پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > طنزهای تلخ و گزنده!!!
طنزهای تلخ و گزنده!!! طنزهای تلخ و گزنده در مورد موضعات مطرح شده در سایت را اینجا بخوانید

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
زکات علم
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض زکات علم - 10-12-08, 00:30

چندي پيش نمي دانم آفتاب از کدام سو در آمده بود که هم من با اينها مهربان شده بودم و هم اينها با من مهربان شده بودند و هماهنگي هاي لازم انجام شده بود و براي مذاکره و براي مصاحبه حضوري که پيش از همکاري مرسوم است به يکي از اين مراکز ذي ربط فدراسيون معظم پرورش اندام مراجعه نموديم و در باب اينکه چگونه مي توانند از وجود ما استفاده کنند (چه از خود راضي!) و چگونه مي توانم در خدمت شان باشم (بابا شکسته نفس!) مذاکرات حضوري درگرفت.

پس از نيم ساعت و اندي پيش زمينه و مقدمه چيني خلاصه کلام مطلب به اينجا رسيد که ما شديدا مشتاق حضور شما در عرصه آموزش هستيم و آموزش نيز شديدا به وجود شما نياز دارد ولي همانگونه که مي دانيد زکات علم نشر آن است و شما يعني صادق سلامي سلامي همين که زمينه براي نشر علم تان فراهم مي شود و مي توانيد زکات علم خود را بدهيد بايد ممنون هم باشيد و ابدا ما نيازي نمي بينيم که شما بابت همکاري با ما ريالي دريافت کنيد.

اين زکات علم نشر ان است هم داستاني شده است ها! اينکه زکات علم نشر آن است درست و اصلا شکي در اين موضوع نيست ولي يکي نيست از اينان بپرسد چرا از بين اين همه حديث ريز و درشت که شمارشان سر به فلک مي زند همه را رها کرده و فقط اين يک حديث را سفت چسبيده و آن را حفظ کرده و هر جا که قافيه هاي تان به تنگ مي آيد آن را به خورد طرف مي دهيد؟

fist-jpg

در شرايطي که دستگاه هاي عابر بانک همين مملکت براي دادن موجودي حساب خودتان به شما مبلغ 1000 ريال از حساب کسر مي کنند و در شرايط که مربيان سبک ممد کول و جعفر بازوي ما به وضوح روي هر چه تلفن سکه اي هست را سفيد و کم کرده اند و تا سکه در قلک گشادشان واريز و سرازير نکني جواب سلام تان را هم نمي دهند تصور نمي کنم زکات علم چون مني نشر بي اجر و مزد و رايگان آن باشد و در ثاني يکي نيست به اينان بگويد عزيزان و دلبندان من شما که اين چنين لالايي هاي اصيل و ناب بلد هستيد چرا هر شب هر شب از قرص هاي خواب دز بالا استفاده مي کنيد!

اگر زکات علم در ديدگاه شما نشر آن است چرا شما اين زکات را نمي پردازيد و براي شرکت دادن افراد متقاضي دريافت کارت مربيگري که تشکيل مي دهيد مبالغ بالاي يک ميليون ريال را به عنوان هزينه ثبت نام درج کرده و از يک ريال آن نيز نمي گذريد؟ مگر در اين کلاس ها چيزي جز علم به اين متقاضيان ارزاني مي کنيد و مگر نه اين است که خود مي گوييد زکات علم نشر آن است؟ به ادعاي کساني که در اين کلاس ها شرکت جسته اند چه علمي هم در اين کلاس ها به متقاضي عرضه مي کنيد که دود از سر علماي سبک ممد کول و جعفر بازو هم به هوا بر مي خيزد چه برسد به اهل فن!!!

خلاصه اين ماجرا هم گذشت و به دليل اينکه اصولا زکات هاي خود را پيش از اين و به صورت تمام و کمال پرداخته بوديم و زکاتي براي پرداختن نداشتيم و برخي ناهنجاري هاي ديگر که شرح گوشه اي از آنها خواهد رفت مصاحبه و مذاکره من با اينها در ديد اينان شديدا بي نتيجه به اتمام رسيد ولي به عقيده من قويا هم نتيجه بخش بود چون حرف هايي که تا به امروز نشنيده بودند و تصور هم نمي کردند که روزي بنشوند را شنيدند.

در اين ميان و در ميانه حرف هايي که بي پروا گفتم و با وجود اينکه انتظار شنيدنش را نداشتند شديدا و قويا در بهت و حيرت فرو رفته و اين درد نامه هايي که تصور نمي کردند کسي روزي آنها را اين چنين روشن و بي پرده بيان کند شنيدند انتخاب و نصب مسئله دار برخي از روساي کميته هاي اين تشکيلات بود که بسي خنده دار مي نمود.

اما در شرايطي که با بودجه همين تشکيلات، انبوهي از خودي هايي که يک هزارم شان زباني جز زبان مادري خود نمي دانند اعزام به خارج شده و در سمينارهاي پر هزينه اي که سراسر به زبان انگليسي برگزار مي شود شرکت داده مي شوند و آب از آب تکان نمي خورد و از کسي هم پرسيده نمي شود علاوه بر خرد و ريزهاي چمداني، از اين سفر علمي چه به ارمغان آوردي اعطاي رياست کميته ها به افراد ديپلمه که تمامي نقطه قوت شان داشتن همين مدرک ديپلم و در استخدام پاره وقت داشتن يک مترجم دانشجو و يا يک دانشجوي مترجم است نيز از اين تشکيلات بعيد و تعجب بر انگيز نخواهد بود!

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 33 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

گفتگو قفل شد

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال