پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > اصول تمرین با وزنه > تمرینات هوازی و بی هوازی بانوان
تمرینات هوازی و بی هوازی بانوان اگر چه این قسمت به بانوان اختصاص دارد ولی ورود آقایان نیز اجالتاٌ آزاد است!!!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#11)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,363
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 08-14-07, 14:50

2 الی 3 جلسه مختصر و مفید در حد 28 الی 23 دقیقه که برای جلوگیری از به هم ریختن بدن و برای آماده نگه داشتن سیستم قلب و تنفس الزامی هم هست. با این مقدار ورزش هوازی افت حجم عضلانی هم رخ نخواهد داد و برای حصوا اطمینان می توان گلوتامین را قبل از تمرین و قند ساده و اسید آمینه های Bcaa را بعد از تمرین میل کرد و تاثیر منفی ایروبیک بر حجم را از بین برد بی آنکه بدن تشویق به چربی سازی شود.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

درخواست برنامه ی تمرینی ویژه ی بانوان
قديمي
  (#12)
عضو

آفلاين
پستها: 31
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Oct 2007
پيش فرض درخواست برنامه ی تمرینی ویژه ی بانوان - 10-31-07, 02:11

با سلام خدمت اقاي سلامي عزيز
من دختري هستم 23ساله با قد 172 ووزن 58.دور بازو25ودور ****97ودور كناره ران 97. 1ماه است كه هفته اي 3جلسه در باشگاه كار با دستگاه ميكنم و 2تا 20 دقيقه هم تردميل در هفته.قسمت **** و كنار رانم از بالاتنم چاقتره ومتاسفانه استعداد چاقيمم همين قسمته.ميخوام بالاتنم وبازوهام پرتروپايين تنم لاغرشه.چند سوال دارم كه ممنون ميشم جنابعالي و بقيه دوستان كامل جواب بدين.
1) اصلا من درست تمرين ميكنم؟كار با وزنه و ايروبيك چطور؟بايد انجام بدم؟هفته اي چندباروچطور بايد كار كنم كه همزمان كه قسمت رانم لاغرميشه بالا تنم پر شه؟
2) براي پر شدن بالاتنم چه مكملي بايد استفاده كنم طوريكه اصلا عوارض نداشته باشه و پايين تنم چاق نشه و چربي نياره.يعني به زبان خودموني نخوام ابرومو بردارم بزنم چشمم رو كور كنم!لطفا راجع به محصول و شركت توليدكننده و اينكه از كجا تهيه كنم هم بگين چون من اصفهان هستم.(مثلا يكي به من گفت محصول امينو bcaaاز شركت Gensan خوبه)راجع به زمان مصرف و طريقه مصرف هم بگين.
3) براي لاغر شدن كنار **** و كنارران وران من بايد چي كار كنم؟بهترين راه حل و ورزش چيه؟نظرتون راجع به كمربندهاي لاغري براي اين كار چيه؟مثل اينكه يه سريش حرارتيه و يه سري با ويبره.عوارض داره؟
4) راجع به تغذيه مناسب من هم توضيح بدين.در چه صورت ورزش باعث لاغري يا چاقي صورت ميشه؟
اگر كامل جواب سوالامو بدين ممنون ميشم چون نميدونم چيكار بايد كنمو اعصابم خورد شده .
با تشكر از اقاي سلامي وبقيه دوستان

ويرايش توسط صادق سلامی : 10-31-07 در ساعت 02:15

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#13)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,363
تشکرها: 12,542
تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 10-31-07, 02:24

