پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن
رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن رژیم های غذایی چربی سوزی و رژیم های غذایی افزایش وزن و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
شل شدن پوست
قديمي
  (#1)
mak
مهمان

پستها: n/a
شل شدن پوست - 01-18-09, 01:05

با سلام خدمت استاد سلامی و دیگر دوستان........
ببخشید من چون با سایت زیاد آشنایی ندارم نمیدونستم این مشکلم و در کدوم تاپیک باید مطرح کنم.بعد از کلی بالا پایین کردن اینجارو انتخاب کردم...
من به دلیل کم کردن وزن حدود 40 کیلو که بعدا فهمیدم غیر اصولی بوده دچار مشکل شل شدم پوست شدم.
مخصوصا در نواحی سینه ها(نوک سینه) و پشت بازوها که واقعا اذیتم میکنه چون اصلا بدنم تو این ناحیه ها اون فرمی که میخوام رو نمیگیره..عضلا م شکل میگیره ولی چون پوست شل و ی کم آویزون شده نمیزاره عضلات خودشونو نشون بدن.........واسه این مشکل دکتر پوست رفتم ولی فایده ای نداشت..مربیان بدنسازیم میگن باید با افزایش حجم زیر پوست رو پر کنی تا از حالت شلی در بیاد ولی من اصلا دوست ندارم وزنم بره بالا..........
از دوستان و استاد سلامی درخواست میکنم اگه راح حلی داره این مشکل من رو راهنمایی کنن.اگه دارو یا مکمل خاصی هم هست که کمک کنه بگن چون برای این مشکل خیلی مکمل و استرویید مصرف کردم ولی بی نتیجه بود.
با تشکر

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
Patiot User

آفلاين
پستها: 292
تشکرها: 979

حالت امروز من
دلواپس

تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 01-18-09, 02:28

عجله نکن ! با ورزش خیلی از این مشکلاتت حل میشه !
اما اگر وضع در حد فاجعه است بعضی نقاط باید عمل بشوند ...

من هم نواحی سنه و بازوهایم خیلی شل و آویزان بود .
با ورزش حجم زیادی نگرفتم اما افتادگی پوست تقریبا خوب شد .

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
عضو نیمه فعال

آفلاين
پستها: 386
تشکرها: 5,006
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 01-18-09, 08:57

اگر افتادگي زياد نباشه به مرور زمان درست ميشه اگر هم كه بيش از اندازه باشه باز هم به مرور بهتر ميشه ولي هيچ وقت رفع نميشه كه بعضيها ترجيح ميدن عمل كنن

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#4)
mak
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 01-18-09, 10:08

ممنون از شما.........
ولی اصلا اینجوری که شما فکر میکنید نیست ی زره فقط پوستم شل شده ولی زیاد آویزون نیست و فقط چون نمیزاره این عضلات خودشونو نشون بدن اذیتم میکنه..تازه الان حداقل 1سال از رژیمم گذشته ولی اصلا فرقی نکرده..
خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنن

قديمي
  (#5)
عضو

آواتار Dark_Dictator

آفلاين
پستها: 81
تشکرها: 549

حالت امروز من
تو دوره حجمم

تاريخ عضويت: Oct 2008
پيش فرض 01-18-09, 11:58

دوست عزیز شما به خاطر اینکه یک دفعه و بر اساس رژیم غلط وزن زیادی از دست دادی به این مشکل برخورد کردی.البته زیاد ناراحت نباش و بهش زیاد فکر نکن که به جای ذهن عضله سازی فکرت مشغول بشه.شما با ورزش کردن و یک رژیم درست حسابی و دقیق این مشکلت حل میشه.

تا ابله در جهان باقیست , مفلس در نمی ماند

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال