چی می گی من خودم N سال قبل وقتی که همه و همه و از جمله خود تو بچه بودی و هنوز پرورش اندام به درستی اختراع نشده بود فقط سیزده میلیون تومان کتاباستروئید خریده بودم و همه رو هم خونده بودم ولی فهمیدند و اومدند اولا همه کتاب ها رو بردند در ثانی کلی هم جریمه دادیم.
پس الان وقتی می گم دکورت رگ ساز است یعنی رگ ساز است دیگه! وقتی می گویم اکسید متالون!!! *** تایلندی برای چاق و حتی لاغر کردن!!! دختر بچه 13 ساله خوب است خوب است دیگه! وقتی داروی افزاینده ترشح انسولین را برای درمان لاغری تجویز می کنم این عمل، علمی و خیلی هم خوب است دیگه! پس روی حرف من حرف نزن!
اشاره به شاگرد می کند و این افاضات ادب را از خود در می کند.
امروزه از این داستان ها که از زبان خیلی ها خارج می شود زیاد شنیده اید و زمانی که علوم خفیه پوسیده شان در معدود مواردی که شاگرد، اهل فن و اهل تحقیق از آب در می آید زیر سوال می رود رخ در هم کشیده و حالت تهاجمی گرفته و در اثبات خود رویا پردازی هایی از این دست می کنند.
N سال قبل
N سال قبل از دید اینها شاید اشاره به قرون قبل از میلاد مسیح دارد که در آن دوران نه صادق سلامی نامی در کار بود و نه شما در قید حیات بودید و نه رونی کلمن و میلوس سارکوف و نه الباقی کسانی که امروزه پرورش اندام با آنها معنی می شود وجود داشتند!!!
چند سالی بیش نیست که نوشتن و از خود در کردن کتاب فارسی در مورد استروئید به زبان فارسی باب شده است و گذشته از اینکه در اغلب موارد ماحصل متونی که به دارالترجمه ها داده شده و فارسی شده مملو از گرته برداری و ترجمه دانشجویی پس گرفته می شود به عنوان کتاب عرضه می گردد و وینس ترول تلفظ کردن Winstrol و پنی لالانین ترجمه کردن Phenylalanine و این قبیل مسائل در این کتاب ها تا خرخره مشهود است تمامی کتبی که در این زمینه در شده است را اگر روی هم بچینید تعدادشان از شمار انگشتان یکی از دو دست هم فراتر نمی رود!
تمامی کتبی که در این زمینه در شده است را هم اگر روی بچینید تعدادشان از شمار انگشتان حتی یکی از دو دست یک انسان معمولای ده انگشتی هم فراتر نمی رود و قیمت یک مجموعه کامل از آنها به نرخ امروز هم به زحمت از 50 اسکناس *** ***** می کند!
به زبان لاتین هم کتاب مرجع و معتبر زیادی در این زمینه نداریم و قیمت کامل ترین مجموعه از این کتاب ها نیز به زحمت فراتر از چند صد هزار تومان به نرخ امروز می رسد و سخت در حیرتم چگونه N سال قبل سیزده میلیون تومان صرف خرید کتاباستروئید اعم از لاتین و فارسی شده است تا علم ممد کول بالاتر رود هر چند نخواندن و بی ارزش دانستن کتاب های فارسی زبان در این زمینه امروزه در مربیگری سبک ممد و جعفر، کلاسی عظیم یافته است و نمی دانم دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس را چون گوشه همین کتاب دوپینگ و داروهای نیروزا از لبه کشو میز بیرون زده است و تا بوده دست به دست هم بین اینها چرخیده است.
تو که در دیکته «کوکب خانم» و در «انشاء علم بهتر است یا ثروت» تک آورده ای چگونه علوم خفیه از منابع لاتین استخراج می کنی معمای لاینحلی است که علم در حل آن پا در خروارها گل مانده است!
بهتان بستن به خود!!!
در ثانی در این مملکت با هر چیزی هم که برخورد بشود کسی کاری با خود استروئید اعم از حیوانی و انسانی نداشته است و ندارد و به نظر هم نمی رسد در آینده داشته باشد چه برسد به کتاباستروئید و در هیچ جایی از تاریخ این سر زمین نیز دیده و حتی شنیده نشده است که کسی را به جرم داشتن و خواندن کتاباستروئید جریمه کرده و کتاب های وی را ببرند چرا به خودتان بهتان می زنید.
من که نویسنده پر فروش ترین کتاب های استروئید به زبان فارسی هستم چنین چیزی ندیده و نشنیده ام و کسی کاری با خود من که نویسنده این کتاب ها بوده ام نداشته است حال چگونه ممد کول متوهم ما برای اثبات برتری خود این چنین رویا پردازی می کند که اولا N سال قبل که هیچ کس در این دنیا نبود سیزده میلیون تومان صرف خرید کتاباستروئید کرده است و در ثانی همه را گرفته و برده و کلی هم جریمه کرده اند من که در حیرتم!
ماه ها قبل و در توهمات چنین آمده بود که یکی از اهالی پرورش، کتاب دست نویس و خطی استروئید از کانادا به شرط اینکه به کسی نشان ندهد خریده و با خود به ایران آورده بود و هر چه دوره به شاگرد می داد از روی این کتاب بود و جالب اینجاست کسی که کتاب خطی کانادایی به زبان لاتین در مورد استروئیدها مطالعه می کرد پریموبولان دپو را پریمابالان دیپات! تلفظ می نمود. استغفر الله ربی و توبه!!!
این داستان در اختیار داشتن کتاب های منحصر به فرد استروئید و خواندن مکرر و متعدد کتاب و شاه کتاباستروئید به زبان لاتین به تعداد فراوان هم در پرورش اندام ما فیلمی شده است به خدا در حد تیم ملی!
در خواندن و درک معنی دروس «کوکب خانم» و «باز باران با ترانه» ریپ می زند و با این وجود کتاب الاستروئید به زبان لاتین مطالعه فرموده است و هنوز جای بسی شکر باقی است که ادعا نمی کند نویسنده کتاب های علم الاستروئید و علم الدارو به زبان های لاتین و مریخی است!
صادق سلامی
کاربر ali و کاربر حسین موسوی هر دو از میان ما رفتند اما این کجا و آن کجا! اولی با بدرقه ای از دعای خیر من و اعضا و دومی ...
پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی صرفاً یک سایت ورزشی بوده و با رعایت کامل قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می شود. متن کامل قوانین جرائم رایانه ای
احترام به مالکیت معنوی و قانون کپی رایت در این سایت شدیداً الزامی است و کاربران در ارسال هایی که در تالار دارند باید به این مسئله توجه داشته باشند!