پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها
عوارض جانبی سوء مصرف استروئیدها ریزش مو، ژینکوماستی، جوش های پوستی، افسردگی های روانی، عقیمی، بزرگ شدن غیر طبیعی کبد، کوچک شدن ***ها، بزرگ و سرطانی شدن پروستات و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
استروئيدها و سردرد
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار kingMaster

آفلاين
پستها: 191
تشکرها: 178
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض استروئيدها و سردرد - 05-18-07, 18:01

از ديگر عوارض استروئيد ها سردرد است و اين زماني است كه افراد مشغول مصرف استروئيدها هستند و دچار سردرد مي شوند و اين سردرد مي تواند ريشه در فشار خون شما داشته باشد و اين يك ريسك است اگر شما بي تفاوت از كنار آن بگذريد و مي توانيد از داروهاي پايين آورنده فشار خون نظير catapres استفاده كنيد و شايد يكي ديگر از اين عوامل استروژن باشد و در صورتي كه همچنان اين عارضه ادامه دارد حتما بايد به يك پزشك مراجعه كرد .

اسكناس، كنترل دردهای بدن را سهولت می بخشد!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار saka

آفلاين
پستها: 77
تشکرها: 50
تاريخ عضويت: Feb 2009
پيش فرض 06-09-10, 16:14

با سلام ... دوستان من يه سوال دارم ولي هيچ كس جوابمو نداد و يك تاپيك هم زدم كه استاد لطف كردن و اونو حذف كردن ... داستان اينه كه من چند روز پيش توي دوز ديانابول صورتي پنح ميل رفتم كه پس از مصرف دو قرص در يك روز حالت سرگيجه به من دست داد و بعد از اون يك قرص ديگه خوردم و ديگه قطعش كردم ولي هنوز بعد از دو روز هنوز شبا و موقع تمرين و موقع خواب حالت گيجي و منگي و كمي تهوع و استرس به من دست ميده خواهش ميكنم كمكم كنيد در ضمن من از پودر كربو پروتئين مس گينر و كراتين و گلوتامين هم استفاده ميكنم.توي پست ها هر چي گشتم چيزي در اين مورد پيدا نكردم... حواب منو بدين ممنون ميشم.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آفلاين
پستها: 1,769
تشکرها: 2,426
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 06-09-10, 16:27

فکر نکنم ربطی به ديانابولت داشته باشه
اونيکی مکمل ها رو قطع کن ببين باز هم اينجوری ميشی يا نه
وقتی سر گيجه ميگيری دست هات ميلرزه و تپش قلب داری؟

تشکر کننده
قديمي
  (#4)
عضو

آواتار saka

آفلاين
پستها: 77
تشکرها: 50
تاريخ عضويت: Feb 2009
پيش فرض 06-09-10, 16:45

آره من تو خونه يه فشار سنج الكتريكي دارم وقتي گيج ميشم فشارم پايين مياد و ضربان قلبم كم و زياد ميشه مثلا يه بار نود تا در دقيقه نشون داد و چند دقيقه بعد شد 68 تا... يعني از پودر هست؟ بعضي وقتا بعضي از قسمتاي بدنم خاب ميره و تير ميكشه و بعد رفع ميشه... لطفا منو بيشر راهنمايي كن... ممنون

قديمي
  (#5)
عضو

آواتار ali_system

آفلاين
پستها: 190
تشکرها: 276
تاريخ عضويت: May 2007
پيش فرض 06-10-10, 16:58

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله saka نمايش پست
آره من تو خونه يه فشار سنج الكتريكي دارم وقتي گيج ميشم فشارم پايين مياد و ضربان قلبم كم و زياد ميشه مثلا يه بار نود تا در دقيقه نشون داد و چند دقيقه بعد شد 68 تا... يعني از پودر هست؟ بعضي وقتا بعضي از قسمتاي بدنم خاب ميره و تير ميكشه و بعد رفع ميشه... لطفا منو بيشر راهنمايي كن... ممنون
من خیلی وقت پیش یه نوع دیانابول سفید رنگ خوردم که فقط ادمو نئشه میکرد تا فرداش خوابیدم .
این قرصی که شما خوردی هرچی بوده دیانابول نبوده .
شما وقتی مکملهارو میخوری بازم این حالت روی داری ؟

بعد از 2 دوره سبک استروئیدی دیگه تا اخر عمر توبه کردم .

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال