برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو فعال
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
پستها: 944
تشکرها: 131
|
توی بازار میشه الان D.n.p پیدا کرد؟
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#2 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,065
تشکرها: 9,060
|
به این اسم نه. ولی معدود کسانی که مختصر چیزی می دونند این ماده رو به صورت داروی طلایی و با قیمت های بسیار بسیار بالا و بدون اینکه به شاگرد بگویند چیست به شاگرد می دهند. البته یک مورد من در تهران دیده ام و در شهرستان ها هم که ابدا و اصلا.
|
|
|
#3 |
|
عضو فعال
|
اقای سلامی میشه بفرمایید به چه اسمی ؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,065
تشکرها: 9,060
|
می گم که نمی ذارند کسی اسم اش رو بدونه چون این دارو در بازارهای جهانی قیمتی نداره که. مثلا 3 میلیون می گیرند 30 تا از اینها رو می ذارن کف دست طرف و کات اش می کنند تضمینی بهش هم می گن داروی طلایی که دیگه کسی اسم اش رو ندونه. مثل اینکه تو پرورش اندام سبک ممد کول نیستی وگرنه می دونستی داروی طلایی جریانش چیه
|
|
|
#5 |
|
عضو فعال
|
اقای سلامی مگه میشه از شما پنهون بمونه ماشااله هم دانش و اطلاعات علمی ورزشیتون زیاد هم اطلاعات داروهای موجود در بازار تون .
اما واقعا خاصیت چربی سوزی قوی داره این دارو میشه توی 7 تا 10 روز 6 تا 8 کیلو وزن کم کرد از این نظر از سوماتروپین های تو بازار بهتر به نظرام. من یک نوع کپسولش رو دیدام چند وقت قبل خود D.n.p زرد رنگ هستش کپسولی رو هم که من دیدام به همین رنگ بود. پس هنوز میشه پیدا کرد تو بازار؟ در مورد سبک ممد کول ها و نسخ طلایشون هر جه باید گفتو شما فرمودیید قبلا اما ای کاش که حداقل یک مقدار دانش این رو داشتن که برای مسابقات اسیایی دوحه از ترس تست دوپینگ نرن به ازمایشگاهی اونم تو تهران و تقاضای تست هورمون رشد رو بدن !!!! مرسی از لطفتون ويرايش توسط alifight : 12-18-07 در ساعت 01:00 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|