اینجوری تقریبا همیشه سیر هستی و حسرت به دل نمیمونی که یکدفعه شیطون گولت بزنه و دوباره بشینی پای دیگ غذا.
از سبزیجات و میوه جات زیاد استفاده کن تا پوستت نابود نشه.در ضمن سعی کن زیر نظر یک مربی تمرین کنی.البته کسی که حالیش باشه.اینجوری هر دو سه هفته یه شوک به بدنت میده که کمک بیشتری برای چربی سوزوندن میکنه.
دویدن رو هم کم کن.یعنی مثلا از روزی نیم ساعت شروع کن و هر هفته 5 تا 10 دقیقه به زمانت اضافه کن.اینجوری برنامت سیر سعودی داره و روند چرب سوزیت استپ نمیکنه.
یه چیز دیگه که خیلی خیلی مهمه.سعی کن لباسای تنگ بپوشی.اینجوری مجبور میشی دائم شکمتو بدی داخل.این خودش خیلی میتونه در جمع کردن شکم کمکت کنه.البته اگر همه اون کارها رو انجام بدی.
زیاد هم برای وزن کم کردن عجله نداشته باش.کم کردن وزن مهم نیست.چربی سوزوندن و تناسب اندام مهمه

ای کاش................... .....................

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال