پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکـمـل هـای چـربـي سوز
مـکـمـل هـای چـربـي سوز مکمل های چربی سوز از جمله مکمل های پر مصرف در بین مردان و مخصوصا در بین زنان و دختران بوده است با این وجود استفاده نادرست از این مواد سلامت جسمی و روحی افراد را به شدت تهدید می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
چربی سوز بدون عارضه
قديمي
  (#1)
مبتدی
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض چربی سوز بدون عارضه - 05-06-07, 16:58

سلام بر اساتید و دوستان گرامی

همونطور که از نام کاربری من معلومه بنده بدجوری مبتدی هستم
اضافه وزن دارم البته بیشتر در ناحیه شکم و سینه هست
سینه های شل و ولی دارم که بزرگ هم هستند
قدم 183 هست و وزنم 108 کیلو گرم
توضیح اینکه پسر هم هستم ...
مدت 1 ماه هست که تمرین می کنم ( بدنسازی )
توی برنامه ام پرس سینه هست . بالا سینه . نشر از جانب . زیر بغل سیم کش از جلو . فیله و شکم و بغل پهلو و تردمیل و ...
اینا رو گفتم که شاید کمک کنه به جواب دادن شما

من دنبال یه چربی سوز هستم ...
یه چربی سوز که
عارضه خاصی نداشته باشه
راحت گیر بیاد
و نسبتا ارزون باشه
خیلی دنبال یه چیزی که معجزه بکنه نیستم چون میدونم عوارضی هم داره که من نمی خوام دچارش بشم . یه چیزی باشه که کمکی باشه

فرضا خودم قصد داشتم قرص سرکه سیب بگیرم ... یه چیزی باشه که عارضه حادی نداشته باشه

لطف دقیق بفرمایید از کجا بگیرم چون من اصلا نمی دونم فروشگاه معتبر این محصولات کجا هست

تشکر می کنم
.

ويرايش توسط مبتدی : 05-06-07 در ساعت 17:02

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 05-06-07, 17:01

این تالار بخشی از پایگاه تخصصی پرورش اندام است و مقالات اضافه شده در قسمت های مختلف که در مورد چربی سوزی و رژیم ها و برنامه های لاغری نیز نوشته است را مطالعه کنید و اگر موردی بود در این تالار مطرح کنید پاسخ بگیرید.
-----------------------------------------------------
این آدرسی که لینک داده بودید ظاهرا ویروسی بود و آنتی ویروس هشدار داد و به همین دلیل نیز پاک می شود.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قديمي
  (#3)
مبتدی
مهمان

پيش فرض 05-06-07, 17:28

مرسی از پاسخ سریعتون
راستش من از صبح دارم تالار های مختلف سایتتون رو می خونم
اطلاعات خوبی در مورد ورزشهای هوازی و تاثیراتشون و نحوه تغذیه بدست اوردم اما در مورد چربی سوز عمدتا دوستانی سوال کرده بودند که در جریان امور بودند . منه مبتدی با کوهی از اسامی مختلف روبرو شدم که در ادامه هرکدومشون هم خطرناک بودن و داشتن عوارض تذکر داده شده بود ... راستش هرقدر در مورد نحوه تغذیه و تمرینات مخصوص شکم و ... راهنمایی شدم در مورد مکمل چربی سوز سردر گم شدم
نه اینکه بد توضیح داده باشید . من خیلی مبتدی هستم
لذا با کمال شرمندگی از تون می خوام که اگر فکر می کنید جای خاصی جواب سوال من در مورد چربی سوز بدون عارضه و لایت داده شده است لینکش رو معرفی کنید
بازم عذر می خوام بابت زحمتی که بهتون می دم

حتما می خوام از حضورتون استفاده کنم و ازتون مشاوره بگیرم . پس بازهم در تالارهای دیگه مزاحم وقتتون میشم
یکدنیا تشکر

...................
در مورد اون لینک هم خودمم تعجب کردم . اصلا من لینک داخل نوشته هام نذاشته بودم . احتمالا کامپیوترم ویروسی شده ... خودم سعی در ویرایش و حذف لینک کردم اما نمی دونم موفق شدم یا نه ... بابت این موضوع هم معذرت می خوام
.

ويرايش توسط مبتدی : 05-06-07 در ساعت 17:30

قديمي
  (#4)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 05-06-07, 17:32

در هر ارسالی که دارید لینک یک ویروس خطرناک نیز به همراه ارسال هایی که دارید افزوده می شود و هر کس که ویروس کش درست و جسابی نداشته باشد با اولین کلیکی که بکند فاتحه اش خوانده است.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

تشکر کننده
قديمي
  (#5)
مبتدی
مهمان

پيش فرض 05-06-07, 17:39

آقا شرمنده ... من دیگه تا ویندوز عوض نکنم و از دست ویروسه خلاص نشم چیزی نمی نویسم از اون دوستمون هم بابت لینکها ممنونم . بازهم اگر چیزی به ذهنتون رسید دریغ نکنید راستی این مشکل لینکه فقط با فاروم شما هستا ... من الان توو یه فاروم دیگه پست زدم . این لینکه ظاهر نشد ...در هر صورت فرقی نمی کنه . من دیگه تا ویندوز عوض نکنم پست نمی زنم که خدایی نکرده برای کسی مشکلی پیش نیاداز همه اساتید تشکر می کنم و عذر می خوامبه امید روزهای بدون ویروس و چربی اضافه خصوصا در شکم و سینهیا علی

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال