پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > تغذیه و رژیم های غذایی > رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن
رژيم هاي غذایی و تعدیل وزن رژیم های غذایی چربی سوزی و رژیم های غذایی افزایش وزن و ...

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
هزار راه رفته يك راه نرفته
قديمي
  (#1)
عضو جدید

آواتار mandy

آفلاين
پستها: 14
تشکرها: 17
تاريخ عضويت: Mar 2008
پيش فرض هزار راه رفته يك راه نرفته - 09-25-08, 04:15

من 15 كيلو اضافه وزن دارم و اين اضافات در همه جاي بدنم تقسيم شده يعني از زانو به بالا.بهترين راه براي يك نتيجه خوب و ماندگار چيه ؟ از كجا بايد شروع كنم .البته راههاي زيادي را رفتم ولي هيچوفت به آخرش نرسيدم .يا ول كردم يا يكم زود از خودم خوشم اومده. كه در نهايت دوباره سر همون جاده اشتباه ايستادم و الا تا اينجا. الان ميخوام اصولي اين كار را انجام بدم و براي
اين كار 6 ماه وقت ميزارم. البته فقط براي كاهش وزن .(البته حتما بعد از كاهش ) بايد به فكر بقييش باشم ؟ (يعني شكل دهي ) لطفا هر جوري ميتونيد راهنماييم كنيد.
من ديگه نميخوام تپل و مپل و كوپول باشم. يه بدن فيتنسي آرزومه . ميتونم داشته باشم نه؟
در ضمن من164 قدمه و 75 كيلو هستم.

دوباره ميسازمت:vbadvice: بدن

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 09-25-08, 10:23

1- آفرین به اراده.
2- شما باید می فرمودین که خانم هستین. چون در ورزش کردن فرق می کنه. سن 38
3-
من ديگه نميخوام تپل و مپل و كوپول باشم. يه بدن فيتنسي آرزومه . ميتونم داشته باشم نه؟چرا نشه؟؟ میشه خوبم میشه.
4- بهترين راه براي يك نتيجه خوب و ماندگار چيه ؟
استمرار. اراده.پشتکار و علم. اصولا مشکل اصلی همین علم است. یعنی حاظرم بالای یه مکمل(همون لیپو6 که خودتونم میشناسید) 100 تومن پول بدیم. با اینکه این مکمل در اولیت نیست. معجزه هم نمی کنه. ولی جونمون درمیاد(خودمو میگما) که به علم و مربی پول بدیم. خوب کاری که بامربی در 6 ماه انجام میشه، خیلی موثرتر از کاری است که در60 سال تنها انجام میشه! دقت کرده باشین تمام ورزشکارای حرفه ای، مربیشونه که حرف اول و آخر رو میزنه.
5-از كجا بايد شروع كنم .البته راههاي زيادي را رفتم ولي هيچوفت به آخرش نرسيدم .يا ول كردم يا يكم زود از خودم خوشم اومده. كه در نهايت دوباره سر همون جاده اشتباه ايستادم و الا تا اينجا. الان ميخوام اصولي اين كار را انجام بدم و براي اين كار 6 ماه وقت ميزارم.
شما کم حوصله هستین؟ وقت ندارین؟ انگیزه ندارین؟ مشکل چیه که تا انتها راهتون رو نرفتین؟ بررسی کنین و باهاش مقابله کنین که این بار تا انتهای خط برین.

6- این از نصیحت و اینا.... اما راه کار. اول از همه بشینین آگاهی خودتونو از ورزش بالا ببرین. اینجا اندازه کافی اطلاعات پیدا می کنین. جایی هم گیر کردین از بچه ها بپرسین. شما باید در باره ورزش هوازی، متابولیسم بدن، رژیم های غذایی، ریز مغذی ها و درشت مغذی ها و... اطلاعات جمع کنین.
6.5- رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.... نه آنکه هی خودشو بکشه یک هفته ای 5کیلو کم کنه پدر خودشو در بیاره از زندگی سیر بشه یهو بره 10 کیلو شیرینی بخوره خودشو خفه کنه!
در هفته نیم کیلو کم کنین. این یه اصله.

7- این تاپیک رو با ورزشهای هوازی بانوان یا... ادغام کنین لطفا.

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

ويرايش توسط Ali Pakdel : 09-25-08 در ساعت 10:29

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
قديمي
  (#3)
عضو جدید

آواتار mandy

آفلاين
پيش فرض 09-25-08, 12:48

آفاي پاكدل از راهنماييهاتو ممنون . راستش به يك چيزي اشاره كردين كه خيلي دلم ميخواد مشكلم رو بگم شايد شما بتونيد راهنمايي كنيد. خقيقت اينكه چي بخورم و چطوري متابوليسم و بالا ببرم و ورزشهاي هوازي ....به راحتي ميشه توي اينترنت بررسي كرد. توي همين سايت شما من خيلي جوابهامو گرفتم كه ديگه لازم نيست من هم دوباره سوال كنم. من چند بار باشگاه ثبت نام كردم ولي هر بار دلزده شدم. چون مربي يا از خودم بيسواد تر بوده .يا باشگاه مجهز به وسايل خوب و مربي خوب نبوده.(راستش گاهي هم از بوي بد) فرار را بر قرار ترجيه دادم. در مورد هزينه كردن براي مربي مشكلي ندارم . يكي كه بالا سر من وايسته و اشكمو در بياره ... و خصوصي با من كار كنه ... اينجا باشگاهها همه جدا از هم هستن و آ قاييون نميتونن با خانمها كار كنن . و منتالي اگر شما يه مربي ورزيده با بدن درست باهات كار كنه بيشتر تشويق ميشيد تا هم اطاعت كنيد و هم دلگرمتر ادامه بديد... من تو اين باشگاهها وقتي اين مربي رو ميبينم كه شكمش هفتا چين داره يا پاهاش پره سلوليته چطوري خودم و بهش بسپارم؟ البته مشكل مربي چاق نيست من لاغراشم نديدم كه ورزيده باشن.... البته شايد هم من كورم.... ولي اينو خوب ميدونم خانمها كارشون رو كمتر به صورت حرفه اي انجام ميدن كه اون هم دلايل خودشو داره ... حالا ؟؟؟ اگه شما جايي رو ميشناسين ممنون ميشم منو مطلع كنيد..... در ضمن نميدونم اين توپيك رو چطوري انتقال بدم... به محض اطلاع اطاعت امر ميشه.

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
قديمي
  (#4)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 09-25-08, 12:55

0-انتقالش که کار مدیران دیگه است. با اونا بودم.

1- مربی خوب و این کاره من فقط استاد سلامی رو میشناسم. البته بچه های دیگه هم هستن، ولی معرفیشون تا وقتی سلامی هست، درست نیست!
2- شما نباید موقع تمرین اشکت دربیاد. باید عرقت دربیاد!
3- کاربرویژه شو و این
نقل قول:
6- این از نصیحت و اینا.... اما راه کار. اول از همه بشینین آگاهی خودتونو از ورزش بالا ببرین. اینجا اندازه کافی اطلاعات پیدا می کنین. جایی هم گیر کردین از بچه ها بپرسین. شما باید در باره ورزش هوازی، متابولیسم بدن، رژیم های غذایی، ریز مغذی ها و درشت مغذی ها و... اطلاعات جمع کنین.
رو بخون
4- شما به ورزش با وزنه نیاز خاصی ندارین. باید هوازی کار کنین. سیستم اینتروال رو برو دنبالش همش حل میشه.
5- این مطالبی که بهت گفتم خوندنش کم کم یه هفته وقت می بره. همه رو بخون.
6- با یه رژیم خوب، تمرین خوب راحت وزن کم میشه.
7- اگه شنا بلدین شدیدا توصیه می کنم شنا کنین. من با شنا خیلی نتیجه خوبی گرفتم.
8- دیگه؟

9- راستی، استخر مشکل بوی بد و مربی کج و کوله نداره!!

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)
عضو جدید

آواتار mandy

آفلاين
پيش فرض 09-25-08, 15:09

بله اگر امروز برم بيرون حتما ميرم از دستگاه پرداخت ميكنم ويژه شم. وقت ميزارم و حسابي مطالعه ميكنم. شماره آقاي سلامي رو تو سايت برداشتم. به نظر شما باهاشون تماس بگيرم؟ شنا اصلا . چون خونه استخر ندارم. بيرون هم آبها كثيفن i mean urious كمبود آب هم كه مزيد علت .مردم ما هم كه رعايت مسائل بهداشتي در جاهاي عمومي براشون بي اهمييت. شما به من 10 نفر و نشون بده روزي 2 بار دوش بگيره .... آقا آب نيست.....

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال