همکاری صادق سلامی با هیات پرورش اندام استان تهران -
03-05-08, 15:52
هماهنگی های لازم به عمل آمد و سر انجام برای مذاکره با هیات پرورش اندام استان تهران خدمت این هیات رسیدیم. جناب سرهنگ بلاسی رئیس هیات پرورش اندام استان تهران اولین کسی بود که با هم گرم صحبت شدیم. جزوات و مطالبی را برده بودم که همه را یک به یک دیده و تایید کرده و گرفتند و از بین این موارد از پوستر رنگی و مصور عوارض جانبی استروئیدها به شدت استقبال کرده و در دم دستور تکثیر آن دست کم 2000 نسخه و الزام نصب آن در تمامی باشگاه های استان تهران را داده و حتی نوید الزام نصب آن در تمامی باشگاه های کشور را دادند چون این پوستر را در بالا بردن دانش عمومی در مورد عوارض جانبی داروهای ممنوعه و کاهش تقاضا برای مصرف داروهای ممنوعه بسیار مفید ارزیابی کردند و به واقع هم همین بود.
مسئله دوم که در مورد آن به شدت انتقاد کردم مسئله راه اندازی سایت هیات پرورش اندام استان تهران به این شکل و شمایل که الان دیده می شود بود که واضح و روشن و کاملا به دور از هر گونه ملاحظه هم خدمت جناب سرهنگ بلاسی و هم خدمت آقای احمدی عرض کردم که این چنین سایتی ابدا در شان و منزلت هیات پرورش اندام استان تهران نبوده و به واقع مایه آبروریزی این هیات و این ورزش است و پیشنهاد دادم که انجمنی در پایگاه قدرتمند تخصصی پرورش اندام به آدرس www.powerbuilding.ir ایجاد کرده و تمامی اختیارات را در اختیار هیات قرار داده و آدرس سایت هیات تهران را نیز بر روی این انجمن فوروارد کنیم و بدین ترتیب سایت رسمی هیات تهران در محیطی کاملا حرفه ای و به روز فعالیت جدی خود را آغاز کند و هر گونه کمک فنی هم لازم بود به رایگان برای این هیات ارائه دهیم.
صد البته جناب سرهنگ بلاسی با تاکید بر این مسئله که آدرس ثبت شده به نام هیات باید لحاظ شود با این مسئله موافقت خود را ابراز کردند ولی گویا آقای احمدی که واسطه ایجاد چنین سایتی بوده است به همین سایتی که الان دارند راضی بودند و این مسئله کماکان در حال پیگیری است!
موضوع بعدی که به شدت بر آن خرده گرفتیم سطح علمی کلاس ها و دوره های مربیگری و باز آموزی مربیان بود که پیشتر در مورد این کلاس ها و دوره ها سخن گفته بودیم و از زبان شرکت کنندگان در این کلاس ها هم عینا برای هیات نقل کردم که عایدی شرکت کنندگان از کلاس های مربیگری در این دوره اخیر این بوده است که از این به بعد هر سروینگ از کراتین به جای یک قاشق مربا خوری یک قاشق بزرگ غذاخوری و یا حتی یک ملاغه سوپ خوری خواهد بود!
سرهنگ بلاسی کاملا از سطح علمی کلاس ها دفاع کردند ولی آقای احمدی فرمودند که ای بابا بیش از نیمی از کسانی که در این کلاس ها شرکت کرده بودند در تمامی طول کلاس خواب بودند و تصویر و عکس هم از این صحنه ها گرفته ایم ولی ایشان هرگز این موضوع را در نظر نگرفته بودند که برای دوره باز آموزی وقتی مربی از شهرستان به تهران سفر می کند و نزدیک به 16 ساعت در اتوبوس مچاله شده و سر صبح به تهران رسیده و در کلاس شرکت می کند اگر نخوابد جای تعجب خواهد داشت و اگر همانند جسد نیافتند جای شگفتی خواهد بود!
از مباحث مقدماتی که رد شدیم نوبت به مسئله همکاری صادق سلامی با هیات تهران رسید. معمولا این روزها هر جا که می رویم هنوز صحبت از دستمزد نشده این حدیث را می شنویم که زکات علم نشر آن است و هیات تهران و آقای احمدی هم از این قاعده مستثنی نبود!
شاید زکات علم نشر آن باشد ولی در شرایطی که دستگاه های ATM در همین مملکت خمس و زکات زده و تا خرخره مسلمان برای دادن موجودی ساده حساب به شما، مبلغ 1000 ریال از حساب شما کسر می کنند تصور نمی کنم زکات علم چون منی، نشر بی اجر و مزد آن باشد و این مسئله را واضح و روشن تفهیم کردم.
سپس آقای احمدی در ادامه فرمودند که ما از شما در آینده در سمینارهایی که برگزار می کنیم و در این سمینارها هم دست کم 100 نفر شرکت کننده حاضر خواهند بود در زمینه های مختلف استفاده خواهیم کرد و بسیار واضح و روشن و بدون هیچ تعارفی عرض کردم با توجه به فعالیت هایی که این چند ساله داشته ام و به پشتوانه همین فعالیت هایی که انجام داده ام و تماما هم در اذهان عمومی این ورزش درج است و با تمام قدرت هم قابل اثبات هستند یا حکم رسمی ریاست کمیته آموزش را ابلاغ خواهید فرمود و شروع به کار خواهم کرد یا اینکه به غایت گرفتار تر از این داستان ها خواهم بود که به عنوان سخن ران مدعو و همکار مدعو و از این دست عناوین گهگاه در هیات و در برنامه های هیات حضور یافته و زکات علم ام را به شما پرداخت کنم و از این بابت عذر مرا خواهید پذیرفت که ابدا دز زندگی نقش جاده صاف کن را برای کسی و ارگانی بازی نکرده ام.
گذشت و چایی خوردیم و آقای احمدی در ادامه فرمودند که سیاست هیات تهران سیاست درهای باز است و از خدا طلب موفقیت کردم! ولی واضح و روشن عرض کردم که سیاست درهای باز را هرگز نباید با سیاست قریه بی در و پیکر و بی کدخدا اشتباه گرفت که سایتی نظیر آنچه که شرح آن رفت در دنیای مجازی اینترنت به نام سایت رسمی هیات پرورش اندام استان تهران در دسترس عموم قرار داده شود و سمت های اجرایی به افراد و خودی هایی داده شود که برای خواندن و ترجمه کردن متون ساده انگلیسی نیاز مند اجاره کردن مترجم باشند و به استناد داشتن مدارج علمی همانند مربیگری درجه سه و مدرک تحصیلی دیپلم تجربی بر این مسند ها مستقر شوند و اهالی تحقیق و اهالی عمل هم در حاشیه بود و زکات علم و تجربه خود را به پرورش اندام مملکت پرداخت کنند!
بگذریم! باز هم تاکید کردم که اگر اوضاع چنین است شما را به خیر و ما را به سلامت و پوستر عوارض جانبی که من تهیه کرده بودم را هم اکیدا و قویا بی خیالی اعظم طی کنید و خودتان که ماشاء الله از اهالی قلم و مطبوعات هم هستید یکی لنگه آن بسازید ولی آقای احمدی اصرار کردند که در جلسه ای که با حضور تمامی افرادی که برای همکاری در کمیته های این هیات در اوایل سال آتی تشکل خواهد شد حضور پیدا کرده و همکاری با این هیات را در برنامه داشته باشم و حضور در این جلسه را پذیرفتم ولی کماکان بر سر حرف خود ایستاده ام که یا حکم رسمی ریاست کمیته آموزش را ابلاغ می کنید و یا دور همکاری من با هیات خط قرمز می کشید!
صادق سلامی
کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...
پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی صرفاً یک سایت ورزشی بوده و با رعایت کامل قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می شود. متن کامل قوانین جرائم رایانه ای
احترام به مالکیت معنوی و قانون کپی رایت در این سایت شدیداً الزامی است و کاربران در ارسال هایی که در تالار دارند باید به این مسئله توجه داشته باشند!