نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله samad1100
با سلام من یه راهنمایی درباره چربی سوز Atro-phex می خواستم کپسولها قرمز رنگ با جعبه قرمز محصول شرکت Bsnبه من گفتن 2 عدد 1 ساعت قبل صبحانه 2 تا قبل تمرینآیا درسته و من 165 قدمه 84 کیلو وزنم بدنم کمی آب داره حالا میخواهم خشکش کنم مثلا سینم پایینش چربی داره می خوام جمعش کنم قشنگ بشه چه حرکتی باید برو پارلل سر پایین - زیر سینه نمیدونم همه کار کردم ولی اون جور که باید نتیجه نگرفتم بندرلنگه هستم و مربی خوب هم نداریم لطف کنید راهنمایی کنید با این دوره چریی سوز و رژیم خوب میشم یا چیزه دیگه هم لازمه البته همه چیز دارم پروتوین کم کربو گلوتامین کراتین آرجینین راهنماییم کنید لطفا
|
دوست عزيز شما بايد رژيم غذايي پر
پروتئين و كم كربوهيدرات و كم چرب داشته باشي در ضمن حركات
هوازي و تمرينات سوژرست و تري ست و يا ستها با تكرار بالا براي شما ضروريست . در ضمن چربي به هيچ عنوان به
صورت موضعي كم نميشه . و هيچ چربي سوزي در دنيا وجود نداره كه بدون رژيم غذايي و تمرينات
هوازي بدن شما رو خشك كنه . پس ابتدا بايد رژيم غذايي كه گفتم رعايت كني و نحوه تمريناتت هم بايد به شكل ****ست و تريست با تعداد تكرارهاي بالا باشه در ضمن تمرينات
هوازي هم يادت نره . در صد بالاي ژروتئين به شما كمك ميكنه در هنگام چربي سوزي عضله كمتري از دست بدي . در ضمن من براي چربي سوزي بهتر چربي سوز هيدروكسيكات هاردكور محصول شركت
ماسل تچ آمريكارو
توصيه ميكنم . البته زنادرين هم چربيسوز خوب و مرغوبيه .