پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > طنزهای تلخ و گزنده!!!
طنزهای تلخ و گزنده!!! طنزهای تلخ و گزنده در مورد موضعات مطرح شده در سایت را اینجا بخوانید

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
سگی که حادثه ساز پرورش اندام شد!!!
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض سگی که حادثه ساز پرورش اندام شد!!! - 01-14-08, 17:01

ستونی در نشریه البرز به نام تصویر هفته فعال است که هر هفته تصاویر دیدنی را برای کسانی که در همان روش های سنتی نشریه می خوانند درج می کند که این تصاویر شاید برای کسانی که وب گردی در راس امورات شان است تکراری بوده و چنگی به دل نزند ولی برای افرادی که دسترسی به اینترنت نداشته و کار با اینترنت را بلد نیستند و به ورق زدن نشریات کاغذی و سنتی اکتفا می کنند شاید جالب باشد.

گهکاه از تصاویر جالبی که در سایت اضافه می کنید و این سمت و آن سو می بینم یکی را به عنوان تصویر هفته انتخاب کرده و متن کوتاهی به عنوان شرح بر آن نوشته و برای چاپ در این ستون به همراه مقالاتی که هر هفته در این نشریه ار ما درج می شود ارسال می کنم و البته مورد توجه خوانندگان هم قرار می گیرد.

یکی از این هفته ها تصویر سگی که می بینید را ارسال کرده و این متن که در زیر تصویر می بینید را نیز به عنوان شرح مختصر بر این تصویر نوشتم ولی گویا تلاقی همین نوشته کوتاه و همین تصویر به ظاهر ساده که به راحتی می توان از کنار آن گذشت حادثه ساز شد!

حضرات و برادران فدراسیون و برادران سیستم داوری و الباقی اعقاب پرورش اندام رسمی کشور با دیدن این تصویر و خواندن این متن چنان بر آشفتند که به گفته یکی از دوستان که در متن قضایا هم بوده است پس از انتشار این تصویر به هر کسی از این عزیزان جان و جانان عزیز که می رسیدی یک مورد تصویر این سگ و بریده نشریه را در دست داشت و به زعم خودشان از این توهینی که به پرورش اندام و به داوری و اینها شده بود سخت بر آشفته بوده و در صدد مقابله و برخورد شدید با نشریه و با من و در صدد از این دست کارها بودند.

رئیس فدراسیون طومار نوشته است و هر کسی هم که در محدوده و حوزه استحفاظی فدراسیون بوده امضا کرده و چون مقارن با تشکیل کلاس های مربیگری درجه دو بوده است به شرکت کنندگان در این کلاس هم این طومار را نموده و آنان را نیز تحریک به امضای این طومار نموده و شدیدا و قویا پی قضیه را گرفته اند که ایها الناس به که بگوییم که این صادق سلامی و نشریه البرز به همه ما توهین می کند و داد ما از اینان بستانید!

ولی خداییش و انصافا تصویر هنری و زیبایی است و متنی که من بر آن نوشتم انصاف در حد و اندازه یک کتاب حرف داشت (انصافا در حد و اندازه یک کتاب حرف در خود داشت: چند دقیقه قبل یک عدد افدرین میل کرده ام و توهم پس از خوردن افدرین هم طبیعی است!!!) متنی هم نگاشته شده است در عین کوتاهی خیلی هم بلند بود.

در صورتی که سیستم سالم است و حق خوری نمی شود و مسند قضا سلامت است و حقی از کسی ضایع نمی شود و همه چیز سر جای خود است که فبحاالمراد و این تصویر و متن کوتاه زیر آن نباید به کسی بربخورد و در صورتی که این چنین نیست بر آشفتن از تصویر سگ و متن کوتاه زیر آن به منزله دندان قروچه رفتن به آیینه ای خواهد بود که تصویری دقیقا مطابق با آنچه که هستیم را به ما می نماید و باز هم یادآوری و تاکید می کنم خود *** آیینه شکستن خطاست.

مراد از خود شکسنی در این متن کوتاه، اصلاح امور و اصلاح خویشتن و پاکسازی و بهینه سازی سیستم و این داستان هاست و آیینه این داستان نیز همین نشریاتی است که رسالت شان چیزی بیش از در کردن مقاله در باب موضوع تکراری تر از تکراری کراتین چیست و گلوتامین را چه موقع باید خورد هست و یا دست کم باید باشد!!!

من الله توفیق

صادق سلامی

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 27 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين

حالت امروز من
شوکه

پيش فرض 01-14-08, 17:09

در مورد سیستم داوری و عملکرد فدراسیون در زمینه داوری که از حساس ترین مسائل پرورش اندام و تمامی رشته های ورزشی است و کمترین سهل انگاری و یا غرض ورزی و یا زبانم لال رشوه و این داستان ها به ضایع شدن حق یک انسان و از دست رفتن و ذایل شدن هزینه های سرسام آور آماده سازی بدن برای رقابت و به هدر رفتن اینهمه تلاش و زمان تلف شده برای ساختن بدن ختم می شود و بارها و بارها هم شده است بحث های داغی امروزه درگرفته است و کار مسائل داخلی این فدراسیون به دلیل اینکه این فدراسیون اعمال ****** شدید در نشریات پرورش اندام داشته از بر ملا شدن حقایق و از باز شدن فضا به شدت هراس داشته و هر جریان مخالفی را تا جایی که در توان دارد می کوبد به ماهواره و به برنامه های ماهواره ای بهنام صمیمی که خارج از کنترل و اعمال نفوذ فدراسیون و حضرات می باشد کشیده است و گویا از قرار معلوم عده ای در داخل ایران شواهد و مدارک قوی و به ادعای خودشان مستدلی برای محکوم کردن همه جانبه سیستم داوری جمع آوری کرده و قصد رو کردن آن در سازمان تربیت بدنی را دارند.

متعاقب این داستان ها که امروزه با حرارات بالا نیز دنبال می شود دعوتی از برخی از کسانی که به نوعی در پرورش اندام کشور تاثیر گذار بوده و دست دارند به عمل آمده بود تا گرد آمده و صورت جلسه و نامه ای در باب فساد همه جانبه سیستم داوری در پرورش اندام کشور امضا شده و همراه این مدارک مستدل به سازمان تربیت بدنی ارسال شود.

طی تماس تلفنی از من هم دعوت شد تا دیروز یعنی یکشنبه ساعت 11 در دفتر دانشگاه بین المللی پرورش اندام (فیما) که آقای سعید تجویدی آن را در ایران اداره می کند حضور یافته و نامه مذکور را امضا کنم که به دلیل گرفتاری های شخصی موفق به حضور در این جلسه نشدم.

البته در این میان زمزمه هایی هم برای گرفتن مجوز از وزارت کشور در باب تاسیس اتحادیه پرورش اندام و به حاشیه راندن فدراسیون پرورش اندام نیز در گرفته بود و کماکان هم داغ است و مخلص کلام اینکه اوضاع قمر در عقرب است و حضرات قبلی به دلیل کارنامه نه چندان پاکی که داشته اند به شدت تب کرده اند و جنگ قدرت نیز به شدت در گرفته است.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 7 نفر
جواب انتقادات با چاقو
قديمي
  (#3)
ali
عضو جدید

آواتار ali

آفلاين
پستها: 28
تشکرها: 173
تاريخ عضويت: Mar 2007
پيش فرض جواب انتقادات با چاقو - 01-14-08, 23:10

ایا مسئولین تربیت بدنی از فروش سکوها و مدالها در مسایقات انتخابی تیم ملی مطلعند .
ایا مسولین تربیت بدنی می دانند که خبرنگاری به جرم افشا حقایق و زشتیهای موجود در مسابقات تا پای *** رفت
ایا مسولین تربیت بدنی می دانند که یک تکه کاغذ که از بین تماشاگران به دست داوران مسابقات پرورش اندام می رسد و دست به دست در بین دست اندرکاران می چرخد نتایج را در دقیقه اخر عوض می کند
ایا مسولین تربیت بدنی میدانند که کمترین مجازات دوپینگ 1 سال محرومیت از شرکت در مسابقات است در حالی که نور چشمی ها ی دوپینگی فقط به جریمه نقدی و 6 ماه محرومیت محکوم می شوند در حالی که چندین بار سابقه استفاده از دوپینگ را دارند
ایا مسئولین تربیت بدنی می دانند که پرورش اندام یک ورزش کاملا تخصصی است و نیاز به مدیریتی کاملا مطلع و تخصصی دارد در حالی که فدراسون بدنسازی تبدیل به پارکینگ سازمان شد و کسانی که نیاز به سابقه مدیریت و ....
تصاویر مربوط به ضرب و جرح رضا عوض پور سردبیر کرمان ورزشی است که توسط نوچه های یک به اصطلاح قهرمان پرورش اندام صورت گرفته است
این خبرنگار به جرم افشا حقایق موجود در مسابقات انتخابی کرمان به چنین سرنوشتی محکوم شده است
قضاوت با .....
5bty86-jpg

34jcavn-jpg

zntnwi-jpg

zoi99e-jpg

تشکر کننده مجموعاً 12 نفر
قديمي
  (#4)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پيش فرض 01-19-08, 20:10

آقای دکتر سعید تجویدی نماینده دانشگاه بین المللی فیما در ایران امروز در مورد این قضیه و طوماری که فدراسیون و دنبالچه های آنها در مورد این قضیه علم کرده اند تماس گرفته و حمایت خود و جمع 100 نفری دوستان خود که از شناخته شده ها و تاثیر گذاران پرورش اندام ایران نیز هستند را اعلام کرده و پیشنهاد دادند تا هر پاسخی در مورد این طومار که لازم بود بنویسم و این دوستان نیز به نشانه تایید آن را امضا کرده و آن را در هر نشریه ای در داخل کشور که لازم بود درج کرده و کار را به ماهواره های فارسی زبان بکشانند و اشاره کردند در صورت لزوم خود ایشان و دوستان نیز می توانند هر جا که لازم بود برای حمایت حاضر شوند.

سپاسگزاری کرده و دوستان را دعوت به آرامش کردم.

برای تشکر از دکتر سعید تجویدی دکمه تشکر همین پست را فشار دهید!

تشکر کننده مجموعاً 19 نفر
گفتگو قفل شد

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال