پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکـمـل هـای چـربـي سوز
مـکـمـل هـای چـربـي سوز مکمل های چربی سوز از جمله مکمل های پر مصرف در بین مردان و مخصوصا در بین زنان و دختران بوده است با این وجود استفاده نادرست از این مواد سلامت جسمی و روحی افراد را به شدت تهدید می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
هیدروکسی کات هارد کور (hydroxycut Hard Core)
قديمي
  (#1)
عضو

آواتار mohammadghs

آفلاين
پستها: 40
تشکرها: 7
تاريخ عضويت: May 2007
هیدروکسی کات هارد کور (hydroxycut Hard Core) - 05-12-07, 15:12

هیدروکسی کات هارد کور
HYDROXYCUT HARD CORE
سلام:biggrin:
اطلاعاتی راجع به چربی سوزهیدروکسی کات هارد کور میخواستم . " عملکرد در بدن ، خطرات ، موارد منع مصرف، نوع و مقدار مصرف ..... " :sadwalk:
آیا اینکه هیدروکسی کات هارد کور بهترین و علمی ترین چربی سوز موجود در باز است . درست است یا جنبه تبلیغاتی دارد ؟
پیشاپیش از کسانی که اطلاعات جامعی در این زمینه ارائه میکنند سپاسگزارم .

بسترم، صدف خالی یک تنهایی است و تو چون

مروارید گردن آویز کسان دگری

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو

آواتار mohammadghs

آفلاين
پيش فرض 05-13-07, 22:14

ازاونجایی که دوستان با ارائه اطلاعات جامع و مانع در باره هیدروکسی کات هارد کورمن رو شرمنده الطاف خودشون کردن ! بعد از گردشی در وب اطلاعاتی در این مورد پیدا کردم که به سمع ونظر اساتید میرسونم هر چند که ایمان دارم همگی از این متاع بی نیازند !

اين مکمل را کمپاني مکمل سازي «MuscleTech» تهيه و عرضه کرده است. کمپاني سازنده اين مکمل نيز بر عدم وجود ماده افدرين در ترکيب اين مکمل تاکيد مي کند. ماده افدرين ماده اي محرک مي باشد که خواص چربي سوزي بسيار قدرتمندي نير دارد اما به دليل عوارض جانبي ناگواري که بر جاي مي گذارد از سالها قبل ممنوع اعلا م شده است.

مکملي که در اين قسمت معرفي مي شود بدون اينکه از ماده شيميايي افدرين بهره بگيرد، با افزايش متابوليسم و تشديد سوخت و ساز در بدن، از ميزان چربي موجود در بدن مي کاهد. اين مکمل همچنين از ذخيره شدن چربي در بدن نيز جلوگيري مي کند. اين خاصيت و ويژگي مخصوصا براي کساني که نمي توانند رژيم غذايي کم چرب را رعايت کنند، از اهميت ويژه اي برخوردار است. اين مکمل همچنين با تشديد فرايند چربي سوزي و تشديد فرايند تبديل چربي به انرژي، بر ميزان انرژي موجود در بدن نيز مي افزايد.

کمپاني سازنده ، اين محصول را بهترين چزبي سوز موجود در دنيا معرفي کرده است. اما شما مصرف کنندگان عزيز به جاي اينکه توجه خود را معطوف به تبليغات کنيد، به واقعيتها و آنچه که خود تجربه مي کنيد، ايمان داشته باشيد.

اين مکمل به صورت کپسول و در بسته بنديهاي 70 ، 140 و 210 تايي عرضه مي شود. هر سروينگ ار اين مکمل شامل حداکثر 3 کپسول مي باشد. به عبارت ساده تر، شما بايد در هر بار مصرف ، 3 کپسول از اين مکمل را همزمان ميل کنيد.

طريق مصرف: روزانه 3 وعده و در هر وعده نيز 3 کپسول از اين مکمل را به همرا 1 ليوان آب مصرف کنيد. کپسولها را ترجيحا بين 30 الي 60 دقيقه قبل از هر وعده غذايي مصرف کنيد. بيش از 9 کپسول در روز مصرف نکنيد و 6 ساعت فاصله زماني بين مصرف اين مکمل و خواب شبانه را رعايت کنيد. براي در امان ماندن از عوارض گذرا و سطحي که ممکن است با مصرف اين مکمل ايجاد شود ، هفته اول مصرف را با 1 کپسول در هر وعده آغاز کنيد و در هفته دوم، دز مصرف هر وعده را به 2 کپسول و در هفته سوم نيز آن را به 3 کپسول در هر وعده افزايش دهيد.

براي کسب نتيجه مطلوب از اين مکمل، رژيم غذايي کم قند و کم چربي و برنامه تمريني هوازي مناسب را فراموش نکنيد. در دوره مصرف اين مکمل از خواب بعد از ظهر پرهيز کنيد و آب مصرفي روزانه را نيز افزايش دهيد.
هشدار:مصرف اين مکمل در دوره بارداري و شيردهي براي زنان باردار ممنوع است. مصرف اين مکمل براي سنين زير 18 سال نيز ممنوع است. قبل از مصرف اين مکمل با پزشک خود مشورت کنيد. در صورتي که از بيماري و يا عاضه خاص از قبيل: فشار خون بالا، قند خون، بيماريهاي قلبي، نارسايي کليه، بيماري کبدي و يا بيماريهاي رواني نظير: افسردگي رواني، اضطراب و .. رنج مي بريد، قبل از مصرف اين مکمل از پزشک خود کسب تکليف نماييد. اين مکمل باعث افزايش نسبي دماي بدن مي شود بنابراين از مصرف آن در محيطهاي بسيار گرم خودداري کنيد. در حين فعاليت و کار شديد و يا قبل از آن از مصرف اين مکمل خودداري کنيد.

از شوخی گذشته تقاضا دارم اساتید لطف کنن صحت این نوشتار رو تایید یا رد کنن .

ويرايش توسط mohammadghs : 05-13-07 در ساعت 22:18

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 05-13-07, 22:43

آمیخته با اغراقی است که در اغلب موارد مکمل سازان در مورد تولیدات خود دارند ولی روی هم رفته برای چربی سوزی بد نیست با این توضیح اضافه که به پای افدرین نمی رسد.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#4)
عضو

آواتار mohammadghs

آفلاين
پيش فرض 08-12-07, 19:11

با سلام خدمت جناب سلامی
من داری پرولاپس دریچه میترال هستم هیچ دارویی مصرف نمی کنم و هیچ منعی هم توسط
پزشک ندارم چه ورزشی چه غیره . پزشک صرفا این بیماری رو ارثی اعلام کرد و تنها اضطراب
رو علت تشدید کننده اون میدونه .
ایا من میتونم هیدروکسی کات مصرف کنم برای چربیهای شکمی یاخیر
اگر ممکنه چربی سوزهای طبیعی معرفی کنین

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 08-12-07, 19:44

این مکمل محرک سیستم عصبی است و به شدت موجب تحریک عصبی شده و از این نظر تصور می کنم برای شما مضر خواهد بود.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال