پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی  
بانک مقالات قوانین انجمن

بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام، بدنسازی، فیتنس و ورزش های قدرتی > مکمل هاي غذايي > مکمل های اسید های آمینه
مکمل های اسید های آمینه اسید آمینه ها به شکل کپسول و در برخی موارد نیز به شکل مایع عرضه می شوند و موارد مصرف فراوانی در ورزش دارند.

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
نحوه ي اثربخشي مكمل اسيدامينه
قديمي
  (#1)
عضو

آفلاين
پستها: 31
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Oct 2007
پيش فرض نحوه ي اثربخشي مكمل اسيدامينه - 11-06-07, 16:58

با سلام
.من ميخوام بالاتنم كمي پرترو پايين تنم كمي لاغرشه.قرار شده براي بالاتنم با دستگاه و وزنه كار كنم و براي پايين تنم تمرين هوازي و دويدن.ويك مكمل اسيدامينه هم براي پرشدن بالا تنم استفاده كنم.حالا سوال من انه كه من دارم هم از عضلات پايين تنم كار ميكشم و هم بالا تنه.پس حتما اين اسيدهاي امينه مصرفي پايين تنه رو هم پر و ماهيچه اي ميكنن؟اونا مگه جذب هرماهيچه اي كه فعال بشه نميشن؟نشه كه تازه پايين تنم چاقتر بشه!من نميفهمم چه طوريه!!!!!!!!
بعد اينكه حركات بالا تنه رو بايد سنين و اهسته انجام بدم ديگه نه؟يعني هفته به هفته وزنه بيشتر شه؟

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!

تبليغات

تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/advert.gif

قديمي
  (#2)
کاربر ویژه

آواتار Albert Dilanchian

آفلاين
پستها: 195
تشکرها: 2,615
تاريخ عضويت: Jun 2007
پيش فرض 11-06-07, 20:49

با سلام و با اجازه از استاد
برای پر تر شدن بالا تنه ( رشد عضلات ) تمرین با وزنه درسته و کلا ورزشهای هوازی جهت کم کردن چربیهای عمومی بدن ، اونم درسته
ولی دیگه اسیدآمینه خاصی فقط جهت بالا تنه وجود نداره ( اسید آمینه ها و یا گلوتامین و یا Hmb ها به شما در حفظ و نگهداری توده عضلانی کمک کرده و همچنین در زمان اجرای ورزشهای ایروبیک استفاده از ال کارنیتین و یا چربی سوزها در کم کردن از حجم توده چربی موثر است .)
شما تمرینات هر گروه عضلاتی را که احساس میکنید ضعیف و کوچک هستند و باعث عدم تناسب و زیبائی اندام گردیده را در کنار ورزشهای هوازی و تغذیه صحیح و اصولی را انجام دهید و نگران الباقی مسائل نباشید .

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#3)
عضو

آفلاين
پستها: 31
تشکرها: 0
تاريخ عضويت: Oct 2007
پيش فرض 11-06-07, 23:44

ممنون كه جواب دادين اقاي hamik
منظورم هين نبود كه براي بالاتنه اسيدامينه ي خاصي وجود داره.من ميگم مگه اينطور نيست كه وقتي از عضلات كار بكشي و اسيد امينه هم مصرف كني اين اسيدهاي امينه تو روزهاي استراحت باعث ترميم و رشد ماهيچه ميشن؟خوب من با دويدن از عضلات پايين تنم هم كار ميكشم.حالا نشه كه اين قسمت هم پرتر شه؟اسيد امينه كه نميدونه من ميخوام بالاتنم پر شه تر شه فقط.من اينو نميفهمم.
در ضمن براي پر شدن سنگين و اهسته بايد وزنه زد؟و مرتب وزنه رو سنگين كرد؟

ويرايش توسط mahsa : 11-06-07 در ساعت 23:49

قديمي
  (#4)
کاربر ویژه

آواتار Albert Dilanchian

آفلاين
پستها: 195
تشکرها: 2,615
تاريخ عضويت: Jun 2007
پيش فرض 11-07-07, 01:03

با مصرف اسید آمینه ها بیشتر به حفظ توده عضلانی کمک کرده اید در افزایش حجم کمک زیادی نمیکنه
در ضمن بستگی به سیستم تمرینی شما هم داره با حرکات ایروبیک مثل دویدن روی تردمیل بیشتر به فرم گیری و سفت و ورزیده شده عضلات پا کمک کرده اید و ( کم کردن توده چربی عمومی بدن ) و در حجم تاثیر چشمگیر و خاصی نداره
ساده تر بگم
با روشهای تمرینی خاص با وزنه و تغذیه ( شامل مکملها ) میتوان به افزایش حجم بالا تنه رسید بدون اینکه نگران افزایش حجم در پائین تنه شد

شما به نظرم بهتره در هفته 3 روز تمرین با وزنه جهت افزایش حجم بالا تنه اختصاص دهید و 2 روز در هفته ایروبیک کار کنید مثلا شنبه و سه شنبه ایروبیک کار کنید
و برای سیستمهای کار با وزنه برای افزایش حجم روشهای زیادی وجود داره با دو و سه خط و حتی چند صفحه نمی شود بیان کرد
یکی از روشهای ابتدائی و ساده و موثر همون روشی هست که شما ذکر کرده اید فقط چیزه مهمی که در اینجا هست اینه که عضلات به حرکات و وزنه نباید عادت کنه یعنی باید هر چند وقت روش تمرین را عوض کرد تا عضلات به روش تمرینی خاص عادت نکنه
اگر کمی صبر داشته باشید و تاپیک ها را جستجو کنید حتمأ به نتیجه میرسید
در ورزش بدن سازی صبر و تحمل هم یکی از فاکتورهای موفقیت هست
یه چیزی دیگری هم که باید در نظر گرفت قبول واقعیتهای غیر قابل تغییر میباشد مثلأ فردی که استخوانهای لگن آن پهن میباشد دیگر نباید انتظار داشته باشه که با ورزش بدنسازی کمر باریک بشه ، البته شکی نیست که به بهتر شدن وضعیت میتوان کمک بسیاری کرد
منظور ... باید فاکتورهای ژنتیک ، استخوان بندی ، متابولیسم ، تغذیه ، مکملها ، استراحت ، روشهای تمرینی ووو... را هم در نظر گرفت تا به نتیجه دلخواه که همانا سلامت و فیتنس میباشد رسید .
میبینید برای هر یک از فاکتورهای ذکر شده کتابهای زیادی میتوان نوشت
و در آخر کلام بهترین مرجع فارسی همین سایت است و آقای سلامی .
موفق باشید .

تشکر کننده مجموعاً 2 نفر
نمایش/عدم نمایش فهرست تشکر کنندگان
قديمي
  (#5)
مدیر انجمن

آواتار korosh

آفلاين
پستها: 827
تشکرها: 1,461
تاريخ عضويت: Feb 2007
پيش فرض 11-07-07, 01:13

اگه جوابهای که استاد سلامی و بقیه دوستان به سوالهاتون دادن با دقت مطالعه میکردید متوجه میشدید
و دیگه این بحث تکراری مطرح نمیکردید
در ضمن جای سوال دومتون اینجا نیست .

پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال