پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > استروئیدها و دوره ها (انجمن گفتگو) > استروئیدها و دوره ها > دوره هـاي حــجـم و کات !!!

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 08-14-08, 23:27   #1
کاربر ویژه

آواتار Mr.Olympia

تاريخ عضويت: Apr 2008
پستها: 8
تشکرها: 22
پيش فرض حتما این دوره رو ببینید و نظرتون رو بیان کنید

دوستان من وزنم 87 کیلو و قدم ا.80 و سابقه تمرینم 6 سال است ولی تا کنون از استرویید ها استفاده نکردم با وزن 58 کیلو شروع کردم و الان 87 کیلو وزن دارم الان میخوام یک دوره استرویید برم البته کم هزینه منظورم استفاده از تستسترون ایرانی و قرص دیانابول و یک مکمل ماموت هستش حالا شما دوستان چه استری از تستسترون رو پیشنهاد میکنید و یا اینکه اگه ممکنه یک دوره صحیح و علمی برای اینجانب بنویسید البته بدنم تا حدودی به استروزن حساس است خواهشن کمک کنید
Mr.Olympia آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 08-15-08, 15:18   #2
عضو

تاريخ عضويت: Jul 2008
پستها: 68
تشکرها: 31
پيش فرض

سلام
به نظر من یه دوره دیانابول+پریم امبولان برای تو که اولته خوبه
ولی به نظر من خودتو به استروئید الوده نکن چون 6 ساله که هیچ ستروئیدی استفاه نکردی
طبیعی خیلی بهتره
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي 08-15-08, 18:23   #3
مدیر سرویس خبری پایگاه تخصصی پرورش اندام

آواتار system

پستها: 300
تشکرها: 1,351
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله yaghobn71 نمايش پست
دوستان من وزنم 87 کیلو و قدم ا.80 و سابقه تمرینم 6 سال است ولی تا کنون از استرویید ها استفاده نکردم با وزن 58 کیلو شروع کردم و الان 87 کیلو وزن دارم الان میخوام یک دوره استرویید برم البته کم هزینه منظورم استفاده از تستسترون ایرانی و قرص دیانابول و یک مکمل ماموت هستش حالا شما دوستان چه استری از تستسترون رو پیشنهاد میکنید و یا اینکه اگه ممکنه یک دوره صحیح و علمی برای اینجانب بنویسید البته بدنم تا حدودی به استروزن حساس است خواهشن کمک کنید

دوست عزیزم :gift:
شما که از 58 کیلو با ورزش و تلاش خودتون به 87 کیلو رسیدید ، چطور به این نتیجه رسیدید که از استروئید استفاده کنید ، اون هم ایرانی !!!!!!!

به دنبال ضمیر تلاشگر درونتون بگردید ، صداش کنید و پیداش کنید ...

دنبال استروئید و راه فرعی و این چیزها هم نباشید ، دنبال سراب نگردید

سالم ، ورزشکار و پهلوان باشید ...
system آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي 08-16-08, 23:50   #4
کاربر ویژه

آواتار Mr.Olympia

تاريخ عضويت: Apr 2008
پستها: 8
تشکرها: 22
پيش فرض باز هم تشکر بخاطر جوابگویی سریع و درست شما دوستان بزرگوار

دوستان گلم من دیگه به هر دری میزنم خیلی کم افزایش وزن دارم یا بگم توی یکی دو ماه اصلا ندارم دوست دارم بدنم حجیم تر بشه اینه که به ناچار مجبور شدم به سمت دارو رو بیارم البته از تمامی تکنیکها و سیستم های جدید بدنسازی جهت وادار کردن بدن به رشد و به اصطلاح شوک به بدن هم استفاده میکنم ولی دیگه خسته شدم اینه که به ناچار میخوام هورمون مصرف کنم البته میدونم که پریمبولان خوبه یا ناندرلون خوبه و هورمونهایی کم ضرر هستند ولی خوب خیلی هزینه دوره بالا میره مثلا با ناندرلون یونانی که میگن 15000 هزار تومان یا پری که دونه 10000تومان است مگر میشود دوره رفت اینه که میخوام بهترین دوره رو با همین هورمونهای ایرانی یا ارزان قیمت توی ایران برم امروز متوجه شدم تستولیک هم قیمت چندانی ندارد دوستان اگه ممکنه منو جهت خرید هورمون و نیز یک دوره با تستولیک و دیانابول راهنمایی کنند . البته اگه کسی رو میشناسید که توی اصفهان بشه ازش دارو ی مطمین خرید یا توی تهران که مطمین باشی با تیپاکس داروی مطمین برات میفرسته بهتره باز هم ازاظهار لطف شما دوستان متشکرم
Mr.Olympia آفلاين است  
قديمي 08-17-08, 17:48   #5
عضو

پستها: 68
تشکرها: 31
پيش فرض

سلام
به نظر من سوستانون+وینس ترول که هم حجم میده هم وزن و هم تفکیک قیمتش هم زیاد بالا در نمیاد فقط مواظب باش اصلشو بخری................: thanks:
تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread4785.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
حتما این دوره رو ببینید و نظرتون رو بیان کنید - صفحه 3 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 08-07-10 15:31
حتما این دوره رو ببینید و نظرتون رو بیان کنید - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-23-10 03:10

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 22:45 است.