پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > رشته های ورزشی متفرقه
رشته های ورزشی متفرقه فوتبال، بسکتبال، کشتی، دو و میدانی، والیبال، هندبال و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
تفاوت قطبی و قلعه نویی
قديمي
  (#1)
عضو فعال

آواتار 7223670

آفلاين
پستها: 965
تشکرها: 1,359
تاريخ عضويت: Jun 2007
تفاوت قطبی و قلعه نویی - 10-05-08, 15:32

بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس هم انجام و دو تیم بعد از ۹۰ ذقیقه به تساوی رضایت دادند . در این پست به تفاوت سرمربی این دو تیم یعنی افشین قطبی و امیر قلعه نوعی در مصاحبه بعد از این بازی می پردازیم :

قسمتی از مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی :

من از تمامی هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه شاهد پیروزی تیم‌شان نبودند و به خانه‌های‌شا بازگشتند عذرخواهی می‌کنم و کمال تشکر را برای حضور جوانمردانه‌ش ان در سکوهای استادیوم دارم. همچنین به تیم استقلال نیز تبریک می‌گویم چرا یک فوتبال بسته‌ای را بازی کرد و به هدفش رسیدشما حق دارید که از بازی دی‌کارمو ناراضی باشید او آن چیزی که من می‌خواستم نتوانست ارائه کند و از فوتبال او راضی نیستم اما فکر می‌کنم تلاش زیادی برای موفقیت تیم داشت ما زمانی که یک گل عقب بودیم باید یک مهاجم را به درون زمین می‌فرستادیم که دی‌کارمو با توجه به قد بلند و شرایط فیزیکی‌اش می‌توانست بهترین گزینه باشد به هر حال باید قبول کنیم که فضای روانی داربی روی این بازیکن هم تاثیر داشت

قسمتی از مصاحبه امیر قلعه نوعی بعد از بازی :
درست است که پرسپولیس سوار بر بازی بوده است، اما اگر شما مربی‌گری بلد بودید، می‌دانستید که سوار بازی بودن با موقعیت ساختن تفاوت می‌کند.وی هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون استفاده نکردن از بازیکنان با تجربه‌ی استقلال چون فرهاد مجیدی و تعویض سیاوش اکبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینکه چه کسی به میدان می‌رود، سوال کنید. شما تنها حق دارید درباره‌ی حرکت کلی تیم سوال کنید.گلی که تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روی یک پاس ۷۰ متری و در واقع یک توپ “بکش زیرش” بود که بیژن کوشکی یار مستقیم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تک به تک شدیم.
خبرنگاری با انتقاد از ادبیات امیر قلعه‌نویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین کرد که قلعه‌نویی پاسخ داد: افشین قطبی کسی نیست که بتواند درباره‌ی من صحبت کند.

او سپس به یکی از خبرنگاران که سوالاتی را مطرح می‌کرد، گفت: یا یک سوال بپرس و یا ساکت باش

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
کاربر ویژه

آواتار PoRyAh

آفلاين
پستها: 230
تشکرها: 693
تاريخ عضويت: Feb 2008
پيش فرض 10-05-08, 16:03

خوب شد اين قلعه نوعي جاي مورينيو نبود!!!!!!
جالب اينجائه هر كي ميره توي تيم استقلال يه خان بهش اضافه ميشه

صمد خان
امير خان
!!!؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#3)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 10-05-08, 20:29

قلعه نويی: پرسپوليس از دست ما فرار کرد
برنا: ناراحتي هنوز در صداي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران موج مي زد. قلعه نويي برخلاف قطبي معتقد است که پرسپوليس از شکست فرار کرده و ...
امير قلعه نويي در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده است که متن آن را در زير مي خوانيد:
* ظاهراً هنوز از شوک گل پرسپوليس خارج نشده ايد.
- شوک نيست، ناراحتم که چرا آن اشتباه صورت گرفت.
* منظورتان اشتباه کوشکي است؟
- بله، من به کوشکي يک وظيفه داده بودم و آنهم يارگيري من تو من با کريمي بود که در صحنه گل پرسپوليس کوشکي غفلت کرد و گل خورديم. ناراحتي من از اين است که فقط با يک اشتباه پرسپوليس از شکست فرار کرد.
*برخي کارشناسان معتقدند حضور کوشکي در ترکيب استقلال تصميمي ناشي از ترس بود.
- ببينيد، علي کريمي تيمم را اذيت مي کرد، ما کوشکي را آورديم تا کريمي را مهار کنيم و خودتان ديديد که به جز صحنه گل کريمي از بازي خارج شده بود.
* اما اين تعويض نشان مي داد که شما مي خواهيد بازي راببنديد و با همان تک گل به پيروزي برسيد.
- اينطور نبود، اگر ما مي خواستيم بازي را ببنديم پس چرا پس از حضور کوشکي در زمين صاحب دو موقعيت عالي گلزني شديم.
* از عملکرد آرش برهاني رضايت داشتيد؟
- آرش خوب بود فقط اگر در زدن ضربات آخر دقت مي کرد الان هيچکدام از اين سوالات مطرح نمي شد.
* حضور هادي شکوري در ترکيب اصلي، براي خيلي ها عجيب بود.
- اتفاقاً شکوري يکي از بهترين بازيکنان ما بود. ما به دليل آگاهي از ميانگين قد بازيکنان پرسپوليس، از شکوري استفاده کرديم.
* بيک زاده چطور؟
- او هم به همين دليل جاي اميرآبادي را در ترکيب اصلي گرفت، اما وقتي ديديم بيک زاده تحت تاثير جو بازي قرار گرفته اميرآبادي را آورديم.
* خيلي ها معتقدند اگر پس از گل استقلال شما از وجود يک مهاجم سرعتي (مثلاً مجيدي) استفاده مي کرديد، پرسپوليس آنقدر جلو نمي کشيد.
- وقتي جباري اعلام کرد نمي تواند به بازي ادامه دهد برنامه هاي ما بهم ريخت. ما مي خواستيم عليزاده را به خط حمله اضافه کنيم و چهار دفاع پرسپوليس را در زمين سرخپوشان نگه داريم اما وقتي جباري گفت نمي تواند ادامه دهد مجبور شديم اکبري را به زمين بياوريم.
*ظاهراً به شدت به داوري معترض شده ايد.
- بله، يک سوت اشتباه جريان بازي را تغيير مي دهد. داور اگر پنالتي ما را مي گرفت و يا کمک داور اگر تک به تک برهاني را به اشتباه آفسايد اعلام نمي کرد جريان بازي تغيير مي کرد و پرسپوليس بهم مي ريخت.

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#4)
مدیر انجمن

آواتار korosh

آفلاين
پستها: 827
تشکرها: 1,461
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 10-05-08, 20:51

حسین کاظمی یه چک ناقابل به سپهر حیدری زده که باید اخراج میشد
پیروز قربانی یه کارت زرد داشت تو صحنه ای که کریم دریبلش زد با دست توپ گرفت اون هم دو کارته میشد و اخراج
گل استقلال هم سلمان عزیز عکسش رو گذاشت همه دیدید که افساید بود

با اینحال قعله نوعی باید خیلی خوشحال !!!
نمیدونم این بابا کی میخواد حرف زدن یاد بگیره ، گفته که قطبی نمیتونه در مورد من حرف بزنه اخه تو چه افتخارتی داشتی که سطح خودت رو از قطبی بالاتر میدونی سه سال بالا سر تیم بودی تا تونستی استقلال قهرمان کنی ،گندی تو تیم ملی زدی هنوز یادمون نرفته باز این قطبی اولین فصل حضورش پرسپولیس قهرمان کرد به عنوان کمک مربی چهارم دنیا شده با بهترین مربی های دنیا کار کرده

تفاوت قطبی و قلعه نوعی تفاوت فوتبال ایران با فوتبال مدرن

تشکر کننده مجموعاً 10 نفر
قديمي
  (#5)
عضو

آواتار THEANIMAL

آفلاين
پستها: 77
تشکرها: 435
تاريخ عضويت: Jul 2008
پيش فرض 10-05-08, 21:38

تفاوت قطبی و قلعه نوعی تو قیمت قرار دادشون هم هست.
آخه از یه مربیه داخلی نباید اتظار بیش از این هم داشت.
پروین هم بود همینارو میگفت،میثاقی ن،کریمی و و و هم بودن همینارو میگفتن.

امضام نمیاد(اصلا)

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال