پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکـمـل هـای چـربـي سوز
مـکـمـل هـای چـربـي سوز مکمل های چربی سوز از جمله مکمل های پر مصرف در بین مردان و مخصوصا در بین زنان و دختران بوده است با این وجود استفاده نادرست از این مواد سلامت جسمی و روحی افراد را به شدت تهدید می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
تجربیات ما در مصرف هر نوع چربی سوز
قديمي
  (#1)
عضو

آفلاين
پستها: 33
تشکرها: 8
تاريخ عضويت: Jun 2008
پيش فرض تجربیات ما در مصرف هر نوع چربی سوز - 08-10-08, 12:13

در این تاپیک تجربیات خود را در مصرف چربی سوزها بنویسید چربیات شما چه خوب و چه بد میتواند باعث راهنمائی دیگران گردد .

از پیشکسوتان تقاضا میشود در این تاپیک همکاری لازم را بعمل آورند.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو جدید

آفلاين
پستها: 4
تشکرها: 10
تاريخ عضويت: Aug 2008
پيش فرض 08-10-08, 21:46

من خودم هیدروکسی کات هارد کور مصرف میکنم.تا اینجا سه تا عارضه ازش دیدم:
1-خشکی شدید حلق و گلو بعد از استفاده از اون.
برای رفع اون باید در روز به مقدار زیادی آب مصرف کنی.تو یک سایت خوندم که حدود روزانه یک گالن آمریکا که میشه یک ذره کمتر از 4 لیتر خودمون.

2-تپش قلب.
برای رفع اون باید با توجه به دستور نوشته شده روی اون دوز مناسب رو برای خودت پیدا کنی که شامل یک از 3 حالت زیر هست:

هر نوبت یک عدد,دوبار در روز-هر نوبت دو عدد,دوبار در روز-هر نوبت سه عدد,دوبار در روز
البته این رو هم بگم که فقط وقتی فعالیت میکنی ضربان قلب رو نسبت به حالت عادی بالا میبره.

3-کاهش ساعات خواب.
برای رفع اون به نظر من هیچ راهی نیست,هر چند که در دستورش اشاره شده 5 ساعت قبل از خواب مصرف نشه,ولی من با اینکه آخرین سروینگ رو حدود 11 ظهر میخورم از روزی که شروع کردم خوابم کم شده,شب ساعت 12 میخوابم صبح از 5:30 بیدارم.

اما نتیجه ای که از اون دیدم این هست که فکر میکنم توانم بیشتر شده چون الان میتونم روی تردمیل با سرعت های بالاتری برم که البته فکر میکنم مستقیما مربوط به همون افزایش ضربان قلب هست

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#3)
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

آفلاين
پستها: 2,305
تشکرها: 9,837
تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض 08-11-08, 01:24

مرسی از توضیح خوبت.
چندتا نکته رو بگم:
1- حدود 4 لیتر آب در روز برای یه ورزشکار اصلا عدد بالایی نیست. خیلی نرماله. شما اگه کمتر میخوردی اشتباه می کردی.
2- فعالیتت در باشگاه اگه شدیدتر کنی احتمالا راحت تر خوابت ببره. من لیپو 6 ایکس که خوردم، چند روز مثل شما شدم، ولی بعدش با اینکه دوزش رو هم افزایش دادم، مشکلی نداشتم. چون بعد از باشگاه عملا بیهوش بودم.
3- ضربان قلب هم که مال کافیین هست. مواظب باشین اگه بهش حساسیت دارین خودتونو به کشتن ندین.

F.a.q. سوال و جواب های رایج مبتدی ها

خدایا ما را از شر پیروانت نجات بده!
آمیین!!!!!!!

یه نفر

تشکر کننده مجموعاً 11 نفر
قديمي
  (#4)
عضو

آفلاين
پستها: 33
تشکرها: 8
تاريخ عضويت: Jun 2008
پيش فرض 08-12-08, 15:14

من روزی 1 عدد قرص ال کارنتین ایرانی می خورمتوی این یه ماهی که مصرف کردم عارضه خاصی نداشت ولی حس می کنم راحتتر وزن کم میکنم .

(البته به همراه ورزشهای هوازی )

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
قديمي
  (#5)
mrd
عضو جدید

آواتار mrd

آفلاين
پستها: 6
تشکرها: 5
تاريخ عضويت: Apr 2008
پيش فرض 08-12-08, 23:44

تاپیک مفیدی باز کردی
من تا دو سه روز دیگه هیدروکسی کات هارد کور رو تموم میکنم
اولا" در طول روز به اندازه کافی آب میخورم و تا به حال احساس خشگی شدید گلو رو که اشاره شد نداشتم
ضمنا" دز اصلی 3 کپسول دو بار درروز(جمعا" 6 کپسول) میباشد که برای کاهش عوارض تا روز سوم 1 کپسول دو نوبت در روز و از روز چهارم تا هفتم 2 کپسول دو نوبت در روز و از روز هشتم دز اصلی
30 تا 60 دقیقه قبل از وعده غذایی
من اگه تا 60 دقیقه بعدش غذا نمیخوردم تپش قلب و استرس و .... شروع میشد
در کل کمترین عارضه رو واسه من داشت و با رژیم غذایی نسبتا" مناسب و هوازی زیاد از نتیجه راضی بودم.

ويرايش توسط mrd : 08-12-08 در ساعت 23:58

تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال