پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > ورزش های قدرتی (انجمن گفتگو) > طنزهای تلخ و گزنده!!!
طنزهای تلخ و گزنده!!! طنزهای تلخ و گزنده در مورد موضعات مطرح شده در سایت را اینجا بخوانید

گفتگو قفل شد

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي
  (#1)
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

آفلاين
پستها: 4,362
تشکرها: 12,542

حالت امروز من
شوکه

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض 12-15-07, 18:41

این روزها دست روی هر چی می ذاری قلابی از آب در می آید اعم از دارو و مکمل و کت و شلوار ولی انسان قلابی دیگه ندیده بودیم که دیدیم. همین الان ار دفتر انتشارات کتاب هایم زنگ زده و خبر دادن که کارت های ویزیت انبوه در حوالی انتشارات ورزشی و اماکنی که با پرورش اندام در ارتباط است پخش کرده اند به نام صادق سلامی که مکمل های غذایی و غیره و غیره عرضه می کنیم و صادق سلامی هستیم و این هم شماره موبایل و شماره تلفن ثابت! جل الخالق!

چندی قبل اصلا دفتر مشاوره در تهران به نام من راه اندازی کرده بودند و در این مرکز به نام من مشاوره هم به مردم می دادند ولی دست کم کارت ویزیت دیگه نزده بودند ولی این بار کارت ویزیت هم زده اند!

clip_image002-jpg

من یعنی صادق سلامی کارت ویزیت ام این شکلی است و بس و هیچگونه مکمل و دارو و هیچ چیز منقول دیگری هم برای فروش ندارم و تماس گرفتن با شماره ای که در کارت ویزیت ام هست هم کار دشواری است.

پس وقتی کارتی با شکل دیگری به نام من عرضه می شود و یا وقتی کارتی با نامی که یک حرف از آن با نام من تفاوت دارد و امروزه ترفند خوبی برای فریب مردم بوده است به شما داده می شود و زمانی که شماره ای به جز این شماره به عنوان شماره مستقیم من داده می شود و وقتی شما به راحتی می توانید با شماره ای که ادعا می شود خط مستقیم من است تماس می گیرید و گرم هم نحویل تان می گیرند و اذعان می کنند همه چیز اعم از دارو و استروئید و مکمل اصل و اوریژینال دارند و به قیمت خوب هم به شما عرضه می دهند و قول انواع و اقسام برنامه های روز دارویی و تمرینی را هم می دهند و تضمین می کنند که شما را قهرمان می کنند و ... یقین بدانید که قصد کلاهبرداری دارند و در شرف سر کیسه شدن هستید.

من مشاورات حضوری دارم اما نه به این راحتی و نه برای هر کس پس فریب نخورید. بدیهی است با توجه به اینکه اطلاع رسانی به موقع کردیم عواقب هر گونه سوء استفاده از این نام مستقیما بر عهده متخلفین بوده و در برابر سوء استفاده هایی که می شود هیچگونه مسئولیتی نخواهیم داشت.

گوشی من زنگ می خوره و می بینم خانومه می گه استخر که بودیم به من شماره دادی شام میایی بریم بیرون بعدش هم ...!!! یارو اس ام اس می زنه که آقا صادق تو چت روم بهم شماره دادید گفتید برای خرید مواد و چه می دونم چی وی چی باهاتون تماس بگیرم!!! دختره زنگ می زنه می گه شش ماه بود که با یکی دوست بودم و اول آشنایی وقتی به من شماره می داد خودش رو صادق سلامی معرفی کرده بود و تازه همین دیروز فهمیدم که اون صادق سلامی نیست!!! به اسم صادق سلامی کارت ویزیت چاپ می کنند و هزار تا ناهنجاری دیگه که امروزه دیگه جزئی از زندگی این ملت نمک به حروم شده!

صادق سلامی هیچ وقت در هیچ شرایطی به منظور دوستی با هیچ خانومی کارت ویزیت به کسی نداده است و نمی دهد! صادق سلامی ابدا و اصلا در چت روم ها و در مسنجر نیست و هرگز و هرگز هم با کسی در اینترنت چت نمی کند! وقتی کسی خود را صادق سلامی معرفی می کند هرگز باور نکنید مگر اینکه کارت شناسایی معتبر ارائه کرده و یا به نوعی ثابت کند که واقعا صادق سلامی است! وقتی برای گرفتن مشاوره به کسی که ادعا می شود صادق سلامی است مراجعه می کنید از صادق سلامی بودن اطمینان حاصل کنید بعد! کلاه سرتون نره! وقتی کسی مکملی یا دارویی به شما ارائه کرده و ادعا می کند صادق سلامی است در کذب بودن ادعای مبنی بر صادق سلامی بودن شک نکنید که من ابدا خرده فروشی ندارم! وقتی کسی برای گرفتن دارو و مکمل و یا برای هر کار دیگری به جایی و کسی مراجعه کرده و ادعا می کند که نماینده صادق سلامی بوده و یا از طرف وی مامور انجام کاری شده است بدون هماهنگی با من و بدون گرفته تاییدیه از من ابدا کاری نکنید!

پارسال یکی می اومده از تهران جنس می خریده می برده همدان می داده به باشگاه دارها و قهرمان هاش و تاکید می کرده که برای صادق سلامی کار می کنه و تاکید می کرده که از من براشون برنامه می گیره و تاکید می کرده که این داروها رو من از اروپا برای اونها میارم و باید بخرند! قیمت ها رو دو لا پهنا حساب می کرده و ...

همین آدم میاد تهران به یکی از این مکمل فروش ها می گه که از طرف صادق سلامی هست و صادق سلامی تاییدش می کنه و ضمانت اش رو می کنه و خلاصه چند میلیونی به اعتبار صادق سلامی جنس می گیره و یارو هم بدون اینکه به من خبر بده و از من استعلام بکن طمع می کنه و جنس می ده و الان چند ساله که داره می دوه دنبالش و دست از پا دراز تر بر می گرده

دست رو هر جای این مملکت می ذاری بوی گند و تعفن می زنه بیرون! اینهایی که در اینترنت زمین گیرشون کردیم و با رشد و شکوفایی این سایت فلج شده اند در چت روم های مختلف با عناوین مختلف چت کرده و شماره منو به ساده لوح های اینترنی می دهند که مثلا اینها به من زنگ بزنند و برای من مزاحمت ایجاد شود و از کوره در بروم. در طول روز انقدری تلفن رنگارنگ به من می شه که این قبیل کسانی که شماها شماره منو به هر عنوانی بهشون داده اید پشت خط می مونند و گم می شن بیخود خودتون رو خسته نکنید!

خوبه که دشمن آدم هم کمی به روز باشه، وقتی که دشمنای آدم هم عقل و نبوغ شون در اندازه قورباغه های گوشتی و **** عمل می کنه زندگی هم حقیقتا کسل کننده می شه و روحیه جنگندگی آدم لطمه می بینه. بابا یه خورده فنی تر و دل نشین تر دشمنی بکنید این کارها قدیمی شده! اوج شکوفایی شماها تصور می کنم در نوشتن شماره موبایل افراد در پشت درب های توالت های عمومی خلاصه بشه.

کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 46 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

گفتگو قفل شد

Bookmarks

برچسب ها
کارت ویزیت, کارت ویزیت ورزشی, کارت ویزیت پرورش اندام, صادق سلامی

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال