1- آفرین به اراده.
2- شما باید می فرمودین که خانم هستین. چون در ورزش کردن فرق می کنه. سن 38
3-
من ديگه نميخوام تپل و مپل و كوپول باشم. يه بدن فيتنسي آرزومه . ميتونم داشته باشم نه؟چرا نشه؟؟ میشه خوبم میشه.
4- بهترين راه براي يك نتيجه خوب و ماندگار چيه ؟
استمرار. اراده.پشتکار و
علم. اصولا مشکل اصلی همین علم است. یعنی حاظرم بالای یه
مکمل(همون لیپو6 که خودتونم میشناسید) 100 تومن پول بدیم. با اینکه این
مکمل در اولیت نیست. معجزه هم نمی کنه. ولی جونمون درمیاد(خودمو میگما) که به علم و مربی پول بدیم. خوب کاری که بامربی در 6 ماه انجام میشه، خیلی موثرتر از کاری است که در60 سال تنها انجام میشه! دقت کرده باشین تمام ورزشکارای حرفه ای، مربیشونه که حرف اول و آخر رو میزنه.
5-از كجا بايد شروع كنم .البته راههاي زيادي را رفتم ولي هيچوفت به آخرش نرسيدم .يا ول كردم يا يكم زود از خودم خوشم اومده. كه در نهايت دوباره سر همون جاده اشتباه ايستادم و الا تا اينجا. الان ميخوام اصولي اين كار را انجام بدم و براي اين كار 6 ماه وقت ميزارم.
شما کم حوصله هستین؟ وقت ندارین؟ انگیزه ندارین؟ مشکل چیه که تا انتها راهتون رو نرفتین؟ بررسی کنین و باهاش مقابله کنین که این بار تا انتهای خط برین.
6- این از نصیحت و اینا.... اما راه کار. اول از همه بشینین آگاهی خودتونو از ورزش بالا ببرین. اینجا اندازه کافی اطلاعات پیدا می کنین. جایی هم گیر کردین از بچه ها بپرسین. شما باید در باره ورزش هوازی، متابولیسم بدن،
رژیم های غذایی، ریز مغذی ها و درشت مغذی ها و... اطلاعات جمع کنین.
6.5- رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.... نه آنکه هی خودشو بکشه یک هفته ای 5کیلو کم کنه پدر خودشو در بیاره از زندگی سیر بشه یهو بره 10 کیلو شیرینی بخوره خودشو خفه کنه!
در هفته نیم کیلو کم کنین. این یه اصله.
7- این تاپیک رو با ورزشهای هوازی
بانوان یا... ادغام کنین لطفا.