سلام
هفته ای سه جلسه تمرین با وزنه عالی است ولی کاش هفته ای دو الی سه جلسه 20 دقیقه ای هم در روزهایی که باشگاه نمی روید بر روی تردمیل یا در پارک می دویدید ولی قبل از صبحانه و با معده خالی!
در صورتی که پروتئین مصرفی خود را بالا برده و میزان چربی مصرفی خود در طول روز را کم کرده و قند کمی هم بخورید با این کار هر جایی از بدن که چربی داشته باشد لاغر شده و به واسطه تمرین با وزنه نیز بالا تنه و بازوها و زیر بغل ها و شانه ها بزرگ تر می شوند.
بهترین مکمل برای شما به منظور کمک به حجم اسیدهای آمینه یا پروتئین های کم کربو است که تقریبا همه مکمل فروشی ها دارند و عارضه ای هم ندارد.
جنسان مارک معتبری نیست می تونید از مارک های بهتر استفاده کنید.آمینو 4800 دایماتیز هم اروزنه هم خوب. یا می توانید از پودر های پروتئینی کم کربو شرکت مکس ماسل یا یتس استفاده کنید. اسید آمینه های آمینو بولیک کمپانی Ultimat هم عالی است اگر اصل باشد ولی اسید آمینه ها مکس ماسل خوب جواب نداده است.
عاقل باشید کمربند لاغری و این داستان ها اثری فریبنده و کاذب و گذرا و بی ارزش دارند. همین تمرین هوازی دوی قبل از صبجانه به همراه تغییراتی که گفتم باید در تغذیه خود بدهید و اگر لازم بود از مکمل های چربی سوز همانند هیدروکسی کات هاردکور ماسل تچ استفاده درست بکنید. استفاده درست به این علت که مکملی قوی است و اگر درست استفاده نکنید بر هم خوردن خواب و لرزش دست ها و عصبی شدن هم در راه خواهد بود. ورزش درست معمولا موجب لاغری صورت می شه چون چربی های صورت آب می شوند و با ورزش نمی توان صورت را چاق کرد هر چند لاغری حاصل از آب شدن چربی های صورت در دید مردم نسل جدید پسندیده تر است.
ای کاش تمامی اعصاب خوردی ها سر این بود که پاسخی برای سوالات این چنینی یافت نمی شود!!!

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده مجموعاً 5 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#14)
عضو نیمه فعال

آواتار YOUnos

آفلاين
پستها: 532
تشکرها: 794
تاريخ عضويت: Jul 2007
پيش فرض 10-31-07, 03:54

استاد بهتر بود عنوان بالا میشد

درخواست برنامه برای خانم ها

نمیشه عنوان را عوض کرد

سوال :

دختر خاله من همچین مشخصاتی داره چه برنامه ای باید بهش داد

قد :165
وزن:59

تازه می خواهد برود باشگاه چه نوع برنامه باید داشته باشد؟

مچکرم

به هیچ عنوان در تاپیک عمومی شرکت نمی کنم!

دوستان واقعی موقعه ای خودشان را نشان می دهند که دوستش تو مشکل باشه!!

[SIGPIC][/SIGPIC]

قديمي
  (#15)
عضو

آفلاين
پستها: 31
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Oct 2007
پيش فرض 10-31-07, 19:11

اقاي سلامي با تشكر از شما
چند تا سوال ديگم داشتم
1)چه حركات وتمريناتي بهتره براي لاغرشدن پايين تنم وپرشدن بالاتنم؟هم دستگاه بگين وهم وزنه براي خونه.(روزايي كه باشگاه نميرم اصلا تو خونه تمريني با وزنه يا نرمشي نكنم؟)
2)بالاخره بهترين وكم عارضه ترين مكمل براي من به نظر شما چيه؟(پروتيين يا امينواسيد براي پوست ومو و....مشكلي نداره؟)
3)از داروخانه بايد تهيه كرد يا جاي ديگه؟ميشه يه جاي مطمئن ومعتبر در اصفهان معرفي كنين؟
4)به طور كلي چه غذايي بايد بخورم و چه چيزايي نبايد بخورم؟
كلا چندماه بايد كار كنم؟من متاسفانه كمي عجولم.بي زحمت همرو كامل جواب بدين.ممنون از زحمات شما

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
بانوان, برنامه, تمرینی, درخواست

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال