برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
پستها: 8
تشکرها: 22
|
دوستان من وزنم 87 کیلو و قدم ا.80 و سابقه تمرینم 6 سال است ولی تا کنون از استرویید ها استفاده نکردم با وزن 58 کیلو شروع کردم و الان 87 کیلو وزن دارم الان میخوام یک دوره استرویید برم البته کم هزینه منظورم استفاده از تستسترون ایرانی و قرص دیانابول و یک مکمل ماموت هستش حالا شما دوستان چه استری از تستسترون رو پیشنهاد میکنید و یا اینکه اگه ممکنه یک دوره صحیح و علمی برای اینجانب بنویسید البته بدنم تا حدودی به استروزن حساس است خواهشن کمک کنید
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#2 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
پستها: 68
تشکرها: 31
|
سلام
به نظر من یه دوره دیانابول+پریم امبولان برای تو که اولته خوبه ولی به نظر من خودتو به استروئید الوده نکن چون 6 ساله که هیچ ستروئیدی استفاه نکردی طبیعی خیلی بهتره
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 2 نفر |
|
|
#3 | |
|
مدیر سرویس خبری پایگاه تخصصی پرورش اندام
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
پستها: 300
تشکرها: 1,351
|
نقل قول:
دوست عزیزم :gift: شما که از 58 کیلو با ورزش و تلاش خودتون به 87 کیلو رسیدید ، چطور به این نتیجه رسیدید که از استروئید استفاده کنید ، اون هم ایرانی !!!!!!! به دنبال ضمیر تلاشگر درونتون بگردید ، صداش کنید و پیداش کنید ... دنبال استروئید و راه فرعی و این چیزها هم نباشید ، دنبال سراب نگردید سالم ، ورزشکار و پهلوان باشید ...
|
|
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 4 نفر |
|
|
#4 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
پستها: 8
تشکرها: 22
|
دوستان گلم من دیگه به هر دری میزنم خیلی کم افزایش وزن دارم یا بگم توی یکی دو ماه اصلا ندارم دوست دارم بدنم حجیم تر بشه اینه که به ناچار مجبور شدم به سمت دارو رو بیارم البته از تمامی تکنیکها و سیستم های جدید بدنسازی جهت وادار کردن بدن به رشد و به اصطلاح شوک به بدن هم استفاده میکنم ولی دیگه خسته شدم اینه که به ناچار میخوام هورمون مصرف کنم البته میدونم که پریمبولان خوبه یا ناندرلون خوبه و هورمونهایی کم ضرر هستند ولی خوب خیلی هزینه دوره بالا میره مثلا با ناندرلون یونانی که میگن 15000 هزار تومان یا پری که دونه 10000تومان است مگر میشود دوره رفت اینه که میخوام بهترین دوره رو با همین هورمونهای ایرانی یا ارزان قیمت توی ایران برم امروز متوجه شدم تستولیک هم قیمت چندانی ندارد دوستان اگه ممکنه منو جهت خرید هورمون و نیز یک دوره با تستولیک و دیانابول راهنمایی کنند . البته اگه کسی رو میشناسید که توی اصفهان بشه ازش دارو ی مطمین خرید یا توی تهران که مطمین باشی با تیپاکس داروی مطمین برات میفرسته بهتره باز هم ازاظهار لطف شما دوستان متشکرم
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
پستها: 68
تشکرها: 31
|
سلام
به نظر من سوستانون+وینس ترول که هم حجم میده هم وزن و هم تفکیک قیمتش هم زیاد بالا در نمیاد فقط مواظب باش اصلشو بخری................: thanks:
|
|
| تشکر کننده |
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread4785.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| حتما این دوره رو ببینید و نظرتون رو بیان کنید - صفحه 3 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 08-07-10 15:31 | |
| حتما این دوره رو ببینید و نظرتون رو بیان کنید - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-23-10 03:10 | |