پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مـکـمـل هـای چـربـي سوز
مـکـمـل هـای چـربـي سوز مکمل های چربی سوز از جمله مکمل های پر مصرف در بین مردان و مخصوصا در بین زنان و دختران بوده است با این وجود استفاده نادرست از این مواد سلامت جسمی و روحی افراد را به شدت تهدید می کند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
مواد غذایی چربی سوز
قديمي
  (#1)
zoobin
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض مواد غذایی چربی سوز - 07-17-08, 11:57

مواد غذایی چربی سوز

یک سری مواد غذایی وجود دارد که به نام " غذاهایی با کالری منفی " (NEGATIVE CALORIE FOODS) معروف هستند. این مواد غذایی نسبت به سایر مواد، انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند.
مواد غذایی دارای چربی، پروتئین، کربوهیدرات، کالری، ویتامین و املاح هستند.
ویتامین ها، بافت های بدن را تحریک می کنند تا آنزیم تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند. بنابراین غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند، بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند.
البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات ، چیپس و ... را مصرف نکنید.
مواد غذایی با کالری منفی (NEGATIVE CALORIE FOODS) یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها است که من آنها را برای شما نام می برم :از سبزی ها: مارچوبه – چغندر – کلم – کلم بروکلی – هویج - گل کلم – کرفس – کاسنی – فلفل قرمز – خیار – شاهی – سیر – لوبیا *** – کاهو – پیاز – تربچه – اسفناج – شلغم و کدو *** است.از میوه ها: سیب – زغال اخته – طالبی و گرمک – گریپ فوروت – لیمو ترش – انبه – پرتقال – هلو – آناناس – تمشک – توت فرنگی – گوجه فرنگی – نارنگی و هندوانه است.نیره ولدخانی- کارشناس تغذیه

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
عضو افتخاری

آواتار moein273

آفلاين
پستها: 291
تشکرها: 342
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 07-17-08, 12:27

هندوانه !!! ؟
طالبی؟!!!!
انبه ؟!!!
پرتقال ؟!!!
من لذت بردم از این کارشناس عزیز

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 3 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
zoobin
مهمان

پيش فرض 07-17-08, 12:47

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله moein273 نمايش پست
هندوانه !!! ؟
طالبی؟!!!!
انبه ؟!!!
پرتقال ؟!!!
من لذت بردم از این کارشناس عزیز

کلا مواد غذایی فیبر دار بخاطر اینکه موقع هضم انرژی بیشتری مصرف می کنه باعث چربی سوزی میشه

قديمي
  (#4)
عضو افتخاری

آواتار moein273

آفلاين
پستها: 291
تشکرها: 342
تاريخ عضويت: Apr 2007
پيش فرض 07-17-08, 14:32

من قبلا گفتم تجربه بالاتر از همه کتابها هست و بزرگترین آزمایشگاه و دقیقترینش بدن هست

از کسانی که رژیم های مسابقه ای میگیرند بپرسید میوه هایی که نام بردم در زمان اون رژیم حکم خوردن آب قند رو داره

تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#5)
zoobin
مهمان

پيش فرض 07-17-08, 14:37

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله moein273 نمايش پست
من قبلا گفتم تجربه بالاتر از همه کتابها هست و بزرگترین آزمایشگاه و دقیقترینش بدن هست

از کسانی که رژیم های مسابقه ای میگیرند بپرسید میوه هایی که نام بردم در زمان اون رژیم حکم خوردن آب قند رو داره

غیر از پرتغال بقیش آره ولی بخاطر وجود فیبر بازهم سرعت جذبش تعدیل می شه البته من چون رشتم پاور و هیچ وقت تو رژیم کات نرفتم حرف شما قبول می کنم بازم شما پیراهنات رو از من بیشتر پاره می کنی(شوخی):naughty:

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال