پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
سوال هاي يك مبتدی
قديمي
  (#1)
مبتدی
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض سوال هاي يك مبتدی - 05-08-07, 16:47

جناب سلامی مجددا سلام
از حضورتون چند تا سوال داشتم که لطف می کنید اگر جواب بدید . البته مطمئن نیستم که تالار درستی رو انتخاب کردم یا نه ؟ اگر اشتباهه از مدیرا بابت انتقال تاپیکم به تالار مناسب کمک می خوام
1- این درسته که کار کردن با دوچرخه ثابت باعث بزرگی ران و **** میشه ؟
( من اضافه وزن دارم و می خوام ران و ****م رو کوچک کنم هفته ای 4 جلسه و هر بار 5 الی 10 دقیقه با دوچرخه ثابت کار می کنم.. می ترسم نتیجه عکس بگیرم )
2- آیا نحوه وزنه زدن برای چربی سوزی با وزنه زدن برای حجم فرق داره ؟ اگر جواب مثبته میشه توضیح بفرمایید فرضا برای پرس سینه یا جلو پا با ماشین چه جوری باید وزنه زد که بیشتر از اونکه حجم بیارم چربی هام بسوزه ؟
من هنوز گیج می خورم که سنگین وزنه بزنم یا سبک ؟
کند یا تند ؟
بین ست ها کم استراحت کنم یا زیاد ؟
بین حرکات حداکثر چقدر استراحت کنم ؟ فرضا بین پرس سینه و پرس بالا سینه
احساس می کنم بجای آب کردن چربی و کم کردن سایز دارم حجم می آرم . هرکس منو می بینه میگه میری باشگاه ؟ من سعی می کنم وزنه ها رو سریع و بدون مکث بزنم . نمی دونم مشکل همینه یا نه ... مربی می گه چون رژیم غذایی نداری و خوب می خوری بعد هم وزنه می زنی خب حجم میآری دیگه
.
-----------------------------------------------------
3- آیا هفته ای 4 بار و هر بار حدود 100 تا شکم تخت - در 4 ست - و 200 تا بغل پهلو مسگری - در 4 ست - و 60 تا گوشه زدن - در سه ست - + 32 تا فیله کمر - در 4 ست - باعث کلفت شدن کمر میشه ؟
توی همین فاروم شما خوندم که نوشته بودند کار برروی عضلات شکم باعث کلفت شدن کمر میشه . از مربی باشگاه سوال کردم گفت نه نمیشه
نظر شما برام مهمه
4- من چربی سینه دارم . هفته ای 2 بار پرس سینه - بالا سینه و زیر سینه انجام میدم . هرکدوم رو 4 ست هفتایی
بنظر شما برای از بین بردن چربی دور سینه همین حرکتا + رژیم + هوازی کافیه ؟
یکی از بچه می گفت که فلایور ( فلایر ) نمی دونم اسمش رو درست می نویسم یا نه . همونی که دو تا صفحه هست که با دست می کشیمشون طرف هم برای آب کردن سینه خیلی خوبه
مربی اما می گم این بیشتر کمک می کنه که سینه و شونه پهنی داشته باشی ( که من دارم همینجوریش )
خلاصه برای سینه چکار کنم ؟
البته دیدم یکنفر دیگه هم سوال کرده بود . شما فرموده بودید بیشتر ژنتیکه و کار خاصیش نمیشه کرد ( البته ایشون دارو می خواستن )
حالا بهرحال اگر لطف کنید ورزشهای مفید رو بفرمایید ممنون میشم
5- در مورد تغذیه قبل و بعد از باشگاه میشه توضیح بدید ...
من یکساعت قبل باشگاه چیزی نخورم یا بخورم ؟
یکساعت بعد از باشگاه چیزی بخورم یا نخورم ؟
6- بنظر شما من اول گرم کنم بعد وزنه بزنم آخرش برم سراغ کارهایی که توو سوال شماره 3 پرسیدم یا بعد از گرم کردن اینکا رارو بکنم بعد برم وزنه بزنم ؟
البته سوال خیلی دارم چون خودتون بهتر می دونید که وضعیت باشگاهها چه مدلیه . همه برای خودشون استاد هستند و هرکس یه نظری داره . یه آدم مبتدی مثل من هم فقط و فقط گیج می خوره بین این آدما و نمی تونه تشخیص بده کی داره درست میگه . بازم بابت وقتی که می ذارید متشکرم
و دوباره مزاحم میشم
سپاس

.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 05-08-07, 16:52

اول باید توجه دشاته باشید که این بزرگی ناشی از چیست؟ اگر ناشی از تجمع چربی باشد غیر قابل قبول و اگر نای از عضله سازی باشد قابل قبول و حتی حتی ارزشمند نیز هست. بزرگ شدن **** و ران ها با دو.چرخه سواری معمولا در اثر بزرگ شدن عضلات رخ می دهد و اصلا بد نیست ولی با این وجود تمرینات هوازی مقل همین دوچرخه و یا دو موجب سوخته شدن چربی های می شود و اگر بزرگی **** و رانها ناشی از تجمع چربی باشد این بزرگی را برطرف کرده و بزرگی ناشی از عضله سازی را به همراه می آورد.
معمولا کسی برای چربی سوزی وزنه نمی زند. راه اصلی چربی سوزی تمرینات در سیستم هوازی است که در ورزش هایی نظیر دو و میدانی و هر ورزشی که تعاد تنفس در دقیقه و تعداد شربان قلب در دقیقه را افزایش دهد رخ می دهد. تمرین در باشگاه در سیستم بی هوازی بوده و برای به تناسب راسندن اندام ها و در کنار تمرینات هوازی برای افرادی که قصد لاغری دارند توصیه می شود.
اول تمرین هوازی و اگر وقت داشتید در کنار تمرین هوازی که باید در اولین ساعات صبح نیز انجام شود در حوالی غروب می توانید تمرین با وزنه هم داشته باشید.
موفق باشید
این جریان ویروس و لینک حل شد؟

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 19 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آفلاين
پستها: 1,768
تشکرها: 2,425

حالت امروز من
بی تفاوت

تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 05-08-07, 17:06

همونطور که جناب سلامی گفتن وزنه زدن تأثير زيادی رو چربی سوزی نداره بهترينش همين دويدن قبل از صبحانست (يه تاپيک داريم راجع بهش)
حرکت های پهلو که من گفتم باعث بزرگ شدن کمر ميشه دليلش اينه اگه رو پهلو ها زياد کار کنی حجم ميآره و همين باعث ميشه سايز کمر بزرگ بشه
شما بهتره اول تمرين با وزنه رو انجام بدی بعد بری سراغ دوچرخه يا شکم
چون اينجوری قند عضله ها مصرف ميشه و چربی بيشتری مصرف ميشه
چند تا تاپيک مشابه هم داريم اونا رو بخونی جواب سؤالای راجع به تغذيه رو ميگيری

تشکر کننده مجموعاً 8 نفر
قديمي
  (#4)
مبتدی
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 05-09-07, 00:28

والله من هنوز ویندوز نریختم . لینکه اینبار هم ظاهر شد . همیشه هم اول نوشته ها ظاهر میشه . من پست می زنم بعد بلافاصله ویرایش می کنم برش می دارم
اما در مورد حجم ببینید حجمی که من از صحبت می کنم بابت عضله ساختن هست . یکماه تمرین می کنم چربی های من خیلی شل هست . قبل از باشگاه هرقدرم که خودم رو منقبض می کردم از بازو و ساعد و عضلات سینه خبری نبود ... جوری که فکر می کردم بافت عضلاتم رو از دست دادم . اصلا به همین خاطر اومدم باشگاه . .. روزهای اول پرس سینه رو با 5 ( دوتا 2.5 ) میزدم خیلی ها رو هم با میله خالی
اما الان پرس سینه رو با 20 ( دو تا 10 ) میزنم و فرضا سرشونه رو با 15 ( دوتا .7.5 ) این رکوردها شاید برای شما شوخی باشه اما برای من پیشرفته
عضلات بازو و ساعد و رون و پشت پا و سینه ام کاملا ظاهر شده اند - نه اینکه بزنن بیرونا - اما وقتی سفت می کنمشون کاملا در اختیارم هستند و می بینم که توده عضلانی منقبض میشه -
از این جهت همه هم باشگاهی ها و مربی راضی هستند اما قضیه اینه که من نمی خوام حجم بیارم .
ببینید ساده تر بگم . توی فامیل ما کسی هست که خودش مربی بدنسازیه . بدنش عضلانیه اما باید پیرهنه سه ایکس لارج بپوشه بخاطر حجمی که داره .
من نمی خوام اونجوری بشم . مربی میگه کوووو تا تو بتونی اونهمه عضله بسازی و چربی هاتو آب کنی اما من بعد از یکماه تقریبا وزن کم نکردم
خب عضله ساختم و چربی آب کردم که ثابت موندم اما سر سینه ام داره حجیم میشه . نمی دونم این موقتیه و بعد بتدریج با خشک شدن بدنم این پف کمتر میشه یا می خواد روز به روز بیشتر بشه ؟
در مورد **** و رون هم همینطور . نمی خوام بزرگ بشن حتی بدلیل توده عضلانی
توهین نباشه یه وقت ... من از فرم بدن این آقایون بدنساز که خیلی بزرگ هستند و حجیم خوشم نمیآد دلم می خواد اگر بدنم عضلانی میشه یه چیزی تو مایه های ژان کلود وندام ( فرانکی ) بشه . اینجوری پیش برم بزودی ممد کولی حسن ساقی چیزی میشم
نمی خوام وقتی تی شرت می پوشم بازوهام بزنه بیرون
فکر کنم اصلا اشتباهی اومدم بدنسازی
باید می رفتم اروبیک
اروبیک مخصوص آقایان داریم ؟
.............
می دونید خودم بعد از شنیدن حرفای کل بچه های باشگاه که خداروشکر هیچکدوم هم بقیه رو قبول ندارند یه نتیجه ای گرفتم که مطمئن نیستم درست باشه
من نباید خیلی روی بالا بردن وزن وزنه ها تاکید کنم
همین رکوردهای الانم رو باید حفظ کنم فقط برای اینکه عضلاتم در گیر باشه و تحلیل نره
بعد به کمک رژیم ( که توضیحات شما رو در مورد رژیم خوندم توی فاروم ) و ورزشهای هوازی چربی هام رو بسوزونم
حالا وقتی چربی ها آب شد اگر احساس نیاز کردم روی کار با وزنه تاکید کنم
.....................
کاملا غلط بود نظرم ؟
اما
niceevil جان
فرمایش شما در مورد پهلو ها درست . بنظرت این تعداد حرکتی که من توی سوال شماره 3 نوشتم اونم 4 بار در هفته
باعث حجیم شدن پهلو ها میشه ؟
میشه بگی هرکدوم رو چقدر بزنم که حجم نیارم ؟
از هر دو استاد یکدنیا تشکر
.

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

آفلاين
پستها: 1,768
تشکرها: 2,425

حالت امروز من
بی تفاوت

تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 05-09-07, 00:50

ببين دوست من اول اينکه شما به اين زودی حجم آنچنانی نميآری که فکر کنی بازوهات بزنه بيرون
بدنت فقط رو فورم مياد اما اگه بخوای حجيم بشه بايد کلی زحمت بکشی به اين راحتی بود که الان دور بازو همه بالا 50 بود
دوم اينکه اگه نميخای حجم بياری يا عضله هات مشخص بشه بهتره بدنسازی رو بزاری کنار چون اصلاً فايده اي واسه چربی سوزی نداره
200 تا شکم رفتن هيچ تأثيری رو چربی روی شکم نداره فقط عضله های شکمت رو تحت فشار قرار ميده
اگه هدفت فقط کم کردن چربيه 4 روز تو هفته تمرين هوازی کار کنی کافيه

تشکر کننده مجموعاً 13 نفر
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مبتدی, بدن ساز, بدنساز, بدنسازی, بدنسازی در منزل, بدنسازی در خانه, بدنسازان, برنامه بدنسازی, سوال

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread481.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
سوال هاي يك مبتدی - صفحه 553 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش ... این تاپیک Refback 12-21-10 01:30