پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ارکان پرورش اندام (انجمن گفتگو) > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 06-19-08, 23:05   #1
عضو جدید

آواتار seacoast

تاريخ عضويت: Jun 2008
پستها: 23
تشکرها: 16
پيش فرض یه دوره توپ با مكمل

با عرض سلام ویژه خدمت دوستان و خصوصاً استاد سلامی
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه لطفی کنید و بنده رو راهنمایی کنید
من از سال 81 پرورش اندام رو شروع کردم.درسته بینش وقفه هایی هم افتاد ولی بدنم همیشه آماده بود و هست

من بعلت شرایط کاری وقتی وارد باشگاه میشم دیگه شور و اشتیاق سابق رو برای زدن وزنه ندارم احساس میکنم خیلی زود خسته میشم و نمیتونم وزنه های سنگینتر انتخاب کنم

تصمیم گرفتم بعد از مدتها از مکملها استفاده کنم

قصد دارم از کراتین برای ریکاوری و برگشت انرژی و یک مکمل برای افزایش حجم ، خصوصاً بالا بردن حجم عضلات سینه استفاده کنم
با مطالعه بخشهای مختلف سایت متوجه شدم بهترینها برای چیزی که من میخوام پرومس و کراتین دوریان یتس هست ...

دوستان من از دوره و مکملها هیچ چیزی نمیدونم و تو این زمینه یه آماتور به تمام معنا هستم ...
رفتم تا از یکی از این فروشگاه ها کراتین و پرومس دوریان یتس رو بگیرم ...

طرف اینقدر در مورد دوره و این حرفا برام حرف زد که به شک افتادم و کلاً یه دوره کراتین و پروتئین سل تچ و ویتامینهاش رو به من پیشنهاد کرد که 300 تومن آب میخورد ... فکر میکنم مکملها رو بشکه ای میخاست بهم بده ...

یه لطف کنید راهنمایی کنید من برای طی یک دوره درست و حسابی و افزایش حجم خالص و مفید مثلاً ده کیلو علاوه بر این مکملها از چیز دیگه ای باید استفاده کنم یا همینا جواب میده ؟؟؟

من 177 متر قدم هست و 80 کیلو هم وزنم .
علاوه بر این میخاستم بدونم در کنار استفاده از کراتین و مکملی که شما لطف می کنید و به من معرفی می کنید باید از چیزای دیگه (بطور مثال ویتامینها) استفاده کنم ؟

اگر جوابتون مثبت هست یه لطفی کنید و این ویتامینها و چیزایی که شما بهتر می دونید رو به من معرفی کنید ...
اگر بخوام کلی بگم ...
دوستان یه لطفی کنید و با توجه به حرفایی که زدم ...
یه دوره توپ توپ که فقط توش کراتین و پروتئین و چیزای طبیعی رو بی زحمت برای من ردیف کنید :gift:

ويرايش توسط seacoast : 06-19-08 در ساعت 23:12 دليل: اشکالات تایپی
seacoast آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 06-19-08, 23:59   #2
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ

آواتار niceevil

تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 2,357
تشکرها: 1,770
پيش فرض

با استرويد هم نميشه راحت 10 کيلو وزن با کيفيت بدست اورد

محصولات دوريان يتس هم گير نميآری چون مجوزش لغو شده و فعلاً **** ندارن

از مکمل های بی اس ان يا ماسل تچ ميتونی بگيری البته تاريخ قديمی باشه بهتره چون جديدن همه چينی شده و جنسش اصلاً جالب نيست

اگه ميخوای وزنت بره بالا ميتونی مس تچ بگيری
قديمي 06-20-08, 00:34   #3
عضو جدید

آواتار seacoast

پيش فرض سلام

سلام

خیلی ممنون که لطف کردید و پاسخ دادید ...

ولی اینا همش آیه یس بود ...

یعنی جهان پهلوان دیگه محصولات دوریان یتس رو عرضه نمیکنه ؟

جل الخالق ...

بچه ها یه لطفی کنید و سر و ته این دوره رو برای ما جم کنید ...
اگر سوالی هم دارید ، بنده در خدمتم ...
حالا ما گفتیم 10 کیلو یه کم مبالغه کردیم تا بهترین دوره رو برای ما ردیف کنید ...

یه سوال ... یه سوال

من که وزنم ردیف هست و شکل و شمایل بدنم در حد یه بدنساز حرفه ای هست ...
با توجه به اینکه گفتم من از دوره و مکملها و این حرفا هیچ چیزی نمیدونم چون زیاد از اسمشون و کارایی اونا خوشم نیومد ...
حالا شما عزیزان بگید چجور میشد یه آدم لاغر دو سه ماه می اومد باشگاه بعدش انگار بادش کردند ... اینقدر هیکلش بزرگ میشد ...
هر چند من دنبال هیکل بزرگ و ضایع نیستم ... مثلاً عکس آواتورم رو ببینید به نظر شما هیکل طرف خوشگل نیست ...

ويرايش توسط seacoast : 06-20-08 در ساعت 00:38 دليل: اشکالات تایپی
seacoast آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 06-20-08, 00:34   #4
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

تاريخ عضويت: Nov 2007
پستها: 3,495
تشکرها: 8,823
پيش فرض

دمت گرم که اقلا یه جستجو و پرسشی می کنی.
برای وزن گرفتن، از کراتین و ویت گینر استفاده کن. کراتین مونوهیدرات هر مارکی باشه، اصل باشه خوبه. قیمتش 15 تومن کم و زیاده...
ویت گینر هم اصل باشه، کوفت باشه.
ویت گینر 5 کیلو لازم داری.
کراتین 300 گرم.
جفتشون تاپیک دارن سرچ بزن پیدا می کنی.
مولتی ویتامین هم کلا چیز خوبیه. بخور حال کن. اونم تاپیک داره.
آب زیاد بخور. بالای 4 لیتر
شب 11 بخواب

--
در مورد باد کردن مردم:
استرویید

---
یه راهنمایی دوستانه:
به امضام توجه کن!
Ali Pakdel آفلاين است  
تشکر کننده مجموعاً 4 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي 06-20-08, 00:46   #5
عضو جدید

آواتار seacoast

پيش فرض سلام

سلام عزیز
خیلی خیلی ممنون
رفیق بزودی کاربر ویژه هم میشم ...
من مطمئن هستم برای همه اینا یه تاپیک بوده و هست ...
ولی مغز آدم هنگ میکنه ...
شما دلت میاد ما که اومدیم از محضر اساتید استفاده کنیم مخمون هنگ کنه ...
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, توپ, دوره

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread4002.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 21 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-29-10 17:04
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 9 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-28-10 22:42
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 22 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-28-10 15:40
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 25 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-23-10 16:39
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 16 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-16-10 14:56
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 18 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-07-10 10:47
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 15 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-06-10 23:59
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 26 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-04-10 13:50
یه دوره توپ با مكمل - صفحه 19 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-02-10 23:23
پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی - صفحه اصلي این تاپیک Refback 06-30-10 20:39

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 22:26 است.