پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > لیفت المپیک (وزنه برداری)
لیفت المپیک (وزنه برداری) یک ضرب و دو ضرب و مجموع

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
از وزنه برداری چه خبر ؟
قديمي
  (#1)
مدیر سرویس خبری پایگاه تخصصی پرورش اندام

آواتار system

آفلاين
پستها: 280
تشکرها: 1,351
تاريخ عضويت: Jul 2008
از وزنه برداری چه خبر ؟ - 09-01-08, 23:53

سلام دوستان :gift:
اینجا اخبار روزانه وزنه برداری رو قرار می دهم ، امیدوارم که علاقه مندان استقبال کنند ، شما هم با ما باشید .

ويرايش توسط system : 09-02-08 در ساعت 00:02

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)

آواتار system

آفلاين
09-02-08, 00:01

از میان 6 وزنه بردار که در اردوی تیم ملی وزنه برداری نوجوانان ایران حضور دارند ، یک وزنه بردار شاخص تر است ، سعید محمد پور
این وزنه بردار 15 ساله اردبیلی از شرایط بهتری نسبت به دیگر وزنه برداران برخوردار است و کادر فنی به او دل بسته است . محمد پور در دسته 85 کیلوگرم وزنه می زند و در تمرینات وزنه های 130 و 160 کیلوگرم را بالای سر قرار داده است ، این وزنه بردار از امیدهای تیم ایران برای کسب مدال در مسابقات وزنه برداری قهرمانی نوجوانان آسیا که به زودی در کره جنوبی برگزار خواهد شد به شما می رود .

ويرايش توسط system : 09-09-08 در ساعت 14:17

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
سمپوزیوم بین المللی وزنه برداری در اصفهان
قديمي
  (#3)

آواتار system

آفلاين
پيش فرض سمپوزیوم بین المللی وزنه برداری در اصفهان - 09-02-08, 00:13

سمپوزیوم بین المللی وزنه برداری به جای جزیره کیش در اصفهان برگزار خواهد شد ، این سمپوزیوم پس از انتخابات فدراسیون بین المللی وزنه برداری که در مادرید اسپانیا برگزار خواهد شد ، بلا فاصله در اصفهان برگزار می شود . قرار است بخش های پزشکی ، مربیگری ، داوری ، و ... در این سمپوزیوم گتجانده شوند ، لازم به ذکر است 180 کشور در این برنامه حاضر می شوند ، تاماش آیان رئیس فدراسیون وزنه برداری به همراه دیگر کادرهای اجرائی این فدراسیون نیز در این برنامه حاضر هستند .

.
.
.

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
رشت میزبان جام نامجو شد
قديمي
  (#4)

آواتار system

آفلاين
پيش فرض رشت میزبان جام نامجو شد - 09-02-08, 00:18

رشت میزبان مسابقات بین المللی وزنه برداری جام نامجو شد . هیات رئیسه فدراسیون وزنه برداری پس از بررسی چند شهر از جمله تهران و رشت و اصفهان به این نتیجه رسیدند این مسابقات در رشت برگزار گردد . فدراسیون بین المللی وزنه برداری به زودی مشخص خواهد کرد این مسابقات در چه رده سنی برگزار شود . مسئولان فدراسیون وزنه برداری ایران برای برگزاری هر چه باشکوه تر این مسابقات جوایز نقدی در نظر گرفته اند .

.
.
.

ويرايش توسط system : 09-02-08 در ساعت 11:05

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)

آواتار system

آفلاين
09-02-08, 11:19

رضا زاده : در کنار افشار زاده در حال یادگیری هستم .

قوی ترین مرد جهان با تکذیب نامزدی اش برای تصدی پست ریاست فدراسیون وزنه برداری گفت : در کنار بهرام افشار زاده در حال یادگیری هستم . حسین رضازاده با بیان این مطلب اظهار داشت :
هدف من کمک به وزنه برداری است و اکنون به عنوان مشاور عالی و مدیر تیم ملی در حال خدمت هستم . رضازاده گفت : در حال حاضر در نظر دارم تیم های قدرتمندی را برای شرکت در مسابقات رده های گوناگون سنی در سطح قاره ای و جهانی آماده کنم . وی به حضور شش وزنه بردار نوجوان در اردو اشاره کرد و گفت : هر شش وزنه بردار از آینده سازان وزنه برداری ایران به شمار می روند و به نظر من به زودی آنان در تیم ملی قرار خواهند گرفت . رضا زاده درباره حضورش در کلاس مربیگری بین المللی مجارستان گفت : اولین حضورم در اینگونه کلاس ها به شمار می رود و از اینکه به همراه مربیان دیگر قرار است در آن شرکت کنم خرسند هستم . مدیر تیم های ملی وزنه برداری در پایان گفت : قصد دارم با حضور در چنین کلاس هایی بر دانش خود بیفزایم .

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
وزنه برداری, خبر

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال