پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > کمپانی های تولید کننده مکمل
کمپانی های تولید کننده مکمل در این انجمن در مورد کمپانی های تولید کننده ها مکمل ها بحش می شود.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#11)
عضو افتخاری ملقب به سلطان مرام و معرفت

آواتار tavakkol23

آفلاين
پستها: 5,482
تشکرها: 14,076
تاريخ عضويت: May 2008
پيش فرض 12-21-08, 18:07

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله mehdidj نمايش پست
من تو همین تاریخی که شما پست دادی یه یک کیلویی کراتینش رو گرفتم نیم کیلو خودم خوردم نیم کیلو دوستم هر دومون دریغ از یک گرم وزن و یک گرم افزایش قدرت و یک میلی متر حجم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دورد بر شما یک کیلو چقدر هست ؟ که تقسیم دو کردینش .از بیشتر هم انتظار نداشته با شید.مو فق با شید .

سال نو مبارک سالی سرشار از شادی , سرور , موفقیت برای تک تک دوستان آرزومندم.
قوانین انجمن
با اجازه دوستان, پیام های پروفایلم حذف شد ,به بزرگی خودتان ببخشید.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#12)
mehdidj
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 12-21-08, 18:21

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله tavakkol23 نمايش پست
دورد بر شما یک کیلو چقدر هست ؟ که تقسیم دو کردینش .از بیشتر هم انتظار نداشته با شید.مو فق با شید .
دوست عزیز درود بر شما !:hug:

عزیزم کراتین دورش 250 گرم هست ! ما هر کدوم نیم کیلو خوردیم

ویت گینر که نبوده که ..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#13)
عضو

آواتار victormartinez

آفلاين
پستها: 108
تشکرها: 124
تاريخ عضويت: Sep 2008
پيش فرض 12-21-08, 23:23

من كراتين جنسان رو استفاده كردم مثل اقاي اسلامي هم ازش راضي بودم 5 كيلو هم جواب داد چون بار اول بود شما ميگين خوردين جواب نگرفتين شايد قبلا كراتين مصرف كردين ( چونكه دقه اول بيشترين تاثير رو داره رو وزن ) دفه هاي بدي انرژي و دم و...

امروز هفته نامه بشيرو گرفتم نوشته مسابقه +75 جوانان لغو شده 2 ماه بود تو رژيم بودم واقعااا حيف وقت و هزينهههههه و اين همه تلاش كه كردم همش هيچ:mad:

قديمي
  (#14)
mehdidj
مهمان

پستها: n/a
پيش فرض 12-22-08, 00:12

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله victormartinez نمايش پست
من كراتين جنسان رو استفاده كردم مثل اقاي اسلامي هم ازش راضي بودم 5 كيلو هم جواب داد چون بار اول بود شما ميگين خوردين جواب نگرفتين شايد قبلا كراتين مصرف كردين ( چونكه دقه اول بيشترين تاثير رو داره رو وزن ) دفه هاي بدي انرژي و دم و...
بار اول نبود اما به هر حال با خوردن گچ باید فرقی میکرد؟
تازه من 20 گرم بارگیری و 10 گرم هم نگهداری کردم ( به جای 5 گرم)

تشکر کننده
قديمي
  (#15)
کاربر ویژه

آواتار body_classic

آفلاين
پستها: 10
تشکرها: 9
تاريخ عضويت: Dec 2008
پيش فرض 12-29-08, 23:57

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله mehdidj نمايش پست
من تو همین تاریخی که شما پست دادی یه یک کیلویی کراتینش رو گرفتم نیم کیلو خودم خوردم نیم کیلو دوستم هر دومون دریغ از یک گرم وزن و یک گرم افزایش قدرت و یک میلی متر حجم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دوست عزیز لابد می دونی مکانیرم اثر کراتین چه جوریاست ولی جهت یاداوری : کراتین کارش احتباس آبه, یعنی باعث ذخیره هر چه بیشتر کلیکوژن در سلولهای غضلانی میشه
پس ایراد کار این بوده که روزی 4 لیتر آب نخوردی و مهمتر اینکه کربو هیدراته کافی به بدنت نرسیده

تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال