پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني
مکمل ها و پودرهاي پروتئيني بازار مکمل های پروتئینی در ایران نیز بازار چندان درستی از آب درنیامده است و تقلب در این بازار نیز بیداد می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#6)
مبتدی
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 05-09-07, 01:08

پس واقعا حجم اوردن الکی نیست ... مربی هم همینو می گفت
اما من چرا دارم روز به روز بزرگتر میشم ؟
ببین من می خوام عضلاتم مشخص بشه اما در حد یه ژیمناستیک کار ... یه شناگر
نمی دونم چه جوری بگم شاید همون فرانکی مثال خوبی باشه
اگر واقعا با بدنسازی این امر میسر نیست من بذارمش کنار
ببین مثلا این عکسی که آواتار شما هست البته این آقا فیگور گرفته اما من نمی خوام این مدلی بشم .

ببین من اگه وزنه ها رو اضافه کنم حجم میآرم ؟ اگه در همین حد نگه دارم مشکلی پیش میآد ؟
بعدش با هوازی چربی می سوزونم
.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#7)
عضو افتخاری

آواتار moein273

آفلاين
پستها: 291
تشکرها: 342
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 05-09-07, 01:17

من هنوز متوجه این نکته نشدم که چرا هر کس تا میاد باشگاه فکر میکنه پس فردا یک رونی کلمن میاد بیرون .

ببین دوست عزیز بعد از اینکه بیشتر بافت بدنت رو عضله تشکیل داد تازه متوجه میشی که برای 50 گرم اضافه کردن عضله چه کارهایی که باید بکنی و چه زحمتایی که باید بکشی اون هیکلهایی هم مثال زدی هیکل کوچیک و جم و جور محسوب نمیشن ( ژان کلود ون دام توی فیلم شاید کم جثه به نظر برسه در واقعیت آدم با هیکلی بود )

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#8)
مبتدی
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 05-09-07, 01:29

خب آقایون تسلیم
پس کار با وزنه منو حجیم نمی کنه و من فقط میآم روی فرم
برای چربی سوزی هم که رژیم و هوازی
حالا ببینم این چیزایی که من توی سوال شماره 3 پرسیدم با این تعداد و 4 بار در هفته باعث حجم اوردن کمر یا پهلو نمیشه ؟

شما بودید روزی چند تا شکم می رفتید ؟
چند تا فیله ؟
چند تا بغل پهلو مسگری ؟
چندتا گوشه ؟
.

قديمي
  (#9)
عضو افتخاری

آواتار moein273

آفلاين
پستها: 291
تشکرها: 342
پيش فرض 05-09-07, 01:37

یک نکته ای رو در مورد پهلوها و شکم بگم ( تجربه شخصی خودم )

ابتدا زیاد از لحاظ فشار وزنه و تعداد حرکت شکم زیاده روی نکن و هفته ای 3 جلسه و نه تعداد زیاد حرکتهای شکم رو برو چون شما ابتدا باید با حرکتهای هوازی و رژیم حجم چربی اون قسمتهای بدنتون رو کم کنید ( البته در کنار آب کردن باید عضله سازی هم بشه اما نه با فشار زیاد )

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#10)
Patiot User

آفلاين
پستها: 292
تشکرها: 979

حالت امروز من
دلواپس

پيش فرض 05-09-07, 09:17

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله moein273 نمايش پست
من هنوز متوجه این نکته نشدم که چرا هر کس تا میاد باشگاه فکر میکنه پس فردا یک رونی کلمن میاد بیرون .

ببین دوست عزیز بعد از اینکه بیشتر بافت بدنت رو عضله تشکیل داد تازه متوجه میشی که برای 50 گرم اضافه کردن عضله چه کارهایی که باید بکنی و چه زحمتایی که باید بکشی اون هیکلهایی هم مثال زدی هیکل کوچیک و جم و جور محسوب نمیشن ( ژان کلود ون دام توی فیلم شاید کم جثه به نظر برسه در واقعیت آدم با هیکلی بود )

پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مبتدی, بدن ساز, بدنساز, بدنسازی, بدنسازی در منزل, بدنسازی در خانه, بدنسازان, برنامه بدنسازی, سوال

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread481.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
سوال هاي يك مبتدی - صفحه 553 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش ... این تاپیک Refback 12-21-10 01:30